Как трябва да изглежда Челси за напред

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Re: Как трябва да изглежда Челси за напред.

Мнениеот Kallachew » 06 юни 2011 21:21

Dembele39 написа:Всъщност не може ;) виждаме какво представляват Манчестър Юнайтед, ''давайки шанс'' на абсолютни футболни недоразумения като Еванс, Гибсън, Парк, Карик, Бебе, Обертан, Андерсон и т.н. Ако ти смяташ, че в напечен мач от първенството или ШЛ, т.е разбирай съперник да е Ман Юнайтед, Арсенал, Ливърпул, Тотнъм или пък още по-зле Реал, Барселона, Байерн, Интер, Милан, може да се пусне в игра Томас Калас или пък някой от левите защитници Бертранд или ван Анхолт да играе централен защитник, значи спокойно мога да преустановя този разговор. Личи си колко разбираш от футбол, мисля, че май малко в повечко играеш ФМ 2011, откъдето сигурно си и научил този Томас Калас. Да, има нелоши показатели там, но едно е в реалния свят, друго е на играта. По тая логика трябва отборът да се бори за титлата и ШЛ с играчи като Брума, Бертранд, Гьокхан Торе, Джакопо Сала, Аштън, Майкъл Уудс и кой ли още не, само и само да има юноши в състава. Е за жалост школата на Челси не е като тази на Барселона да произвежда футболисти от световна класа. Ако имаш за какво да спориш още, слушам те; )

Ти си имаш твой начин на мислене , аз мой.Ние в последните години с титулярния състав не можем да бием Манчестър поне младите да трупат опит за напред то се е видяло , че с такива трансфери ,като този на Торес не става... За това сега аз те питам как мислиш да се развиват всички младоци , като не им се дава шанс дори и срещу силните отбори те няма вечно да играят срещу Уиган,Уувс и т.н. Ето прост пример е МАН ЮТД , Фабио , Смолинг , ако мислиш , че Гибсън е издънка се лъжеш , за мен той не е лош играч , какъвто го изкарваш ти ...Погледни Ливърпул с какви играчи игра последните си мачове , да знам сега ще кажеш , че са играли срещу слабите отбори , но... това е реалността.Не искам да ти давам други пример те са много , не искам да споря с теб за каквото и да било то се вижда , колко разбираш от футбол , като казваш , че не трябва да се дава шанс на младите.

Потребителски аватар
mancho utd
Контакти:

Re: Как трябва да изглежда Челси за напред

Мнениеот mancho utd » 06 юни 2011 21:23

Всичко хубаво, ама едно нещо не разбрах. Защо занимавате хората с отбор, който не става за нищо.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 юни 2011 21:24

Kallachew написа:
Frankie Lampard написа:И кой ще е дефанзивния халф, който ще вземе от школата ? :shock:

Amin Affane ми харесва как играе или James Ashton пък не е задължително да взима дефанзивен халф , като има Есиен Рамирес също може да играе , като такъв Макекрън в краен случай...

Боже мили :lol:

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 06 юни 2011 21:26

Frankie Lampard написа:
Kallachew написа:
Frankie Lampard написа:И кой ще е дефанзивния халф, който ще вземе от школата ? :shock:

Amin Affane ми харесва как играе или James Ashton пък не е задължително да взима дефанзивен халф , като има Есиен Рамирес също може да играе , като такъв Макекрън в краен случай...

Боже мили :lol:

Какво ?

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 юни 2011 21:28

mancho utd написа:Всичко хубаво, ама едно нещо не разбрах. Защо занимавате хората с отбор, който не става за нищо.

