Челси - Тотнъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Челси - Тотнъм

Мнениеот marmi52 » 30 апр 2011 22:49

:)

От много спорове с феновете на Юнайтед не ми остана време да отговоря на единствения фен на Тотнъм във форума.
Приятелче, ти пък къде си се напънал с това отборче ? Кого сте победили вие през сезона, че не мога да се сетя нещо ? С тоя антифутбол ли ще играете в ШЛ ? :shock:
Днес играхте нещо много различно от футбола ... Може би е правилно да го наречем "забавяне на топката и убиване на темпото" или нещо подобно, но не и футбол ! ;)
Ливърпул поне са велик тим, с история ! Освен всичко друго те победиха Челси на Стамфорд Бридж, после размазаха с 3 гола Юнайтед и Сити и НЕ загубиха от Арсенал в един фантастичен мач на Емирейтс ....
Вие с какво право искате да играете в ШЛ вместо тях ?! :?
Не си спомням да сте направили някакъв мач тази пролет ?! И в ШЛ не особено силният Реал Мадрид ви размаза ! ....
Закъде се напъваш ?!? :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 30 апр 2011 22:52

Може и да остане,но пък чак да донесе трофей този сезон е почти невъзможно!

''Почти'' не е като ''Няма'' . Все пак заслужава поздравления ,че успя да вдигне тима след разочароващото отпадане от всички надпревари . В началото на годината беше 5-ти на 15,16 точки от първият . А сега при определени обстоятелства ( победа на Арсенал) , един директен мач ( срещу Юнайтед) победа там може дори да направи отбора шампион .
Все пак утре една победа на Арсенал обръща първенството на 880 градуса . Защо да не я постигнат ?
Да няма една победа да ги направи шампиони , ни поне ще играят без напрежение и може да я постигнат .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 апр 2011 22:54

Това с 880 градуса какво означава ? :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 30 апр 2011 22:55

Frankie Lampard написа:Това с 880 градуса какво означава ? :lol:

това дефакто са 160 градуса :lol: :mrgreen:

2 пълни завъртания са 720; 880-720 :lol: :mrgreen: абе пак в наша полза се пада :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
merdanski
Контакти:

Мнениеот merdanski » 30 апр 2011 22:58

Честита победа на Челси,от един фен на Юнайтед(специално на Frankie Lampard,задето ме мисли за глорихънтър ;) )
Винаги съм харесвал отборите с дух за победа,дори и да е пряк опонент на фаворизираните от мен за дадено място.Доволен съм,че интригата се запазва(при положение че съм сигурен,че Арсенал ще ни вземат точки утре).Така мача другият уикенд запазва заряда си-а на кой не му се гледа добър футбол и борба 90 мин.?
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 30 апр 2011 23:02

marmi52 написа::)

От много спорове с феновете на Юнайтед не ми остана време да отговоря на единствения фен на Тотнъм във форума.
Приятелче, ти пък къде си се напънал с това отборче ? Кого сте победили вие през сезона, че не мога да се сетя нещо ? С тоя антифутбол ли ще играете в ШЛ ? :shock:
Днес играхте нещо много различно от футбола ... Може би е правилно да го наречем "забавяне на топката и убиване на темпото" или нещо подобно, но не и футбол ! ;)
Ливърпул поне са велик тим, с история ! Освен всичко друго те победиха Челси на Стамфорд Бридж, после размазаха с 3 гола Юнайтед и Сити и НЕ загубиха от Арсенал в един фантастичен мач на Емирейтс ....
Вие с какво право искате да играете в ШЛ вместо тях ?! :?
Не си спомням да сте направили някакъв мач тази пролет ?! И в ШЛ не особено силният Реал Мадрид ви размаза ! ....
Закъде се напъваш ?!? :lol:

Първо да ти отговоря за Ливърпул.На Уайт Харт Лейн ги размазахме и 2-1 беше минималния резултат в наша полза.В първия кръг размазахме и Сити и владеенето на топката беше 70 на 30 но просто нямахме късмет.Обърнахме и в двата си мача Арсенал и взехме 4 точки.
Второ за тезата ти за антифутбола.Просто така се получи след този съдийски шок в края на първото полувреме Хари бе казал на момчетата да спасят и точката но с този ром Маринер това нямаше как да стане.
Трето за ШЛ.В групите изиграхме много силни 2 мача срещу Интер,ударихме и в двата мача с Твенте,разбихме Вердер вкъщи.После играхме с италиански отбор-Милан.На Меаца бихме с 1-0 с много груба игра от страна на Милан а на реванша задържахме клячово 0-0.
Реал беше друга класа.След изгонването на Крачун ни разбиха на Бернабеу а на реванша имахме претенции за 3 неотсъдени дузпи.Гомеш сгреши и загубихме и този мач.Не мисля че Сити щяха да се представят така а и Пул отпаднаха от Барга след 0-0 на Анфийлд : :shock:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 30 апр 2011 23:03

merdanski написа:Честита победа на Челси,от един фен на Юнайтед(специално на Frankie Lampard,задето ме мисли за глорихънтър ;) )
Винаги съм харесвал отборите с дух за победа,дори и да е пряк опонент на фаворизираните от мен за дадено място.Доволен съм,че интригата се запазва(при положение че съм сигурен,че Арсенал ще ни вземат точки утре).Така мача другият уикенд запазва заряда си-а на кой не му се гледа добър футбол и борба 90 мин.?

евала за коментара... но пък така като гледам повечето фенове на Челси тук във форума не вярваме, че можем да станем шампиони този сезон. Така, че Ман Ю ще е шампион най-вероятно ...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 30 апр 2011 23:05

Не виждам как ще ги бием на ''Олд Трафорд'' ... Колкото и тъпо да звучи - тази година и съдбата ги закриля. Затова и не вярвам да допуснат загуба у дома докрая на сезона. Преди време Челси имаше същата убийствена форма у дома - 18 - 1 - 0. Юнайтед са на път да ни изравнят рекорда.

Murmur
Контакти:

Мнениеот Murmur » 30 апр 2011 23:08

Честита победа!
Нямах време да чета коментарите тук. Някой може ли да ми отговори защо забога в Диема казват на бялото черно, като е очевадно има 3 гледни точки. Как може да казват че няма гол като се вижда ясно че топката е вътре. Вижте гредите, гол линията и немога разбера как коментатора се мъчи да ни убеди че едва ли не докосвала линията топката. ЯСНО се вижда че е вътре. Е сега пак гледах в спортал видео на 01:02 секунда ОЧЕВАДНО е че топката е вътре. Скъсах си нервите защото се дразна много яко когато такива кретени като тея в диема се мъчат да набиват в главите на хората техното мнение!

За засадата при втория гол може би има. Това няма лошо даже те по малко го коментираха него което е по трудно да се спори. Но все пак стават грешки не мисля че е нарочно. СЪДИЯТА пак свиреше ПРОТИВ Челси през целия мач. от 10 фаула 10 не даде ЗА Челси и съответно 10 свири същите ЗА тотнъм. Имаше и дузпа, но като сложиме нея и засадата нещата са ОК.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 апр 2011 23:14

Murmur написа:СЪДИЯТА пак свиреше ПРОТИВ Челси през целия мач. от 10 фаула 10 не даде ЗА Челси и съответно 10 свири същите ЗА тотнъм. Имаше и дузпа

Мда ...
Много грозно беше това !
Според мен в съблекалнята си на почивката главният е гледал повторение на зачетеният гол ... и се опита да върне предимството на Тотнъм, леко и тънко.

А дузпата срещу Малуда си беше абсолютна ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”