Челси - Уулвърхямптън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- chelsearko
- Контакти:
Re: Челси - Уулвърхямптън
Победа с 2-1 или X 1-1
- Neftochimic1892
- Контакти:
Мился, че ще бием с 2,3 гола. Надявам се след този мач да обърнем негативната тенденция. Надявам се Торес да играе и да вкара, надявам се по тази причина и да се върне настроението в играта на Мата. Този мач е много важен и може да се окаже преломен, предвид тежката серия в която влиза отборът с предстоящите срещи с Ливърпул, Нюкасъл, Валенсия. Come on Chelsea!
- drogba_best
- Контакти:
Tiq prosto trqbva da gi biem s MNOGO GOLOVE!
- slash1912
- Контакти:
С този мач лошата серия на Челси ще приключи.Всичко друго освен победа ще е изненада,която според мен ще доведе до промени в отбора.Прогноза 1:0
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Hakercheto
- Контакти:
Нямам нищо против Челси,но знайте че вълците са един добър отбор. Следя ги често и мога да ви кажа че въпреки лошата им серия те не играят като изпадащ отбор ,а като отбор от челната 10ка(ако съм преувеличил малко може би 10-15 място). Уулвс по нищо не отстъпват от Съндърланд,Астън Вила,УБА,Стоук и другите от там.
Все пак,не разбирам защо АВБ ви е виновен. Човека е уникален и ако беше в любимият ми отбор щях да съм на 7мото небе.
Играчите са виновни. Основна фигура в състава е Стъридж,а той е млад и талантлив. Такива ви трябват,играчите ви са малко стари и трябва да се вземат мерки.
Все пак,не разбирам защо АВБ ви е виновен. Човека е уникален и ако беше в любимият ми отбор щях да съм на 7мото небе.
Играчите са виновни. Основна фигура в състава е Стъридж,а той е млад и талантлив. Такива ви трябват,играчите ви са малко стари и трябва да се вземат мерки.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
2-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Надявам се този мач сините да го спечелят , макар че няма да е лесно..
-
- Контакти:
- david_villa
- Контакти:
Вероятно Андре ще направи поне 3-4 промени в сравние с мача срещу "Байер". Интересно ми е дали "Челси" ще продължи надолу преди решителната серия. Все пак 2-0 от мен.