21.09.2011 г. , Сряда 21:45 ч. , Челси - Фулъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: 21.09.2011 г. , Сряда 21:45 ч. , Челси - Фулъм
Aз гледах само второто продължение и дузпите, тъй като малко преди това се прибрах. Странно защо, имах усещането, че ще ги бием на дузпи, дори след пропуска на Лампард си го мислех.
fireblood написа:Chelsea's next carling cup game is against Stoke City ...
Това не може да е вярно,освен ако жребия не е нагласен!В събота ще видим дали е така.

Пишеше го във фейсбук. Затова го поствам. И на мен ми се стори невероятно. 

hawai написа:Малееее тоя Ромео се спука да бяга.....
Честита Победа някой ако може да даде линк за мача да го гледам, че много прекъсваше при мене...
Взима от Барселонската дрога.

-
Малко мъчително, но пък момчетата, а и клуба, имаха нужда от една победа с дузпи !
Че в последните години решаването на мачове с 11 метрови удари се беше превърнало в кошмар за "Сините" ...
Че в последните години решаването на мачове с 11 метрови удари се беше превърнало в кошмар за "Сините" ...

Момчетата заслужаваха победата ! Събота МаКекран титуляр .... а най малкото да го вкара в 70 мин... пък Ромео ме кефи, оня няма спирачка! Евала и на Бертнант в защита повече от стабилен... но за мене играч на мача е Ромео !
hawai написа: но за мене играч на мача е Ромео !
Само дето след две години,циганите могат да кажат: Върнете ни го,той си е наш,при вас се чувства нещастен

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:hawai написа: но за мене играч на мача е Ромео !
Само дето след две години,циганите могат да кажат: Върнете ни го,той си е наш,при вас се чувства нещастен![]()
![]()
Поне в това имат опит
Едвали, те имат толкова халфове, че ....ама и това е вариант ако искат да ни направят гадно :Д
hawai написа:CTAHKO написа:hawai написа: но за мене играч на мача е Ромео !
Само дето след две години,циганите могат да кажат: Върнете ни го,той си е наш,при вас се чувства нещастен![]()
![]()
Поне в това имат опит
Едвали, те имат толкова халфове, че ....ама и това е вариант ако искат да ни направят гадно :Д
Имам предвид,че като го взимахме,онези от Барселона си сложиха някаква клауза за откупуване до две години на някаква смешна цена.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване