27.08.2011 г., Събота, 17:00 ч., Челси - Норич., 3-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: 27.08.2011 г., Събота, 17:00 ч., Челси - Норич., 3-ти кръг

Мнениеот kingofpop » 27 авг 2011 23:33

Не мога да повярвам, че съдията не изгони Фернандо той се ядоса, че защитника на Норич го направи смешен и му взе топката и в миг на ярост брутално срита и покоси канарчето....топката беше далеч, а умисълът беше повече от очевиден....поне за мен няма две мнения жълтия, картон беше задължителен, както и червения за вратаря на Норич....бтв тоя Тери като го гледам имам чувството, че гледам Топчо :) :) същия бавен и тромав тип е
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 27 авг 2011 23:39

Необходима победа!Личи си,че не сме в оптимална форма.Относно гола на Норич,според мен вината е и на Иларио,и на Иванович.Ако Иванович не беше играл с топката,Иларио беше излязъл и щеше да боксира. ;) Както и да е,най-важна е победата,а тя беше добра.Отново показахме характер,с който да се преборим за 3 точки.Торес беше отчайващо слаб.Как го изтърпяха 80 минути,просто не знам!!!Попринцип не говоря много за него и все се надявам,ама в този мач направо ме застреля.Микел същия провал.За малко не подари гол на Норич.Рамирес си изигра мача момчето,няма какво да кажеме,направи достатъчно.Лампард се справи общо взето.Печелеше единоборства,взимаше топки,абе справи се.Но защитата беше отвратителна.Като добавим и "помощта" на Микел стана мазало.Тери пак се намеси решаващо в някой ситуации,но Иванович направо гледаше мача отблизо.Имаше 10 минути към края на мача що-годе добри,иначе беше пълна дупка.Един път да се върне Луиз и да се стяга защитата малко.Коул игра прилично.Босингва си личи,че намира най-добрата си форма,страхотен е.В момента е най-добрия десен бек в Англия,заедно със Саня,а ако запази формата си ще го задмине.Иларио имаше и някой решаващи спасявания,все пак.Дрогба дано се оправя бързо,защото наистина се уплаших,и ми стана много кофти.Малуда беше назабележим през по-голямата част от мача.Анелка също раздвижи играта.Мата бе просто невероятен!!!Типичното крило,прекрасен!Направо ме изпълни като вкара гола.Другия мач титуляр!Лукаку си личеше,че играе с хъс.Малко време игра,а и сменя класите в първенствата много рязко,въпреки това се включи много добре.Мечтая другия мач да видя Мата - Лукаку - Стъридж и Ориол Ромеу на мястото на Микел.Дрогба втори избор,ако не се стегне малко,а Торес за крайна резерва. :mrgreen: Ама май ще си остана само с мечтите. :lol: Най-после махнаха Калу от групата!!!Браво!!!Състава в момент е много широк.Трябва ни най-много един полузащитник и това е!Лека-полека ще навлезем в ритъм.Важното е,че взимаме мачовете.Личи си,че Боаш работи.Мисля,че ще минем и през Съндърланд.В момента не са в много добра форма,а и едва ли ще ги изпуснем.

would
Контакти:

Мнениеот would » 28 авг 2011 01:30

Нямах възможност да гледам мача, а само репортаж от него.Бях ужасен, от удара и падането ,което получи Дрогба, дано по-бързо се възстанови.Радвам се на трите точки и на първия гол на Мата.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 авг 2011 14:33

kingofpop написа:Не мога да повярвам, че съдията не изгони Фернандо той се ядоса, че защитника на Норич го направи смешен и му взе топката и в миг на ярост брутално срита и покоси канарчето....топката беше далеч, а умисълът беше повече от очевиден....поне за мен няма две мнения жълтия, картон беше задължителен, както и червения за вратаря на Норич....бтв тоя Тери като го гледам имам чувството, че гледам Топчо :) :) същия бавен и тромав тип е

я отивай да гледаш Абидал, Адриано, Пике, Карлес + Бускетс и Масчерано, които също действат титанично в защита.

ПП Топчо е с класа над почти всички изброени симуланти или хандбалисти! ххх
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Челси”