31.12.2011 г., Събота 17:00 ч., Челси-Астън Вила
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: 31.12.2011 г., Събота 17:00 ч., Челси-Астън Вила
Не, бе... То е важно да се подиграеш, сещаш ли се? 

gdlk написа:Много ми сте интересни. Кой тренъор да дойде ? хайде питам ви? В началото биехме, имаше атрактивна игра пак го критикувахте, че са ни вкарвали, ами сега по-ли е добре ? Все едно гледам Челси при Анчелоти преди да бъде махнат. Разберете че кой и тренъор да дойде с тея играчи толкова. Както каза госта в студиото Челси е в преходен период, трябва да се смени вече тоя състав, защото не ни чака нищо добро. теа играчи над 30+ вече неможеш да ги учиш на нов стил на футбол. Просто трябва промяна в състава. Кой игра силно тоя мач, само Мата, Луиз и донякуде Дрогба. Другите бяха ех та леле.
трябват нови за средата на терена + десен бек задължително.
+ 1
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
- Контакти:
Пълна трагедия сме.Без защита е немислимо да играеш във Висшата лига.Това не е Порто в посредственото португалско първенство където имат четири мача за цяла година срещу Бенфика и Спортинг.Без Моуриньо агонията ще продължи, докато Роман не клекне и не се извини за изгонването на специалния с доста пари насреща разбира се.
Да бе,ама след Моуриньо колко мениджъри се извъртяха и как така пък нито един не става
Но за сметка на това,едно ядро от футболисти са си същите още от това време
Дъртите трябва да си ходят
Това е положението
Точно те имат основен принос за това да се сменят толкова мениджъри за толкова кратко време и точно те са в основата на това,Челси да изглежда по този начин 
П.П.Мениджъра избира футболистите,а не футболистите мениджъра

П.П.Мениджъра избира футболистите,а не футболистите мениджъра

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ХАХАХАХАХАХАХА Причините поради, които не искам да сменят АВБ не са, защото нямало кой да го смени! Сещам се веднага за двама, които 100000% ще постигнат по-добри резултати с наличните футболисти - Хидинк и Липи! Да не говорим, че на мен дори Марк Хюз ще ми е по-симпатичен. Преходен период, много слаби футболисти бла, бла, бла! Мениджъра си избирал футболистите бла, бла, бла. Старите са виновни хаха Е то излезе, че имаме най-добрия мениджър и само старите, куци коне му пречат..... Бтв Единия старец му спаси поста, а другия е най-резултатния халф(при положение, че е сгаврен да е резерва на футболист като Мейрелеш!) Ако си ротираше крилата както защитата...... НЕ си спомням ЧЕЛСИ да е направил един мач, който да ми хареса заради самата игра...Срещу МЮ след такива пропуски няма кво да ти хареса. Тогава бях много обнадежден, че просто ще коригираме защитата и ще се получат нещата, но НЕ! Джон Тери е пътник при тази тактика на АВБ! Няма как КАПИТАНА да се справи с подобен стил на игра! Не знам, защо гарнирате подкрепата към АВБ с критика, към футболистите и то все едни и същи? Проблемите са комплексни! Не е виновен АВБ, че Чех изпусна топката с/у Уигън, но защо трябваше да спираме на 0-1? Защо излизаме с/у Уигън, Фулъм и А.Вила все едно играем с Ман. Сити? Това ли е самба футбола? Имаме трудности в средата на терена.... Аз кво ви казвах за Мейрелеш, а вие ме псувахте, че съм хейтър... Е видяхте ли го? Той не става за човек пред защитата
Срамно е да се говори за подмладяване, когато си похарчил толкова пари! Какви преходи? Налагаме наше кадри или кво? Няма как да го измием с "преходен" период! Периода е СЛАБ, а не преходен! АВБ, трябва да остане, но не на всяка цена! Не се състезава в Португалия, а в АНГЛИЯ! Ако не може да създаде колектив, който да действа като един и да си вярва, че може да бие всеки... СБОГОМ! Не може да го подкрепяме, щото е правилно. НЕ живеем в 1986г. за да му се дава шанс да седи години без трофеи! ЧЕЛСИ е над всеки футболист, но същото въжи и за мениджъра!
ПП Преди някой да ме нахрани за Марк Хюз... да разбере, какво е дал като футболист на ЧЕЛСИ!(мисля, че поне като мениджър се е доказал хх)

Срамно е да се говори за подмладяване, когато си похарчил толкова пари! Какви преходи? Налагаме наше кадри или кво? Няма как да го измием с "преходен" период! Периода е СЛАБ, а не преходен! АВБ, трябва да остане, но не на всяка цена! Не се състезава в Португалия, а в АНГЛИЯ! Ако не може да създаде колектив, който да действа като един и да си вярва, че може да бие всеки... СБОГОМ! Не може да го подкрепяме, щото е правилно. НЕ живеем в 1986г. за да му се дава шанс да седи години без трофеи! ЧЕЛСИ е над всеки футболист, но същото въжи и за мениджъра!
ПП Преди някой да ме нахрани за Марк Хюз... да разбере, какво е дал като футболист на ЧЕЛСИ!(мисля, че поне като мениджър се е доказал хх)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
Кошмарен резултат,но все пак поздравления за Вила и Стилиян.
При идването на АВБ, аз бях убеден, че светлите дни пред сините тепърва предстоят, но явно жестоко съм се заблудил.Няма какво да си кривим душите, основния виновник за това състояние и тази трагична игра е мениджъра.Колкото по-бързо Абрамович го освободи, толкова по-добре.
Успех на Челси в следващите мачове, очевидно целта този сезон, ще е класиране в голямата четворка.
При идването на АВБ, аз бях убеден, че светлите дни пред сините тепърва предстоят, но явно жестоко съм се заблудил.Няма какво да си кривим душите, основния виновник за това състояние и тази трагична игра е мениджъра.Колкото по-бързо Абрамович го освободи, толкова по-добре.
Успех на Челси в следващите мачове, очевидно целта този сезон, ще е класиране в голямата четворка.
fireblood написа:Не, бе... То е важно да се подиграеш, сещаш ли се?
Добре бе вие сте еб*ти хората. Човек да си направи майтап и веднага сте готови да го изядете. Просто ми прозвуча смешно и това е. Какъв е проблема ?

Аз просто не мисля, че е уместно всяко смешно нещо да го постваш. Ако толкова ти е на сърце отиваш във Свободна зона после Комични случки, вицове.
Както и да е. Не мисля да участвам в тоя глупав спор затова първи спирам