Челси - Тотнъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Torres90
Контакти:

Re: Челси - Тотнъм

Мнениеот Torres90 » 01 май 2011 18:18

hawai написа:Кой каза, че Ман ще бие Арсенал .

Аз! :mrgreen:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 01 май 2011 19:33

:mrgreen: Най-интересно ми е защо според феновете на Манчо те не се подпиране след като в мача с Евертън,футболист на 'карамелите' замахва да стреля и съдията дава край на мача
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 02 май 2011 00:39

Честито на всички за победата над Тотнъм... Горе-долу успях да гледам мача. При гола на Лампард - за мен страничният съдия не е виновен. Единственият виновен е тъпакът Гомеш. Той направи достатъчно да заблуди рефера, че топката е вътре, а тя беше зад голлинията на 90%. При условие, че съдиите вече са наплашени, че ако е било гол, а не са го отсъдили - напрежението върху тях би било двойно. Още повече, че Лампард бе потърпевш на световното срещу Алемания. В крайна сметка, Тотнъм явно са орисани да бъдат ощетявани с подобни отсъждания. При всички положения, това бе повече гол, околкото "призрачния гол" на Луис Гарсия през 2005-та.

Колкото до втория... засадата на Калу е около 30-40 сантиметра, доста сходна с тази на Чичарито срещу Евертън. Преди мача бях писал за Калу... за неговия най-красив гол срещу Тотнъм. Е, този не беше красив, но с голямо значение. Браво на Калу, ако вкара и на Юнайтед и бием, нека остане и догодина.

Накрая и за днешния мач между Арсенал и Ман Юнайтед. До гола на Рамзи, дяволите само се защитаваха, което бе нож с две остриета, при условие, че не играеха с 5-ма халфа, а и Гигс го нямаше, което бе плюс за Арсенал. Според мен отсъствието на Фабрегас не се усети - през пролетта той май си изгуби формата и отива на завръщане в Каталуния. Въобще уикендът се разви по план, сега остава Челси сами да си свършат останалата работа на Олд Трафорд.

Наздраве на всички.

Върни се в “Челси”