Dembele39 написа:Всъщност не можевиждаме какво представляват Манчестър Юнайтед, ''давайки шанс'' на абсолютни футболни недоразумения като Еванс, Гибсън, Парк, Карик, Бебе, Обертан, Андерсон и т.н. Ако ти смяташ, че в напечен мач от първенството или ШЛ, т.е разбирай съперник да е Ман Юнайтед, Арсенал, Ливърпул, Тотнъм или пък още по-зле Реал, Барселона, Байерн, Интер, Милан, може да се пусне в игра Томас Калас или пък някой от левите защитници Бертранд или ван Анхолт да играе централен защитник, значи спокойно мога да преустановя този разговор. Личи си колко разбираш от футбол, мисля, че май малко в повечко играеш ФМ 2011, откъдето сигурно си и научил този Томас Калас. Да, има нелоши показатели там, но едно е в реалния свят, друго е на играта. По тая логика трябва отборът да се бори за титлата и ШЛ с играчи като Брума, Бертранд, Гьокхан Торе, Джакопо Сала, Аштън, Майкъл Уудс и кой ли още не, само и само да има юноши в състава. Е за жалост школата на Челси не е като тази на Барселона да произвежда футболисти от световна класа. Ако имаш за какво да спориш още, слушам те; )
Ти си имаш твой начин на мислене , аз мой.Ние в последните години с титулярния състав не можем да бием Манчестър поне младите да трупат опит за напред то се е видяло , че с такива трансфери ,като този на Торес не става... За това сега аз те питам как мислиш да се развиват всички младоци , като не им се дава шанс дори и срещу силните отбори те няма вечно да играят срещу Уиган,Уувс и т.н. Ето прост пример е МАН ЮТД , Фабио , Смолинг , ако мислиш , че Гибсън е издънка се лъжеш , за мен той не е лош играч , какъвто го изкарваш ти ...Погледни Ливърпул с какви играчи игра последните си мачове , да знам сега ще кажеш , че са играли срещу слабите отбори , но... това е реалността.Не искам да ти давам други пример те са много , не искам да споря с теб за каквото и да било то се вижда , колко разбираш от футбол , като казваш , че не трябва да се дава шанс на младите.