Милан - Челси 1:2 oтново играхме перфектно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан - Челси 1:2 oтново играхме перфектно
Браво.Тази година ни е ред да вземем ШЛ.Просто всяка година малко не ни достига-дуспи,подхлъзване при изпълнение на дуспа,гол в 93-тата минута на полуфинала.Но тази година вече се надявам да покажем,че можем. 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- venci_1913
- Контакти:
ХАХАХАХХАА Вие за фенове ли се мислите бе?Вкарахме голове...Дупевавци сте вие май а?
http://www.steltcomputers.com/e/images/ ... GAMING.gif
Славия София
venci_1913 написа:ХАХАХАХХАА Вие за фенове ли се мислите бе?Вкарахме голове...Дупевавци сте вие май а?
[offtopic]Благодарим ти за смисленото мнение,но по-добре не проваляй темата с мненията си

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Forza_Ferrari написа:Този път с малко се оттърваха росонеритеКъде е 5:0 къде- 2:1. Важното е, че за пореден път Челси се справи с лекота с италиански гранд след 2:0 над шампиона Интер, а и да не забравяме отстраняването на Ювентус на 1/8 финала на ШЛ. Радвам се, че новите попълнения Стъридж и Жирков вече записаха първия си гол с екипа на Челси, а формата, в която се намира Дрогба е отлична като се има предвид че сме в края на юли. Сега се замислих, че ако Челси се състезаваше в Серия А щеше безпроблемно да е шампион. Но Висшата Лига е от друго измерение. Очаквам здрава битка с Ман Юн и Ливърпул
Ми нормално че биха Интер.Интер видя ли с какъв състав излезе срещу тях? Само резервите и един камбиасо и Златан който се контузи след това.На вратата не пазеше Сезар,а някъв мушморок ,така че недей да превъзлгасяш толкова Челси...
-
- Контакти:
МОЛЯ ? Кой сте вие, които сте били че не разбрах ?
Не сте фенове вие- дупедавци сте. На колко мача на тоя отбор сте били ?
Беше страхотен мач!Милан и Челси правеха просто невероятни атаки.
boroborovski написа:МОЛЯ ? Кой сте вие, които сте били че не разбрах ?
МИ бил съм на един мач на Интер така че си затвори устата,защото повечето и по ТВ не са го виждали...
- Acm1899
- Контакти:
Мога да кажа само,че стана един перфектен мач,изпълнен с много положения и пред двете врати,и страхотни отигравания.И двата отбора имаха свойте положения.Доволен съм от качеството на играта и мача беше на ниво,като се има впредвид ,че се дава шанс на почти всички нови футболисти да вземат участие в тази пред сезонна подготовка.И пак повтарям стана доста интерестна и стойностна игра за този етап от подготовката
Желая успех на вашия отбор и дано този сезон е вашия,аз като един фен на футбола съм бил винаги толерантен кам др фенове ,независимо че сърцето на всеки е оцветено с друг цвят.

Тази година "Татко" Карло според мен ще ни направи голям отбор! И ще покажем на неудачнците Манчестър, че не сме за отписване. 

boroborovski написа:МОЛЯ ? Кой сте вие, които сте били че не разбрах ?
За твое сведение съм бил на:
1.КНК,финал 1998,Челси-Щутгарт 1:0.
2.ШЛ,1/8-финал 2005,Челси-Барселона 4:2
3.ФА Къп,финал 2007,Челси-Манчестър 1:0
Сега нещо да оспориш