Как трябва да изглежда Челси за напред

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Как трябва да изглежда Челси за напред

Мнениеот Gonzi_407 » 06 юни 2011 23:30

Гледам доста сте се заяли за състава ама за треньор нищо не казвате? Аз съм твърдо против Гус защото е доказан страхливец! Винаги във важните мачове излиза толкова бетониран, че съдбата винаги го наказва - най-скоро се сещам за Словакия (или Словения) - Русия реванша, уникално ****** и уплашен състав!
Сега за състава - аз лично много харесвам Уесли Снайдер, ако успеем да го вземем ще е наистина страхотно попадение! Някой каза и за централен защитник - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, тоя Луис срещу Ман се видя че е далече от определението за класен защитник, пък и малко ми прилича на муха без глава. Пред защитата обаче е жива трагедия, Франки вече не е "оня" играч, Есиен е доста посредствен, а Микел е тотален провал. Рамирез също ми се струва че малко е надскочил себе си с трансфера в Челси. За фланговете жива трагедия - Малуда, Калу и Анелка не са играчи които вдигат класата!
Ще завърша пак с това което започнах - трябва ни много сериозен треньор, който да успее да изтръгне нещо от тези играчи, ясно е че няма как да се купят 10 нови футболиста....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 07 юни 2011 00:04

Като споменавате за треньор....какво мислите за слуховете за Хари Худини? Много ми се иска да ни спасите от него, но май няма да стане. А колкото до Модрич...ще е голяма мъка ели пък за споменатата в темата сума от 25 млн. Ако на света останат само Челси и М.Ю. и трябва да го продаваме то тогава ще го вземете ..... иначе ми е трудно да го повярвам. И поне 10-15 млн. отгоре от същата валута :).
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 07 юни 2011 04:33

Абе хора тоя Абрамович толко кинти набута в тоя отбор,че незнам как виждате да се налагат юноши от клуба :) Човека иска успехи веднага затова и чичо Карло го отнесе на мига с това второ място.А на колегата дето каза че си имате Лампард и не ви трябват играчи на неговия пост искам да го питам Франки на колко години е вече та да се разчита само на него :?:.........май май и той е в графата 30+
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

termexxx
Контакти:

Мнениеот termexxx » 08 юни 2011 17:34

Wow neznaeh,che ima fenove na Chicharito gei Vejda ! a na onzi smeshnik,koito pita,koi sa CHELSEA..shte mu kaja samo,che Chelsea sa tiq deto tozi sezon shte biqt man4o pone 2 puti,a mislete mu,ako se padnete s nas v CL..s tozi smeshen sustav..! i taka po temata..spored men trqbva da se dava shans na mladite,no vednaga izpluva momentut,v koito Bruma izturva po izkliuchitelno smeshen nachin BERBA GEQ(PREDATEL) i toi vkara za Carling Cup..spored men mladite trqbva da gi davat nqkude pod naem i kato natrupat opit da gi puskat v nqkoi mach..a inache sum izkliuchitelno ZA Guus i Mark ako moje da doide..inache za transferite:Privurjenik sum i na otbora na Milan,zatova moje bi se nadqvam KAKA da doide na Stamford Bridge..sushto taka Neimar,Lukaku,Aguero i Van Der Vill..i eto q ravnosmetkata-imame 6 za6titnika,koito sa imena,i o6te 2-3 varianta ot shkolata,imame 5-6 varianta v halfovata liniq+shkolata i napred sa,moqt liubimec Drogba i kompaniq ot 5-6 choveka..razbira se tuk ne sum slojil eventualno prodadenite futbolisti..Tuk mislq,che e momenta da vmetna,che iskam ZADULJITELNO Anelka da se mahne,ne moga da go traq,edin mach igrae,kato Messi,v drugite 5,kato nqkoi dolnoproben chorbar!Malouda da otide v Liverpool,tam imat nujda ot igrach ot negovata klasa.Kalou,za nego neznam!Dano tozi sezon da e dosta dobur za Chelsea,jelaq im uspeh,vinagi shte sum s tqh ! GO CHELSEA !!!

Потребителски аватар
m1l3n40
Контакти:

Мнениеот m1l3n40 » 11 юни 2011 11:13

P.Cech
(Hilario, Thibaut Courtois, M.Delac)
van der Wiel D.Luiz J.Terry A.Cole
(Ivanovic) (Alex) (Ivanovic, Bruma) (D.Luiz, R.Bertrand)

Essien
(Mikel, D.Luiz, M.Sissoko)

F.Lampard Ramires
(Guarin, Y.Benayoun,J.McEachran(M.Noble,J.McCarthy))

(J.Moutinho,C.Roudrigues,Modric,Hazard,Mata,snajder,Pastore,Hamsik)

Falcao F.Torres
(D.Sturridge) (D.Drogba)
и някои измежду Калу или Малуда може да остане...

Върни се в “Челси”