Манчестър Юнайтед - Челси 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот marmi52 » 08 май 2011 17:35

c0mba написа:аз пък си мисля ,че няма с какво да ги изненадаме с този състав и ще ни треснат :( трябваше Торес да излезе отпред според мен :(( :( :( :( :( :(

8-)

Не. С Торес рискът щеше да е прекалено голям. Анелка и Торес през второто .... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 май 2011 17:35

Челси може да има преймущество по-десния флаг където липсва Патрис Евра . Но пък там е Калу който не е много стабиУен :roll:

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 08 май 2011 17:37

Супер!!!Карло просто блъфираше през седмицата!Отбора ще е максимално надъхан днес!Мисля,че ще ги бием!Ако нещата не вървят на добре на пейката имаме играчи като Торес,Бенаюн,Анелка :mrgreen: .Айде успех!И Торес трябва да влезе след 70 минута!

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 08 май 2011 17:37

Marmiньовците пак взели се обаждат за начина,по който Уеб ръководи срещата-нищо че още не е започнал мача(не знам,явно сините ултраси вече виждат в бъдещето-нали неприятни емоции и случки отключвали паранормалните способности) :P (без лоши чувства за останалите трезвомислещи фенове на Челси)
Специално за тях очаквам победа за Юнайтед с 3-1 с два бързи гола на Раян и Скоулси до 30-та минута,някъде към 78-та нашето момче за 3-0 и Лампата от подарена дузпа в продължението на срещат,за да се види че и Уеб душа носи,подарявайки гол на Челси!

Иначе сериозно-няма да е изненада от надцакване накрая двата състава да си разделят по точка-вероятен резултат 1:1,като попаденията паднат в края на мача!

P.S.Макар да да подкрепям Юнайтед,за доброто на футбола се надявам на минимална победа на Челси,с оглед на това какви голови екшъни ще се очакват от двата водещи тима в последните два мача!
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 08 май 2011 17:40

Идиотите от спортал отново неимформирани ( както винаги ) - написали, че Анелка щял да е титуляр ... :lol:

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 08 май 2011 17:40

Gary Shaw написа:Челси може да има преймущество по-десния флаг където липсва Патрис Евра . Но пък там е Калу който не е много стабиУен :roll:

Калу последно време се представя изключително силно!Ако му потръгне играта ще създаде доста проблеми!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 май 2011 17:41

Torres90 написа:
Gary Shaw написа:Челси може да има преймущество по-десния флаг където липсва Патрис Евра . Но пък там е Калу който не е много стабиУен :roll:

Калу последно време се представя изключително силно!Ако му потръгне играта ще създаде доста проблеми!

''Карлето'' може да смени местата на Калу с Малуда . Макар ,че толко ще има успех и със О'Шей Калу . Все си мисля ,че трябваше избора да падне върху Анелка ,а не Калу .

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 08 май 2011 17:46

Gary Shaw написа:
Torres90 написа:

''Карлето'' може да смени местата на Калу с Малуда . Макар ,че толко ще има успех и със О'Шей Калу . Все си мисля ,че трябваше избора да падне върху Анелка ,а не Калу .

Анелка кво прави в големите мачове,че да го пускаме титуляр???Сили се само на безнадежните отбори като Блякбърн и Копенхаген.А и Сала не е неопитен,вече е доста години в Челси.Все едно срещу кой ще е Калу,по-добре даже срещу ОШей,щото е много бавен и тромав,а Калу е доста бърз,докато Фабио е малко по-стабилен,но на него пък и напрежението може да му повлияе!

Потребителски аватар
THE FooTBall PLaYeR
Контакти:

Мнениеот THE FooTBall PLaYeR » 08 май 2011 17:53

Защо говорите за О`Шей като той няма да играе титуляр. Ще играе Патрис Евра, който е много добър и ще е трудно срещу него. :)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 08 май 2011 17:55

Анелка кво прави в големите мачове,че да го пускаме титуляр???Сили се само на безнадежните отбори като Блякбърн и Копенхаген.А и Сала не е неопитен,вече е доста години в Челси.Все едно срещу кой ще е Калу,по-добре даже срещу ОШей,щото е много бавен и тромав,а Калу е доста бърз,докато Фабио е малко по-стабилен,но на него пък и напрежението може да му повлияе!

Е зависи къде Фъргюсън разположи О' Шей и Фабио ( не ги разпознавам с брат му Рафаел) . Калу няма физиката да се справи с О ' Шей . Каул е да го пуснеш в някой мач и да дойграе ама в такива възлови мачове :roll: незнам Анчелоти си знае най-добре .
Миналият сезон Жирков изигра много силен мач срещу тях . Мисля ,че Есиен , Микел и Лампард могат и са във състояние да вземат ранен превез над халфовете на Юнайтд . Дано и Ван Дер Сар да няма ден разбирасе ,че инак ще е сложно . ;)

Върни се в “Челси”