31.12.2011 г., Събота 17:00 ч., Челси-Астън Вила

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: 31.12.2011 г., Събота 17:00 ч., Челси-Астън Вила

Мнениеот fireblood » 01 яну 2012 14:34

Не, бе... То е важно да се подиграеш, сещаш ли се? :|

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 яну 2012 16:48

gdlk написа:Много ми сте интересни. Кой тренъор да дойде ? хайде питам ви? В началото биехме, имаше атрактивна игра пак го критикувахте, че са ни вкарвали, ами сега по-ли е добре ? Все едно гледам Челси при Анчелоти преди да бъде махнат. Разберете че кой и тренъор да дойде с тея играчи толкова. Както каза госта в студиото Челси е в преходен период, трябва да се смени вече тоя състав, защото не ни чака нищо добро. теа играчи над 30+ вече неможеш да ги учиш на нов стил на футбол. Просто трябва промяна в състава. Кой игра силно тоя мач, само Мата, Луиз и донякуде Дрогба. Другите бяха ех та леле.

трябват нови за средата на терена + десен бек задължително.

+ 1
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 01 яну 2012 19:06

Пълна трагедия сме.Без защита е немислимо да играеш във Висшата лига.Това не е Порто в посредственото португалско първенство където имат четири мача за цяла година срещу Бенфика и Спортинг.Без Моуриньо агонията ще продължи, докато Роман не клекне и не се извини за изгонването на специалния с доста пари насреща разбира се.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 яну 2012 19:35

Да бе,ама след Моуриньо колко мениджъри се извъртяха и как така пък нито един не става :roll: Но за сметка на това,едно ядро от футболисти са си същите още от това време ;) Дъртите трябва да си ходят :!: Това е положението :!: Точно те имат основен принос за това да се сменят толкова мениджъри за толкова кратко време и точно те са в основата на това,Челси да изглежда по този начин :!:

П.П.Мениджъра избира футболистите,а не футболистите мениджъра :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 яну 2012 20:12

ХАХАХАХАХАХАХА Причините поради, които не искам да сменят АВБ не са, защото нямало кой да го смени! Сещам се веднага за двама, които 100000% ще постигнат по-добри резултати с наличните футболисти - Хидинк и Липи! Да не говорим, че на мен дори Марк Хюз ще ми е по-симпатичен. Преходен период, много слаби футболисти бла, бла, бла! Мениджъра си избирал футболистите бла, бла, бла. Старите са виновни хаха Е то излезе, че имаме най-добрия мениджър и само старите, куци коне му пречат..... Бтв Единия старец му спаси поста, а другия е най-резултатния халф(при положение, че е сгаврен да е резерва на футболист като Мейрелеш!) Ако си ротираше крилата както защитата...... НЕ си спомням ЧЕЛСИ да е направил един мач, който да ми хареса заради самата игра...Срещу МЮ след такива пропуски няма кво да ти хареса. Тогава бях много обнадежден, че просто ще коригираме защитата и ще се получат нещата, но НЕ! Джон Тери е пътник при тази тактика на АВБ! Няма как КАПИТАНА да се справи с подобен стил на игра! Не знам, защо гарнирате подкрепата към АВБ с критика, към футболистите и то все едни и същи? Проблемите са комплексни! Не е виновен АВБ, че Чех изпусна топката с/у Уигън, но защо трябваше да спираме на 0-1? Защо излизаме с/у Уигън, Фулъм и А.Вила все едно играем с Ман. Сити? Това ли е самба футбола? Имаме трудности в средата на терена.... Аз кво ви казвах за Мейрелеш, а вие ме псувахте, че съм хейтър... Е видяхте ли го? Той не става за човек пред защитата :!:
Срамно е да се говори за подмладяване, когато си похарчил толкова пари! Какви преходи? Налагаме наше кадри или кво? Няма как да го измием с "преходен" период! Периода е СЛАБ, а не преходен! АВБ, трябва да остане, но не на всяка цена! Не се състезава в Португалия, а в АНГЛИЯ! Ако не може да създаде колектив, който да действа като един и да си вярва, че може да бие всеки... СБОГОМ! Не може да го подкрепяме, щото е правилно. НЕ живеем в 1986г. за да му се дава шанс да седи години без трофеи! ЧЕЛСИ е над всеки футболист, но същото въжи и за мениджъра!

ПП Преди някой да ме нахрани за Марк Хюз... да разбере, какво е дал като футболист на ЧЕЛСИ!(мисля, че поне като мениджър се е доказал хх)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 01 яну 2012 21:25

Кошмарен резултат,но все пак поздравления за Вила и Стилиян.
При идването на АВБ, аз бях убеден, че светлите дни пред сините тепърва предстоят, но явно жестоко съм се заблудил.Няма какво да си кривим душите, основния виновник за това състояние и тази трагична игра е мениджъра.Колкото по-бързо Абрамович го освободи, толкова по-добре.
Успех на Челси в следващите мачове, очевидно целта този сезон, ще е класиране в голямата четворка.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 яну 2012 21:40

fireblood написа:Не, бе... То е важно да се подиграеш, сещаш ли се? :|

Добре бе вие сте еб*ти хората. Човек да си направи майтап и веднага сте готови да го изядете. Просто ми прозвуча смешно и това е. Какъв е проблема ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 яну 2012 22:37

Аз просто не мисля, че е уместно всяко смешно нещо да го постваш. Ако толкова ти е на сърце отиваш във Свободна зона после Комични случки, вицове.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 02 яну 2012 13:17

Както и да е. Не мисля да участвам в тоя глупав спор затова първи спирам ;)
Изображение[/center]

Върни се в “Челси”