Генк - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- chelsearko
- Контакти:
Re: Генк - Челси
Прогноза 2:4
- Frankie Lampard
- Контакти:
Hakercheto написа:Не Боаш е виновен за головете.
Прогноза: 1-4
Е, кой тогава им казва да стоят на центъра?

- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
0:3 
П.П-С Боаш те първа предстоят успехите на Челси.Не трябва от 2 мача да си правим извода кой какъв треньор е!Сигурен съм,че Боаш е видял грешките в този мач,и от другия няма да има такива глупости.

П.П-С Боаш те първа предстоят успехите на Челси.Не трябва от 2 мача да си правим извода кой какъв треньор е!Сигурен съм,че Боаш е видял грешките в този мач,и от другия няма да има такива глупости.

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
0-3
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
0:2 Няма значение кой ще вкара. Луис и Ромеу, трябва да играят и срещу Генк и срещу Блякбърн. Торес и Стъридж задължително, срещу Арсенал имаше индикация, че Стъридж трябва да пробива, а Торес да завършва. Боаш трябва да си насочи там усилията, ясно е вече, че с Мата и дори Лампард това взаимодействие е почти на лице. Много е важно халфовата линия и особено фланговите играчи Мата и Стъридж, да прибират максимално бързо пред защитата при ответна атака, защото видяхме, че това беше основния проблем срещу Арсенал и крайните защитници изнемогваха. Ако тези неща се изчистят в следващите мачове , ще имаме поводи за радост. И не на последно място е това, че лично според мен, сякаш челси по-бързо отпаднаха физически срещу Арсенал. Като цяло топчиите през целия мач бяха доста по свежи. Разгръщаха бързи атаки и след това по на-бързия начин целия отбор вкл. ван Перси се прибираха и насищаха пространствата пред вратаря им. Вярвам в Боаш. 

- Артилериста
- Контакти:
Моята прогноза е 0-2 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- Keyser Soze
- Контакти:
Много ми е смешно, като чета за настроенията против АVB след има-няма десетина мача. Верно е, че е негова грешка определянето на стартовия състав и схемата на игра, но реално погледнато грешките в защита идват от крайните бранители, а тях си ги имаше и при Анчелоти. Ашли и Босингва от край време обичат да се изявяват като крила и тотално са оте*бали дефанзивните си функции. Коул вече изобщо не е толкова бърз и в последните 2-3 години постоянно си оголва зоната (между другото абсолютно идентична ситуация с тази на Евра в Ман Юнайтед). За Босингва отдавна съм казал всичко и никога няма да си променя мнението за него. Той не само е безполезен, той е в помощ на другите отбори. Надявах се, че АVB ще успее да го оправи, нали са сънароднци, но спасение за него няма.
Сега към мача с Генк. Сигурно ще има поне 5-6 промени в състава, даже си мисля, че Калу ще е титуляр. Той има навика да блести в безсмислени мачове и смятам, че ще вкара 1-2 гола, а Челси ще бие с лекота.
Сега към мача с Генк. Сигурно ще има поне 5-6 промени в състава, даже си мисля, че Калу ще е титуляр. Той има навика да блести в безсмислени мачове и смятам, че ще вкара 1-2 гола, а Челси ще бие с лекота.
- ich liebe Chelsea
- Контакти:
още сме в началото на сезона има много мачове до края(да не виним веднага Боаш,да видим какво ще стане до края на сезона
;С очаквах силен мач на Торес ноо не съм бил прав :С относно мача с генк очаквам победа с по-малко голове 0-1(Лампард)

Победа за Челси и дано най-накрая, сините не допуснат гол