17.12.2011 г., Събота 19:30 ч., Уигън-Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: 17.12.2011 г., Събота 19:30 ч., Уигън-Челси

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2011 11:12

ChelseaTheBest написа:Иванович беше най-голямата слабост в защитата.И срещу Сити беше така при гола на Балотели,сега пак беше така.Тогава имахме късмет,че не атакуваха през неговата зона,иначе...Просто липсата на Луиз се усеща.Квото и да си говориме си е доста класен играч.А и е човек способен да поведе отбора,ако се наложи. ;) Дано срещу щорите да започнем с Коул,Тери,Луиз и Веждата,който се представя добре последните 2 мача,или най-лошото с Иванович като бек,но задължително с присъствието на Луиз!Дано и Торес почне,пък квото ще да става,просто да се смени Дрогба за малко,защото си мисля,че това му бе последния силен период за доста време напред.

Пич,гола на Балотели стана заради Тери,който изобщо не беше на мястото си,така че спри да пишеш глупости за Иванович :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2011 11:28

Имам следният коментар за снощният мач ...
:lol: ... :lol: ... :lol:

Напушва ме смях заради абсурдният и нелеп начин, по който беше изспусната победата !
Знаете, че от самото начало съм зад Вияш-Боаш и това скоро няма да се промени, въпреки следващите няколко реда.

Снощи победата беше изспусната заради треньора ...
1-во: Беше изненадан от схемата с 5-ма бранители на съперника.
2-ро: Виждайки това, не предприе нищо през първите 45 мин. а можеше още след 20-та мин. да пренареди отбора, схемата, стила и задачите на играчите.
В резултат имахме едно - НАПЪЛНО изгубено полувреме ...
А при една промяна, да речем към 20-25-та мин. можеха да се променят много неща, в положителен аспект, разбира се.

Смените през вторите 45 минути също бяха сгрешени.
Начина на игра след като поведохме беше абсурден, пинизчийски, и не отговаря въобще на класата, името и традициите на Челси ... Особено като вземем напредвид, срещу какъв съперник беше демонстрарано това !

В крайна сметка ....
За какъв чеп ти е да биеш Сити, след като се излагаш срещу Уигън ???

Тази грешна стъпка може да бъде поправена само с три точки срещу Тотнъм !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 дек 2011 11:38

Най-слабият мач на Челси от много време насам и виновникът е само един!
Смените няма да ги коментирам.

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 18 дек 2011 14:09

blue avalanche написа:
Angel CFC написа:Абе да не хулим АВБ, но в този мач имахме крещяща нужда от скорост на играта и атаката. Дрогба е абсурдно да играе във всеки мач. И то по 90 минути. Той просто издъхва. Ако АВБ има проблеми с Торес да се взима някакво решение. Така проваля себе си и него. Аз незнам каква толкова форма показва Дрогбга. Опитът му на стар футболист вкара головете на Валенсия. Но този опит трябва вече да се трупа от Торес, защото той е бъдещето или ако не го иска португалеца, да се търси друг. В момента Дрогба се мъчи и то личи. Той трябва да бъде резервата и ако се наложи да вкарва с опита си. Включването на Калу не беше чак толкова зле. Няма как да очакваме повече от човек който не помирисва терен и това е много. Същото ще се случи и с Торес след време.

Ако Торес постои още малко на пейката,вече няма да е "бъдещето",защото е на 27г. ;)

Именно, на същото мнение съм. Времето си върви. Имам чувството, че Боаш нарочно не го пуска. На Дрогба въобще не му върза снощи. Ми смени го. Нещо взех да му се дразня на този португалец. Надменен е и мисли, че не може да бърка. А ето че може.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 дек 2011 14:32

Нямам думи :evil: Ще бием Ман Сити и Нюкясъл,ще размажем Валенсия и накрая ще се спънем в Уигън :evil:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 18 дек 2011 16:35

Някой знае ли защо не игра ДАВИД ЛУИЗ???

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 18 дек 2011 16:39

Greshkite na Chelsea sreshtu "po - slabi "otbori ne sa ot vchera ili ot dnes.Te se trupat ot dosta vreme nasam.Oshte prez sezon 09/10 kogato zehme double vsichkite ni zagubeni tochki bqxa ot otbori ot vtorata polovina na tablicata(s malki izklucheniq).Tochno tezi provali ni kostvaha titlata prez minalata godina (sreshtu Sunderland ,Wolves,Aston Villa i drugi).Taka che az ne mislq che problema e v treniora ,a v naglasata na futbolistite v tezi machove.Za da postignem kakvoto i da e prez tozi sezon ,shte trqbva dosta rabota i malko kusmet!!!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 18 дек 2011 17:46

CTAHKO написа:Пич,гола на Балотели стана заради Тери,който изобщо не беше на мястото си,така че спри да пишеш глупости за Иванович :!:

Дори и да е на Тери грешката...какво променя това??Иванович на десния бек е 1000 пъти по-стабилен отколкото централен,прекалено неориентиран е при напрегнатите ситуации,то играта в защита не е само чистене с глава при центрирания...Луиз задължително трябва да играе срещу Тотнъм,Рамирес ще е готов,дано ги ударим или поне Х,че иначе лошо.Все се надявам да изкараме декември с 2 равенства и победи...ама да не си остана само с надеждите... :lol:

Върни се в “Челси”