Челси - клубът на един объркан магнат !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - клубът на един объркан магнат !
Пак тия смотани манафи се обадиха !! Гледаите си отбора и не се занимаваита се Челси !!!!
От кой отбор си,брат?
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
[/quote]
A ти целувай оная работа на дъртия червенонос старец че е купил всички съдии даже и отборчета-средняци полягат - после идва Барса и - гавра с труп[/quote]
Ще ма извиняваш ама не съм фен на ман !!! Точно и аз сега се ядосвам отново съдийски грешки в Премиършип , Измислен червен картон , и измислена дузпа.... какво повече незнам.
А относно Тотнъм и средствата му , не са малко , но сравнение с големите са си малки.
A ти целувай оная работа на дъртия червенонос старец че е купил всички съдии даже и отборчета-средняци полягат - после идва Барса и - гавра с труп[/quote]
Ще ма извиняваш ама не съм фен на ман !!! Точно и аз сега се ядосвам отново съдийски грешки в Премиършип , Измислен червен картон , и измислена дузпа.... какво повече незнам.
А относно Тотнъм и средствата му , не са малко , но сравнение с големите са си малки.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
t0bl3ro_bg написа:Експертно, не експертно - това е.. вижда се големия отбор , паднахме 1-6 и всичко тръгна на горе, Челси ги бият с 2-3 гола разлика и кризата е на лице в следващите 6 месеца. Не става всичко с пари, трябва малко и История, примера го виждаш - Челси и Сити. Реал Мадрид не ги причислявам, защото те са най-великия отбор на планетата със своите 9 КЕШ и ШЛ трофеи и поне имат богата и стара история, докато предишните споменати отбор нямат нищо - само пари.
Дори и така да е,вас феновете на други отбори какво ви бърка това

Последна промяна от CTAHKO на 26 дек 2011 19:08, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Santiago Munezz
- Контакти:
t0bl3ro_bg написа:Експертно, не експертно - това е.. вижда се големия отбор , паднахме 1-6 и всичко тръгна на горе, Челси ги бият с 2-3 гола разлика и кризата е на лице в следващите 6 месеца. Не става всичко с пари, трябва малко и История, примера го виждаш - Челси и Сити. Реал Мадрид не ги причислявам, защото те са най-великия отбор на планетата със своите 9 КЕШ и ШЛ трофеи и поне имат богата и стара история, докато предишните споменати отбор нямат нищо - само пари.
Толкова нагоре тръгна всичко,че в ШЛ отпаднахте от тая елементарна група,а изкуствения Сити ви набърса 6 парцала,че дори и великата ви история не ви помогна.
Те е.а и смешкото след резилите в ШЛ и "отличния" резултат срещу Сити се спука да ревеш като ***** сега ми развива теории за история и изкуствени отбори...такива палячовци са ми най-интересни!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Много ми е любопитно от каква позиция фенчетата на Манчестър Юн. дават оценка за Челси !

За разлика от техния любим отбор, нашият ще играе и напролет в Шампионска Лига и шансовете да продължи напред не са никак малки.
Манчестър Сити ще стане шампион на Англия, а за Юнайтед остава нерадостната съдба да се борят във второстепенни турнири като Лига Европа ...
Съчувствам ви, че ви изхвърлиха скиорите от Базел, но недейте така да злобеете, моля ви !

Последна промяна от marmi52 на 26 дек 2011 19:24, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Вилаш Боаш не е човекът за Челси - той дава повече свобода на играчите, разчита на импровизации, отборите му играят спокойно и без напрежение, което не става за Англия. Там се играе на скорост и играта трябва да е предварително моделирана и достатъчно динамична. В Португалия си беше точно на мястото, тука не е. Както и Сколари преди не беше лош, просто не беше за там. Моуриньо е съвсем различен, нищо че е португалец. А Абрамович ми напомня как някога Флорентино Перес, след като направи глупостта да махне дел Боске, все да търси някой като него и понякога критерият беше да е такъв, дето дотогава е работил с юноши, такъв, дето е с мустаци... Разбира се, Боаш е млад и сигурно ще се развива, ама не вярвам Абрамович да го изчака. За съжаление, човекът не разбира от футбол и успехите ще дойдат, когато случайно уцели подходящия човек, ако го уцели и ако разбере, че го е уцелил.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
t0bl3ro_bg написа:CTAHKO написа:t0bl3ro_bg написа:Изобщо не съм си правил, няма и да си направя труда да прочета такава статия за отбор като Челси или като Сити.. Това за мен са отбори като Лудогорец, вдигнати от човек с пари и след 2-3 години залязват. Разбира се Челси някак си се крепат 11та година вече, но и тях ще ги остави Абрамович до 3-4 години. Отбор без история, феновете са някакви измислени.. всичко е изкуствено в тези отбори
Гледай си отборчето и не давай "експертно" мнение за другите отбори и тяхните фенове
Експертно, не експертно - това е.. вижда се големия отбор , паднахме 1-6 и всичко тръгна на горе, Челси ги бият с 2-3 гола разлика и кризата е на лице в следващите 6 месеца. Не става всичко с пари, трябва малко и История, примера го виждаш - Челси и Сити. Реал Мадрид не ги причислявам, защото те са най-великия отбор на планетата със своите 9 КЕШ и ШЛ трофеи и поне имат богата и стара история, докато предишните споменати отбор нямат нищо - само пари.
Ех , тази злоба бе

