Фернандо Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

milka

Re: Фернандо Торес

Мнениеот milka » 24 апр 2011 11:39

Хората не виждат очевидното .
Със всеки изминал мач той играе все по-голяма роля във тима . Преди няколко седмици асистира за гола на Малуда срещу Уигън, днес гол и асистенция . Представянето на Торес става все по-впечатляващо с всеки изминал мач .
При нормална предсезонна подготовка и допълнително сработване идният сезон ще продължи да къса мрежи . ;)

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 24 апр 2011 11:49

milka написа:Хората не виждат очевидното .
Със всеки изминал мач той играе все по-голяма роля във тима . Преди няколко седмици асистира за гола на Малуда срещу Уигън, днес гол и асистенция . Представянето на Торес става все по-впечатляващо с всеки изминал мач .
При нормална предсезонна подготовка и допълнително сработване идният сезон ще продължи да къса мрежи . ;)

Според мен трябва да продадем Дрогба... Торес е неговия заместник , с цялото ми уважение към Диди , но мисля , че няма още много игра в него... ! :(

milka

Мнениеот milka » 24 апр 2011 11:52

Мда така е .
Дрогба да отстъпва мястото си . Самият той е заявил ,че ако не е първи избор си заминава .
Торес ще е новото лице на Челси според мен следващите години . Макар, че е подценяван той има всичко за да бъде един от най-добрите централни нападатели . Трудното начало не винаги значи провал .

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 24 апр 2011 12:31

Абе я се стегнете, Торес вкарал един гол и вече бил новото лице на Челси. Не мисля, че след един силен мач трябва да се правят такива изводи. Видяхте ли каква нива беше Стамфорд Бридж. Едва се отървахме от равенството. Дрогба беше играч на мача. През цялото време, докато беше на терена се опитваше да сътворява играта и правеше изключителни неща с топката. Дидие е икона не може просто така да забравяте всичко, което е дал на Челси през години и то само, заради един изстрадан гол на Хлапето, което до вчера не можеше да спре топката в мачовете си за новия отбор. :!:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 апр 2011 12:55

Абе, вие наред ли сте ? Как ще продаваме Дрогба :shock: Дрогба дори на 33 е класи над Торес !!! Торес вкарал един гол и стана божество ... Стегнете се ...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 апр 2011 17:48

8-)

Мисля, че не бива да отписваме нито Дрогба, нито Торес. Единият продължава да си е №1 за Челси, независимо от годините, другият му трябва време, за да се превърне в лидер и водещ голмайстор на отбора.
Най-разумно е да бъдат оставени и двамата в отбора, но да не играят едновременно.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Tqnata
Контакти:

Мнениеот Tqnata » 25 апр 2011 18:14

Милка и Калачев сменяйте отбора веднага Челси няма нужда от "фенове" като вас, как може да кажеш на играч, който толкова години ни дърпа сам в атака "да се маха" вие сте срам за тоя форум да знаете, а Доколкото Дрогба е класи над Торес това всичко го знаят и виждат

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 25 апр 2011 18:24

Tqnata написа:Милка и Калачев сменяйте отбора веднага Челси няма нужда от "фенове" като вас, как може да кажеш на играч, който толкова години ни дърпа сам в атака "да се маха" вие сте срам за тоя форум да знаете, а Доколкото Дрогба е класи над Торес това всичко го знаят и виждат

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 25 апр 2011 18:29

Дрогба в последно време играе сякаш не е на 33, а на 23.
Не се излагайте с тия призиви за махането му.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 апр 2011 20:26

Наскоро се стих, че Торес докато беше в Ливърпул, едни от най големите му и силни мачове бяха ....... на дъжд !

Явно му допада, когато терена е хлъзгав ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Челси”