Челси - Бирмингам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Челси - Бирмингам
Да бяхме зели и Дембеле , ся щеше да има поне 2-3 гола.Ама Торес мега много я усра.Подкрепяме го всички , но и той трябва да даде от себе си.Но в момента трябва да е резерва и да се пуска 30 мин преди края на решен мач (лично мнение) 

Какво мислите, ако довечера бием Бирмингам ставаме на 6 точки от Юнайтед!!! Имаме ли шансове за титлата? Аз мисля, че колкото и да е странно, можем този сезон да сме шампиони-стига да бием Ман.Юн като гости!!!
-
- Контакти:
tihomires написа:Какво мислите, ако довечера бием Бирмингам ставаме на 6 точки от Юнайтед!!! Имаме ли шансове за титлата? Аз мисля, че колкото и да е странно, можем този сезон да сме шампиони-стига да бием Ман.Юн като гости!!!
Подкрепям мнението ти !

А снимката ти е уникат :Д тва са моите мили съседи нали :д мн ме кефи тоя сериал

До края на сезон Челси много трудно ще загуби някаде точки, дори и на "Олд Трафорд". Отбора вече загуби всичко и играе много освободено. Тази вечер ще спечели с минимум 2 гола разлика така, че любителите на залозите могат да го играят 1 на ХЕНДИ КАП.
Дрогба отново трябва да започне титуляр, а Торес да влезе евентуално 2-рото полувреме и най-накрая да се докаже като вкара! Дрогба си призна, че маларията му е провалила сезона, надявам се, че Абрамович ще го задържи и др. сезон защото той все още има какво да даде на Челси
Дрогба отново трябва да започне титуляр, а Торес да влезе евентуално 2-рото полувреме и най-накрая да се докаже като вкара! Дрогба си призна, че маларията му е провалила сезона, надявам се, че Абрамович ще го задържи и др. сезон защото той все още има какво да даде на Челси

- Frankie Lampard
- Контакти:
Абсолютно никакъв шанс за титла. МЮ може и да незагубят толкова точки до края, дори и да ги победим, което няма да стане. Да не говорим, че трябва да спечелим и всеки мач до края, а ако Торес е е титуляр е почти невъзможно. Не е лесно да се играе всеки мач с 10 човека.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Абсолютно никакъв шанс за титла. МЮ може и да незагубят толкова точки до края, дори и да ги победим, което няма да стане. Да не говорим, че трябва да спечелим и всеки мач до края, а ако Торес е е титуляр е почти невъзможно. Не е лесно да се играе всеки мач с 10 човека.
За пръв път от доста време съм съгласен с тебе,Франк

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Frankie Lampard написа:Абсолютно никакъв шанс за титла. МЮ може и да не загубят толкова точки до края, дори и да ги победим, което няма да стане. Да не говорим, че трябва да спечелим и всеки мач до края, а ако Торес е е титуляр е почти невъзможно. Не е лесно да се играе всеки мач с 10 човека.
Ех само негативизъм от теб Франки не ми казвай че това е реализъм само моля те,защото ако не се лъжа ти каза,че ще завърши Челси на 5 или 6 място преди около два месеца ако не се лъжа и всеки мач казваше как ще загубим е моля ти се бе бъди малко фен и кажи някой път нещо положително моля те.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Челси бият убедително тази вечер. Прогнозирах 5:0

Първенството още не е решено ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
marmi52 написа:8-)
Челси бият убедително тази вечер. Прогнозирах 5:0![]()
Първенството още не е решено ...
И аз така мисля,Арсенал тази вечер,ако врътнат един Х,става интересно,а очаквам и нова грешка на МЮ през уикенда,защото играчите са им скапани,тотално,Видич,Евра,Карик,Нани,Саар,ОШей пак ще са изтощени!Врътнат ли един Х с Евертън,е тогава става много интересно!