27.08.2011 г., Събота, 17:00 ч., Челси - Норич., 3-ти кръг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: 27.08.2011 г., Събота, 17:00 ч., Челси - Норич., 3-ти кръг
Време е за една Четворка ----4-----;-----0------
4-0 Време е да дръпнем с головата разлика ;х?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
- Keyser Soze
- Контакти:
Pichichi написа:2- ма привърженици на Норич ще разваляме идилията на сините в тази тема 2 : 2 , като Челси ще изравни в края !
Хахахаха - Джон Руди ще поеме повече от два гола.
4:0 голове на Торес, Мата, Дрогба, и още един на Торес или Дрогба а може би и Лукаку, Асистенция на или 2 на Ромеу
важно е да отбележим първи и то рано така ще отидат на много
важно е да отбележим първи и то рано така ще отидат на много
Let's go CHELSEA Let's GO
- bekono
- Контакти:
3-0
Време е за убедителна победа и първи гол на ТОРЕС!
Време е за убедителна победа и първи гол на ТОРЕС!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Като гледам в момента резервите на Норич падат с 0 : 4 от МК Донс в мач за купата на лигата , голям резил .
Много лесна програма 3-0
- stoicho_317
- Контакти:
Искам да видя в игра Мата ,Лукаку и Ромеу ,но за сметка на кои ще е интересно. Победа 3-0
Едно мнение и от мен:
Признавам си ,че още от миналия сезон не харевам няколко играча от нашия състав.На първо място Рамирес.Няма как да ми харесва подобен тип футболист, особенно през миналия сезон имаше огромно количество брак в действията му, което няма как да не води до проблеми на и без това не особенно добрата ни халфова линия през годината. Искрено се надявах да го продадем този трансферен прозорец, но май няма да стане. Предпочитам на негово място да гледам Макекран, а се надявам и все пак да вземем Модрич, като халфовата линия в средата да бъде Макекран -Лампард- Модрич (с всички условности, че от тримата нито един не се вписва като тип дефанзивен халф).
За защита, за пореден сезон се надявам да продадем Ферейра, ама никой не го иска, дори и като подарък
.Босингва беше ужасен миналия сезон, а упоритостта му да се опитва д ашутира от далечно разстояние беше изнервяща, още повече ,че улучваше вратата на около 10 опита веднъж. Затова, въпреки нелошото начало на този сезон, се надявам да го продадем и него.Ашли Коул е добър, но за него също бих искал да го продадем, просто не съм му фен, колкото и да е добър.СЕга можеше да се залага на Патрик ван Анхолт.
В нападение ми се струва, че е добър момента да се продадат Калу и Малуда.
Наявамс е да се даде шанс на Стъридж, ще видим и Мата как ще се включи, а колкото до централния нападател мисля си ,че трябва да се залага на Торес. Играе много полезно, но пък не вкарва голове, а Дрогба винаги е бил особен, когато не е титуляр - мръщи се, цупи се и не е много полезен. Ето и моя вариант за тима:
Чех - Иванович , Луис(Чалоба), Тери , Ван Анхолт - Макекран(Ромеу),Лампард,Модрич(Микел), - Стъридж(Лукаку), Торес(Дрогба),Мата(Анелка).
Признавам си ,че още от миналия сезон не харевам няколко играча от нашия състав.На първо място Рамирес.Няма как да ми харесва подобен тип футболист, особенно през миналия сезон имаше огромно количество брак в действията му, което няма как да не води до проблеми на и без това не особенно добрата ни халфова линия през годината. Искрено се надявах да го продадем този трансферен прозорец, но май няма да стане. Предпочитам на негово място да гледам Макекран, а се надявам и все пак да вземем Модрич, като халфовата линия в средата да бъде Макекран -Лампард- Модрич (с всички условности, че от тримата нито един не се вписва като тип дефанзивен халф).
За защита, за пореден сезон се надявам да продадем Ферейра, ама никой не го иска, дори и като подарък

В нападение ми се струва, че е добър момента да се продадат Калу и Малуда.
Наявамс е да се даде шанс на Стъридж, ще видим и Мата как ще се включи, а колкото до централния нападател мисля си ,че трябва да се залага на Торес. Играе много полезно, но пък не вкарва голове, а Дрогба винаги е бил особен, когато не е титуляр - мръщи се, цупи се и не е много полезен. Ето и моя вариант за тима:
Чех - Иванович , Луис(Чалоба), Тери , Ван Анхолт - Макекран(Ромеу),Лампард,Модрич(Микел), - Стъридж(Лукаку), Торес(Дрогба),Мата(Анелка).