Щото си тъп. 8-)

Dembele39
Контакти:

Мнениеот Dembele39 » 06 юни 2011 21:30

Такова нещо не съм казал. Аз всъщност съм много против трансфери от типа "Торес", но ти даваш за пример как някой измежду младите леви защитници можел да играе централен и щяло да му се има доверие. Еми не е така. Цял живот тренираш на своята позиция и изведнъж те слагат някъде, където не си достатъчно добър, какво става тогава? Нямам нищо против да се дава шанс на млади момчета, но да става нещо от тях. И няма как да се изгради отбор само от юноши, разбираш ли го това? Винаги трябва да има някой по-опитен, играч лидер, който да ги поведе. Ти ако очакваш отбор от играчи набор 90, 91 и надолу да мачка наред, нещо си се излъгал. Запиши се за лиценз Про и стани треньор, като толкова много разбираш. Подбора на тактиката и играчите си го прави на Football Manager, там може и да имаш успехи с основни играчи като Калас, Борини, Стъридж, Уудс, ван Анхолт и т.н, но в днешния футбол такъв отбор ще е боксова круша ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 юни 2011 21:33

Dembele39 написа:А ти какъв си в Челси? Главен акционер, спонсор, мениджър, директор или нещо друго може би? Кога ще се научите за чуждите отбори да не говорите на "ние", "нас", "ни" и т.н.? Ходил ли си на мач на Челси? Сигурно ще осигуриш част от парите, предвидени за селекция. Браво. А така като се замисля може и да си скаут, след като във "вашето" полезрение са горепосочените футболисти. Не забравяй да си вземеш тефтерчето и да си водиш записки за всеки един, когато отидеш да ги наблюдаваш. Само ти казвам, в случай, че Абрамович забрави да те предупреди лично. А сега по темата - аз също съм от Челси, но ще се разгранича от теб и няма да говоря така, сякаш този отбор е мой или съм част от него. По принцип съм от сините отбори, както си личи и от ника. Надявам се в отбора да бъдат привлечени добри футболисти и да се подмлади малко състава, защото положението наистина е зле откъм играчи на 30+ години. Модрич, Пасторе, Кака и Снайдер са типични плеймейкъри, а отборът си има Лампард и не виждам за какво трябва да бъде взиман някой измежду тези четирима. Абсолютно наложителни са вратар, десен бек, централен защитник, разиграващ халф и нападател. Надявам се да успееш да намериш точните хора за вашия отбор :P

Лаф да става :mrgreen:

Много станаха от Челси,откакто е Абрамович.Че и акъл дават...Защо не бяха преди това?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mancho utd
Контакти:

Мнениеот mancho utd » 06 юни 2011 21:33

mancho utd написа:Всичко хубаво, ама едно нещо не разбрах. Защо занимавате хората с отбор, който не става за нищо.

Щото си тъп. 8-)

Палячо.................

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 юни 2011 21:33

Dembele39 написа:Такова нещо не съм казал. Аз всъщност съм много против трансфери от типа "Торес", но ти даваш за пример как някой измежду младите леви защитници можел да играе централен и щяло да му се има доверие. Еми не е така. Цял живот тренираш на своята позиция и изведнъж те слагат някъде, където не си достатъчно добър, какво става тогава? Нямам нищо против да се дава шанс на млади момчета, но да става нещо от тях. И няма как да се изгради отбор само от юноши, разбираш ли го това? Винаги трябва да има някой по-опитен, играч лидер, който да ги поведе. Ти ако очакваш отбор от играчи набор 90, 91 и надолу да мачка наред, нещо си се излъгал. Запиши се за лиценз Про и стани треньор, като толкова много разбираш. Подбора на тактиката и играчите си го прави на Football Manager, там може и да имаш успехи с основни играчи като Калас, Борини, Стъридж, Уудс, ван Анхолт и т.н, но в днешния футбол такъв отбор ще е боксова круша ;)

Във всяка твоя дума има много истина ! Евала за всичко казано !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 юни 2011 21:34

mancho utd написа:mancho utd написа:Всичко хубаво, ама едно нещо не разбрах. Защо занимавате хората с отбор, който не става за нищо.

Щото си тъп. 8-)

Палячо.................

Палячото си ти 8-) Като нямаш какво да кажеш, просто си замълчи.

Върни се в “Челси”