Личи си,че с Луиз защитата е много по-стабилна.Прави ми впечатление,че израства,вече е по-сдържан,спокоен,уверен.А Иванович просто е роден за десен бек.В центъра е много по-нестабилен,трудно се ориентира,но на бека е неудържим.Босингва може и да се справя в атака,но в защита го правят каквото си искат.Няма да е лошо Босингва да седне на пейката особено следващия мач и да се пробва такава защита.Микел също трябва да е титуляр като дефанзивен.Вярно,че се дъни отвреме на време,но той умее да прави връзката между защитата и полузащитата и това е много ценно.Мейрелеш просто не може да действа там,той си е да действа напред.Лампард се представи невероятно,показа,че все още има място в отбора,в което не се съмнявах!Дрогба пък направи доста слаб мач,не знам дори дали имаше някое класно отиграване,освен паса към Лампард.Лично за мен Торес щеше да свърши по-добра работа в този мач отколкото Дрогба.А и си личи,че когато на терена е Фернандо,Мата играе доста по-добре.Факт!

Сега остава да видим как ще сме след паузата.Мисля,че е време да треснем Евертън на Моста.Сега са в лоша форма,а и бяха много отслабени през лятото.
П.П.Кой ще прави темата за мача с Евертън??