Толкова глупости на едно място не бях чел от дълго време на сам .
Е не , приятелЮ ! Не всеки е като теб да е фенче на отбори с една торба титли и купи има и други привърженици който си обичат отборите макар , че не са с една торба титли и купи !
И доста е глупаво точно такива като теб да дават оценки а не си гледат отбора който го биха доста сериозно последните месеци но ней се .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

A ве как имат наглостта да идват в чужд форум тея ве. Цял свят мрази тези мангали. Всеки вижда този съдийски отбор. Всеки вижда как има отборчета които им полягат, дупат се. От години насам е това нещо, трябва организация НЕ на мангалите да се сформира. Тези са ПРОТИВ футбола. Затова тоя дрът старец не купува футболисти, не няма да купува и сега, техните пари ходат в ФА. ОЧЕВАДНО Е. Най омразния анти-футболен отбор в света. НЕ НА МАНГАЛИТЕ.
Oscar Mata Hazard Torres MOSES
t0bl3ro_bg написа:Изобщо не съм си правил, няма и да си направя труда да прочета такава статия за отбор като Челси или като Сити.. Това за мен са отбори като Лудогорец, вдигнати от човек с пари и след 2-3 години залязват. Разбира се Челси някак си се крепат 11та година вече, но и тях ще ги остави Абрамович до 3-4 години. Отбор без история, феновете са някакви измислени.. всичко е изкуствено в тези отбори
Нещо, защо се опитваш да мислиш? Какво ти разбира бедната главица от история? За теб история е просто метални предмети..... а всички отбори са изкуствени, ако нямат два тона желязо..... Футболът не почва от 1990г, когато Сър Алекс почва да взима купи при вас! За КУПИ са нужни ПАРИ! Винаги е било така, а просто в момента това важи тройно! Ще се опитам да ти го обясня по простичко - ЧЕЛСИ И МАН СИТИ си имат история, както и всеки останал клуб!!! Това, че нямат успехи, колкото други отбори не ги прави по-малко истински! Това можеш ли да го осмислиш???? Загряваш ли? Това, че ти нямаш собствено мнение, а повтаряш глупости на болни мозъци, е твой проблем, но си го спести за теб!!! Барселона и Реал М харчат колкото Ман Сити и ЧЕЛСИ и те ли са изкуствени или щом те са харчели винаги много пари, и имат по три тона желязо са "истински"? Фен на Манчестър Ю да ми говори за пари .... Не мога да си обясня двуличието на повечето кре*енчета, които гледат футбол! "Ама тея са изкуствен отбор харчат много пари", а са фенове на МЮ, Реал, Милан и Барса, които винаги са харчели много! Защо е лошо да има такива отбори, които вдигат изключително много класата на първенството? Лошо ли е, че имахме възможност да гледаме в един отбор: Лампард, Карвальо, Креспо, Робен, Джо Коул, Макелеле, Чех, Дрогба и куп други звезди? Ето сега Ман Сити докара интересни и добри футболисти, които вдигнаха нивото на първенството. Оф много внимание ти обърнах!
ПП Сигурно и Абрамович няма да отрече, че най-голямата му грешка беше, че махна СПЕЦИАЛНИЯ! За мен като фен на ЧЕЛСИ е нормално да искам отбора да материализира потенциала си! Истина е, че Моуриньо много ни разглези

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]