"Rofles написа:Пич и преди да мислех за луд ама ти ме изумяваш. Ливърпул(без да ги обиждам) нямат титла вече колко 20 години ? А ти ми ги спрягаш за по-велики ? Ще ти дам няколко примера щом искаш:
Рома 3 - 8 Манчестър Юнайтед
Първи кръг - 4 април : 2:1
Голмайстори: Тадеи 44', Вучинич 66' ; Руни 60'
Мачът се играе на Стадио Олимпико (Рим).
Втори кръг - 10 април : 1:7
Голмайстори: Де Роси 69' ; Карик 11', 60', Смит 17', Руни 19' Кристиано Роналдо 44', 49', Евра 81'
Мачът се играе на стадион Олд Трафорд (Манчестър).' 2006 Четвъртфинал - РОМА 3:8 Манчестър Юнайтед
2008 Юнайтед отстранява Барселона на полуфинал.Ч
Манчестър Юнайтед е най-великия тим в Англия ФАКТ !!! Защото 19>18 и 11>7 Манчестър Юнайтед - 19 пъти носител на Лигата на Англия(По-късно ВЛ), КОЯТО ЛИВЪРПУЛ НЕ ПЕЧЕЛИ НИТО 1 ПЪТ ? Манчестър Юнайтед носител на ФА 11 пъти Ливърпул 7 ? Е не искам да ми говориш за Европа, защото става въпрос за АНГЛИЯ. 19 е по-голямо от 18, а 11 от 7 така, че НЕ ГОВОРИ БЕЗ ДА ЗНАЕШ. Това, че ти мислиш, че Юнайтед ще падне след САФ Е ТВОЯТА гледна точка ТИ МИСЛИШ ТАКА ТИ ! НЕ ЦЯЛ СВЯТ. Айде лека вечер няма смисъл да си хабя нервите за идиоти(с извинение) като, които си говорят на изуст. Не си прави труда да ми отговаряш
"Рома" не е "Реал" Мадрид, нали се усещаш? Плюс това след "Рома" играхте с друг италиански отбор, който ви разкри, че това 3:8 е една случайност. "Торпедо", "Галатасарай", "Монако", "Базел". Толкова са ви титлите. ФАЛШИВИ, картонени. Дванадесет картона срещу името на Сър Алекс. Откакто станахте кралски отбор след 1999 година, подкрепата към вас е поголовна. Т. нар. обрати, които осъществявате, а всъщност манипулирани "изненади", не може да ги осъществите в Европа, защото просто за там трябва класа. Докато "Ливърпул" бие "Реал", "Байерн" и още кой ли не, "Манчестър" си нагласят жребия да играят срещу смешковци, защото знаят, че нямат шанс срещу големите.
Няма какво да се сърдите, че темата уж била отклонена. Не може един отбор на двадесет години да се счита за повече от "Пуул". Ако се договорите със Сити, може отново да прегърнете титлата. Иначе е изключено това да стане. Купените титли в Англия само заблуждават хората, че "Манчестър Юнайтед" има класа за нещо сериозно в Европа.