Защо сте от Chelsea ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Защо сте от Chelsea ?

Мнениеот Blue_Lion » 22 авг 2008 02:06

Отностно "сини" фенове на looserpool, лошо нЕма ;) А отностно милиардите на дЕдо ви Роман,епа имал човека,дал.Ся като се натиска да дава,кой сме НИЕ че да го върнем, нал' тъй ? :D Една лека закачка към феновете на ливърпул : "Който има работа да стане. " :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 авг 2008 09:43

До преди 3 г. незнаехте повече от 2-ма играчи на Челси сега синя България фен им стана :lol: , Имат един свестен юноша и друго всичко е от милионите на Абрамович.
Джон Тери ... и до някаде Джо Коул и Франк Лампард ги купиха по времето на Виали от Уест Хам ... от там на там всичко е пари в тоя отбор до кога ли ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2008 10:12

Аз лично съм фен на Челси, от 1995 година, просто ми харесваше, непримиримоста им, и винаги създаваха проблеми ( още от тогава е явно тази тенденция ) , на големите Юнайтед, Ливърпул, и Арсенал....в този период играта им се характеризираше, с типично британският стил, но в следващите няколко години това се промени, и дори бих казал че сините от Лондон, така да се каже, първи от британските отбори, 'свалиха топката на земета' , и вече към края на 90 те , Челси играеха доста привлекателен футбол, за нравите на тези географски ширини ;) ( разбира се заедно с Ман. Юн. ) Но не бих казал че съм от Челси заради, синият екип ( е добре че е син ) :D просто като им станах фен, беше нормално всички да са, от Юнайтед и Ливърпул, но пък аз си харесах Челси, точно заради това че, много рядко, и трудно губеха точно срещу тези, най известни за него време, отбори :D много ме радваха че им натриваха носа....а тогава сините не бяха с ранг на гранд ! А сега нещата са други, Челси се борят с Манчестър Юнайтед, за популярност в целият свят, и ако мога да дам една прогноза, до пет години вероятно ще ги задминат ;) междудругото, ако сега трябваше да избирам на кой английски отбор да съм фен....гледайки мачовете от отминалия първи кръг....няма съмнение, че отново бих избрал Челси ! П.П. Очаква ни една великолепна година оцветена в синьо....и в Англия, и в България ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

leo
Контакти:

Мнениеот leo » 22 авг 2008 10:44

Симпатизирам на Челси ще от 1991 - тогава много от вас още не са били родени. Тогава за Челси беше успех ако се класират в десетката, тогава мениджър им беше Ян Потърфилд. А помните ли Дениз Уайз, вратаря Харин... Възходът на Челси за мен започна от Глен Ходъл, после Гулит и Виали доразвиха отбора а за Раниери остана само да бере плодовете им. Най-стойностният за мен играч на Челси е Дзола. Той единствен според мен се доближава до двугия футболен гений - Платини.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 авг 2008 11:14

Angoff,след горните две мнения ТИХО.И двете достатъчно изчерпват темата ;) Отностно "червената" част на феновете от България,само да кажа че има доста дето са фенове на големия отбор Roma :D повече от колкото са на цеца :lol: :lol: Както и да е,тук говорим за Футбол,не за онова подобие из нашите ширини.Та Chelsea без и със парите на Абрамович си има достатъчно фенове и в БГ и в Англия ;) Ако някой не вярва да види коя е най-силната фракция в Англия.Ще дам и един жокер - HEADHUNTERS...CHELSEA HEADHUNTERS :twisted: Абе може и да нямаме много титли в Англия,но пак сме си били фактор малко или много.А този сезон ще имаме два СИНИ шампиона - в Англия и БЪЛГАРИЯ
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 22 авг 2008 11:48

Blue_Lion написа:Angoff,след горните две мнения ТИХО.И двете достатъчно изчерпват темата ;) Отностно "червената" част на феновете от България,само да кажа че има доста дето са фенове на големия отбор Roma :D повече от колкото са на цеца :lol: :lol: Както и да е,тук говорим за Футбол,не за онова подобие из нашите ширини.Та Chelsea без и със парите на Абрамович си има достатъчно фенове и в БГ и в Англия ;) Ако някой не вярва да види коя е най-силната фракция в Англия.Ще дам и един жокер - HEADHUNTERS...CHELSEA HEADHUNTERS :twisted: Абе може и да нямаме много титли в Англия,но пак сме си били фактор малко или много.А този сезон ще имаме два СИНИ шампиона - в Англия и БЪЛГАРИЯ

Е недей сега така :lol:
ОТ този сезон Челси са ми приятни за гледане , по простата причина че треньор им е големия Фил а това значи атакуващ футбол ;)... но да Феновете на Челси скочиха с 300% от както дойде Абрамович... и аз Харесвах Фло,Уайз,Дзола,Станич,Поайет,Виали,Дан Петреску,Ферер игра там маничко и т.н. ;) Още повече че Барса (Моя любим клуб) и Челси винаги са били в добри трансферни отношения;) ... Пти,Богард,Ферер,Белети,Деко... може и да съм изпуснал нещо... е тая година Ман Ю ако вземат Берба са моят фаворит иначе на Челси им желая успех ако покажат атакуващ футбол и ме спечелят като фен ;)
Нидей ма обижда...няма синьо няма червено за футбола важна е Атаката... и все пак най добрите отбори са в Червено :lol:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 22 авг 2008 12:17

отбори като Челси - без история и традиции.

ЦСКА и Ливърпул! С най-темпераментните ,истински и верни фенове!

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)

МИКРЕ ВЪН!

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

danko
Контакти:

Мнениеот danko » 22 авг 2008 12:41

Според теб, трябва да се вика само за отбори с титли така ли? Другите няма смисъл да имат фенове. Еми да оставим по 3 отбора във всяка държава и другите да ги затрием, щото нямат традиции.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2008 13:10

На този " разбирач " River Plate , препоръчвам да смени тона, да не срещне Бока :lol: отделен е въпроса, че си неграмотен бе пич, от това че определи Челси като "пумиярски" отбор, излиза че сините от Лондон са Пуми ;) разбира се че са Пуми, много лошо хапят онова минало величие Ливърпул, и то където ги хванат....но както вече многократно съм писал, бъдещето е в синьо, дали Chelsea , или Левски...избирайте сами ! Това са отборите....а тези с миналите успехи....ами те са си там, в миналото, а дали имат бъдеще ? Това е много интересен ( спорен ) въпрос ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 22 авг 2008 13:31, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 22 авг 2008 13:20

8-) ONLY CSKA SOFIA AND LIVERPOOL FOREVER 8-)
RED OR DEAD

Върни се в “Челси”