Раул Мейрелеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Раул Мейрелеш

Мнениеот Gil-galad » 01 сеп 2011 12:26

CTAHKO написа:
Gil-galad написа:Аз не знам играч които е отишъл в Челси от Ливърпул и да е успял :)
А те колко са :roll: :roll: :roll: Аман от разбирачи ;) М/у другото може да се каже,че и обратното е валидно ;) И аз не знам играч,който е отишъл в Ливърпул и да е успял ;)

Ама чети малко бе :) Казах от Ливърпул директно в Челси....2-ма са преди Мейрелеш и двамата засега не са направили нищо - единия вече е под наем в Арсенал, а другия вкара 1 гол за около 20-ина мача и още го чакате да почне да играе....ще видим какво ще се получи с Мейрелеш :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
g3shi7o
Контакти:

Мнениеот g3shi7o » 01 сеп 2011 12:31

Chicharito написа:
blague написа:Фен съм на Ливърпул.
Дано се наложи при вас. Добър играч е.
Вие винаги взимате играчи, които са ви вкарвали голове :) .

Успех.
Но, ние въпреки всичко ще сме преди вас в класирането.

Хахах добър виц. Хубаво е че си оптимист, но ако стигнете и до 4-то място което е мнооого съмнително ще е голям успех за вас!

Абе, поне 2/3-то място ще има! Добра селекция! Хубаво, че взехте Адам !
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

[center]Левски завинаги![/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 сеп 2011 12:35

Gil-galad написа:
CTAHKO написа:
Gil-galad написа:Аз не знам играч които е отишъл в Челси от Ливърпул и да е успял :)
А те колко са :roll: Аман от разбирачи ;) М/у другото може да се каже,че и обратното е валидно. И аз не знам играч,който е отишъл в Ливърпул и да е успял ;)

Ама чети малко бе :) Казах от Ливърпул директно в Челси....2-ма са преди Мейрелеш и двамата засега не са направили нищо - единия вече е под наем в Арсенал, а другия вкара 1 гол за около 20-ина мача и още го чакате да почне да играе....ще видим какво ще се получи с Мейрелеш :)

Е и ти чети малко де :) Как се представи Джо Коул при вас (футболиста с най-висока заплата в Ливърпул):roll: Както Торес при нас :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 сеп 2011 12:43

CTAHKO написа:Е и ти чети малко де :) Как се представи Джо Коул при вас (футболиста с най-висока заплата в Ливърпул):roll: Както Торес при нас :)

А извинявай...въобще забравих че Коул дойде от Челси :lol: :lol: Ма то и как да го запомня :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 сеп 2011 12:47

За Джо Кол не е платено и едно пени трансфер ;) За разлика от Торес и Мейерелеш :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 01 сеп 2011 12:52

Sardukar написа:Анелка е играл и в Ливърпул макар и за малко и да не е дошъл нaправо от там се докажа в ЧЕЛСИ. Все пак стана голмайстор на ВЛ, пропусна дузпа на финала в ШЛ и при дубалът, когато трябваше да играе и да вкарва го направи (по време на КАН и отсъствието на Дрогба!

ПП За статистиките на Мейрелеш: във всички турнир 41 мача и 5 гола! Не е зле като за офанзивен халф. И най важното вкара на нас и за това го взехме...Дано не разчитаме той да вдига класата, а да запълва дупки !

Анелка е играч на Арсенал, там изгря неговата звезда. Винаги ще го помня като такъв. Реал, Ман Сити , Ливърпул . В Арсенал играеше най-добре. И сега в Челси въпреки че е с космодиск на кръста отново играе все едно не е на 32 години, а е на 21 .

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 сеп 2011 13:16

Честито, халал да ви е, за нищо не става. Както беше написал един пич, Ливърпул пак си изхвърли боклука на Стамфорд Бридж. Тези 5 гола под ръководството на Кени му бяха пика в кариерата. Просто емоцията, романтичността около завръщането на КРАЛЯ вдигна отбора и Мейрелеш някак си заигра. НО след гола му срещу Уигън, който се оказа 5-ти, нищо...

П.С. Наистина добре инвестира баце Роман в Ливърпул, 50 милиона за куция испанец, и 15 за 28-годишния Мейрелеш :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 сеп 2011 13:19

iliev72 написа:За Джо Кол не е платено и едно пени трансфер ;) За разлика от Торес и Мейерелеш :)

Той за това и не играеше,а само си взимаше заплатата,която беше най-високата в Ливърпул ;) Е от време на време влизаше да си заработи някой и друг картон и да ви остави с човек по-малко,но това беше в малкото време,през което не е контузен :) Ама за тези пари...толкова :lol: :lol: :lol: Иначе докато беше при нас мачкаше наред.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 сеп 2011 13:20

Fantasmagoriev написа:
Chicharito написа:
blague написа:Фен съм на Ливърпул.
Дано се наложи при вас. Добър играч е.
Вие винаги взимате играчи, които са ви вкарвали голове :) .

Успех.
Но, ние въпреки всичко ще сме преди вас в класирането.

Хахах добър виц. Хубаво е че си оптимист, но ако стигнете и до 4-то място което е мнооого съмнително ще е голям успех за вас!

Ае млъкни бе смотльо! Ае на бас, че ще сме мининум 4-ти, а вие тъпанари дето ви бихме 3-1 ще сте под нас... Слабаци! И на Уембли ще ви бием!!! Кво остава за Дърт Трафорд....
YNWA

Колко лева си готов да заложиш на това твърдение? :? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 01 сеп 2011 13:21

Liverpool forever_95 написа:Честито, халал да ви е, за нищо не става. Както беше написал един пич, Ливърпул пак си изхвърли боклука на Стамфорд Бридж. Тези 5 гола под ръководството на Кени му бяха пика в кариерата. Просто емоцията, романтичността около завръщането на КРАЛЯ вдигна отбора и Мейрелеш някак си заигра. НО след гола му срещу Уигън, който се оказа 5-ти, нищо...

П.С. Наистина добре инвестира баце Роман в Ливърпул, 50 милиона за куция испанец, и 15 за 28-годишния Мейрелеш :mrgreen: :mrgreen:

Ние поне влезнахме в четворката и играем в ШЛ.Да те питам тази година в кой сте в една група в ЛЕ ? аааааа забравих вие не играете там....

Върни се в “Челси”