Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 май 2011 09:18

finnan написа:Очаквам много промени в Челси през лятото . Със сигурност тима ще смени треньора си просто не виждам как Абрамович ще допусне Анчелоти да остане след тази ивестиция която се доближава до 100 млн. евро ,а няма никакви резултати .

Въпроса остава кой ще е новият човек който ще поеме тима ? Доста варианти се появиха да не кажа цяла торба . Избора ще стане след като се избистри начина на политика следващите години какво имам предвид - налагане на младоци или гонене на всяка цена на успехи както беше до сега макар и със честата смяна на мениджъра .
И все пак си мисля ,че Абрамович ще избере второто . Което ще рече - Хидинк , Моуриньо или някой друг специалист като Липи , Гуардиола . Говори се още за Бенитес , Ван Бастен , Дзола , Виаш Боаш , Грант . Аз лично немога да кажа кой е най-подходящ на Челси който ще донесе успехите веднага .

Ще има и доста промени сред играчите това е безсъмнение . След днешният мач си мисля ,че ще са доста над 5 продадените футболисти .
Не съм виждал толкова слаби сезони да правят - Ашли Коул , Дрогба и Есиен . Хайде за Есиен може да се очаква да остане ,но Дрогба и Коул няма място в тима спооред мойте убеждения . Имате Жирков който е прекрасен бек . Имаше и един във школата не му знам името . Трябва ви и ново нападателно дуо или просто човек който ще си партнира с Торес защото както Дрогба , Анелка , Малуда и Калу също нямат какво да дадът на тима ви . Трябва да се потърси и ляв бек . Ще правите доста промени лятото . Незнам дали вие или Манчестър Сити ще сте по-активният отбор на трансферният пазар . Просто Челси в сегашният си вид изнемогва и това се видя в мачовете с Юнайтед в Европа и днешният .

Отиди на лекар. Как може фен на Ливърпул вече едва ли не да прави селекцията на Челси. И защо трябва Челси или Ман Сити да са най-активни на трансферния пазар? Защо не и Ливърпул? И ако си мислиш, че честата смяна на мениджъри е решение за Челси... Трябва да се намери един и да го оставят дълго време да работи. И за какви незабавни успехи говориш? Отбор се гради и обиграва с годините. При една смяна на Анчелоти, който и да поеме Челси, ще има много трудности първия сезон. Офф Боже, какъв си разбирач.

Murmur
Контакти:

Мнениеот Murmur » 09 май 2011 15:59

Челси, най великия отбор с най добрите играчи в света е КРЪГЛА 0. Оценка 2ка давам на тима тоя сезон, а на треньора и за 2ка няма. Пенсионерите от Ман ю ги прават СМЕШНИ. Некви негрота като валенсия развинтва отбора ни, няма такава трагедия. Пенсиата Гигс може да играе още 5 години ако има такива риби като Челси. Как може немога си обясна в такъв мач Челси да НЕ пресира ГРАМ съперника, гледах мачовете от лигата където се играе ебаси пресата, Челси ако играе там с Порто примерно ше отнесе махалото ЗДРАВО. Просто са смешни тея нямам думи. От треньора ли е незнам, тея "звезди" като Дрогба Анелка Малуда Есиен Лампард Калу са кръгла нула. Първото нещо е ритник в задника на Анчелоти, да си заминава за италия, още есента се видя че съсипва отбора, не Торес и господ да му сложат НЕ СТАВА. Ако не дойде Моуриньо не виждам спасение. В отбори като Ман ю или ливърпул и куц кон да сложиш ше си сдере гъза от раздаване и ше прави фурор, а в Челси точно обратното, който дойде и нищо, дори да не му пада нивото няма никво развитие, пример и Малуда който беше супер обещаващ, кво направи в Челси, спред мен просто подържа едно горе долу средно ниво прибира парички и толкоз, няма стимул за нищо. Не съм видял мач да се раздаде, да изяде тревата. Това се отнася за всички. 2-0 кога ше обърнат - НИКОГА. Ливърпул ДА но Челси НЕ. Яд ме е но това е истината.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 09 май 2011 18:49

OldTrafford написа:Отговор на въпроса защо Парк,а не Нани.Парк носи титли,Нани клипчета в youtube.......
Честито ,огромен Юнайтед!Заслужена титла ,убихме Челси!
19>18.
П.П Някой да има колажа от 56мин?

Това 19>18 като заяждане ли трябва да го приемам ? Май много ти порасна работата като ни минахте по титли ? Еми радвайте се, 1 сезон ще сте напред, защото другия сезон ще бъде както трябва. Ливърпул 1, Ман Ю 2, Челси 3, Арсенал 4 и т.н. Честита да ви е титлата. Бай дъ уей, сезонът не е свършил, защо Блекбърн и Блекпул да не ви бият ? :) Трудно, но възможно, и пак ви казвам, честита титла, ще ви е за последно ! :)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

would
Контакти:

Мнениеот would » 09 май 2011 19:45

Напълно заслужена победа на Юнайтед.Бяха очевидно по-добрия отбор на терена, а за Челси да се надяваме другия сезон на нещо повече.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 10 май 2011 14:43

RedMagic написа:
OldTrafford написа:Отговор на въпроса защо Парк,а не Нани.Парк носи титли,Нани клипчета в youtube.......
Честито ,огромен Юнайтед!Заслужена титла ,убихме Челси!
19>18.
П.П Някой да има колажа от 56мин?

Това 19>18 като заяждане ли трябва да го приемам ? Май много ти порасна работата като ни минахте по титли ? Еми радвайте се, 1 сезон ще сте напред, защото другия сезон ще бъде както трябва. Ливърпул 1, Ман Ю 2, Челси 3, Арсенал 4 и т.н. Честита да ви е титлата. Бай дъ уей, сезонът не е свършил, защо Блекбърн и Блекпул да не ви бият ? :) Трудно, но възможно, и пак ви казвам, честита титла, ще ви е за последно ! :)

Те са си такива,свиквай!!! ;)

Върни се в “Челси”