finnan написа:Очаквам много промени в Челси през лятото . Със сигурност тима ще смени треньора си просто не виждам как Абрамович ще допусне Анчелоти да остане след тази ивестиция която се доближава до 100 млн. евро ,а няма никакви резултати .
Въпроса остава кой ще е новият човек който ще поеме тима ? Доста варианти се появиха да не кажа цяла торба . Избора ще стане след като се избистри начина на политика следващите години какво имам предвид - налагане на младоци или гонене на всяка цена на успехи както беше до сега макар и със честата смяна на мениджъра .
И все пак си мисля ,че Абрамович ще избере второто . Което ще рече - Хидинк , Моуриньо или някой друг специалист като Липи , Гуардиола . Говори се още за Бенитес , Ван Бастен , Дзола , Виаш Боаш , Грант . Аз лично немога да кажа кой е най-подходящ на Челси който ще донесе успехите веднага .
Ще има и доста промени сред играчите това е безсъмнение . След днешният мач си мисля ,че ще са доста над 5 продадените футболисти .
Не съм виждал толкова слаби сезони да правят - Ашли Коул , Дрогба и Есиен . Хайде за Есиен може да се очаква да остане ,но Дрогба и Коул няма място в тима спооред мойте убеждения . Имате Жирков който е прекрасен бек . Имаше и един във школата не му знам името . Трябва ви и ново нападателно дуо или просто човек който ще си партнира с Торес защото както Дрогба , Анелка , Малуда и Калу също нямат какво да дадът на тима ви . Трябва да се потърси и ляв бек . Ще правите доста промени лятото . Незнам дали вие или Манчестър Сити ще сте по-активният отбор на трансферният пазар . Просто Челси в сегашният си вид изнемогва и това се видя в мачовете с Юнайтед в Европа и днешният .
Отиди на лекар. Как може фен на Ливърпул вече едва ли не да прави селекцията на Челси. И защо трябва Челси или Ман Сити да са най-активни на трансферния пазар? Защо не и Ливърпул? И ако си мислиш, че честата смяна на мениджъри е решение за Челси... Трябва да се намери един и да го оставят дълго време да работи. И за какви незабавни успехи говориш? Отбор се гради и обиграва с годините. При една смяна на Анчелоти, който и да поеме Челси, ще има много трудности първия сезон. Офф Боже, какъв си разбирач.