Време е за новия Челси!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Време е за новия Челси!
Значи не си търсил достатъчно, да не кажа изобщо. Дори феновете на Барса се оплакваха миналата година за мача с Интер. Феновете на МЮ се ''убиха'' да реват, че имало червен картон за Карагър и т.н.
-
batpesho90
- Контакти:
Да но при вас е ежедневие . Абсолютно всеки един сблъсък с по голям клуб и оревавате орталъка.
-
THE G.A.M.E
batpesho90 написа:Къде сте видяли фен на Манчестър или който и да е отбор да ходи да се оправдава с съдии и други странични фактори ?Аз лично не съм видял нищо такова ! Само във вашия форум!
Лелееееее, леле - леле ....
Не, не ... т'ва изказване е "най компететното", което някога съм виждал във форума ...
Ама ти вЕрно си нов тук ? ? ...
Тоя пич в час ли е?! :D
Манчестър са отбора, чийто фенове най-много реват! Както и САФ (те от кого да гледат де...). За тях има световна конспирация против Ман. Ю. Къде съдии, къде ФА, къде момчетата, които носят топките...
Но най-любимото ми е как скачат, когато гонят/дават картони на Рафаел. Един играч, на който всеки шпагат му е жълт картон... :D Съответно искат да линчуват съдията. Иначе пък - когато Рууни започне да раздава лакти и няма наказание: "ми не е идял съдията ся, кво?"
ПС: и преди да седне да пише, че съм пристрастен - не съм фен нито на Челси.
Манчестър са отбора, чийто фенове най-много реват! Както и САФ (те от кого да гледат де...). За тях има световна конспирация против Ман. Ю. Къде съдии, къде ФА, къде момчетата, които носят топките...
Но най-любимото ми е как скачат, когато гонят/дават картони на Рафаел. Един играч, на който всеки шпагат му е жълт картон... :D Съответно искат да линчуват съдията. Иначе пък - когато Рууни започне да раздава лакти и няма наказание: "ми не е идял съдията ся, кво?"
ПС: и преди да седне да пише, че съм пристрастен - не съм фен нито на Челси.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Как искате да изглежда Челси през 2011/12 ?
Тук можете да споделяте желанията ви за промените в отбора... ! Трансфери , схеми , тактики и др... !
Re: Как искате да изглежда Челси през 2011/12 ?
Челси ще изглежда така, както реши Роман Абрамович.
Има подобна тема: "Време е за новия Челси", както и друга тема засягаща ежедневните новини около клуба "Всекидневна около Челси ..."

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
- Frankie Lampard
- Контакти:
- christian825
- Контакти:
OUT :
Bosingwa
Malouda
Anelka
Zhirkov
Ferreira
Hilario
Malouda
Anelka
Zhirkov
Ferreira
Hilario
IN :
Sturridge
Aanholt
Bruma
Kakuta
van der Wiel
Sanchez/Aguero/Hulk/Neymar ( 2-ма от тези 4-мата )
Begovic
Pastore/Modric/Sneijder ( 1 от тези )
Aanholt
Bruma
Kakuta
van der Wiel
Sanchez/Aguero/Hulk/Neymar ( 2-ма от тези 4-мата )
Begovic
Pastore/Modric/Sneijder ( 1 от тези )

- Frankie Lampard
- Контакти:
Какута е супер посредствен играч - отпиши го. Според мен ни трябват 2 крила, 1 фул бек и 1 плеймейкър, но той не е толкова наложителен. Mоже и от другия сезон. Връщаме си Стъридж, Ван Аанхолт, Борини задължително, може и Брума. Макекрън е задължително да се налага.
Да си тръгват - Малуда, Анелка, Ферейра, Жирков, Босингва и Калу. Също може и да си тръгне и Микел, за да може Макекрън да получава стабилен пуш. И без това е много по-добър от него, или поне е в по-добра форма. За Микел обаче трябва да се вземат поне 20-тина милиона.
Фул бека ( Ван Дер Вийл е набелязан ) да се ротира както се ротираха Ферейра и Иванович миналта година.
Демек 2/3 от Коул, Иванович, ВДВ да са титуляри, демек 66 % от мачовете, ако нямат травми. Така ще са и свежи. При контузии Аанхолт ще ги замества.
Плеймейкъра може да се вземе за заместник на Лампард, а Лампард да играе опорен в някои мачове, а в друигте да се менка с Плеймейкъра, така няма да се губи влиянието му.
Желанията за крила съм ги казал вече - Азар и Неймар са ми първи желания, 3-то ми е Алексис Санчез. Това при схема 4-4-2.
Нещо от рода на Чех, Иванович, Луиз, Тери, Коул, Есиен, Лампард ( Пасторе, Хамшик ), Азар, Неймар, Торес, Дрогба. Това би ми харесало.
При 4-3-3 обаче ще трябва да се разделим с Торес или Дрогба. Едва ли някой от тях има мераци да е резерва. А аз не искам да се разделяме с никой от двамата, особено Дрогба.
Да си тръгват - Малуда, Анелка, Ферейра, Жирков, Босингва и Калу. Също може и да си тръгне и Микел, за да може Макекрън да получава стабилен пуш. И без това е много по-добър от него, или поне е в по-добра форма. За Микел обаче трябва да се вземат поне 20-тина милиона.
Фул бека ( Ван Дер Вийл е набелязан ) да се ротира както се ротираха Ферейра и Иванович миналта година.
Демек 2/3 от Коул, Иванович, ВДВ да са титуляри, демек 66 % от мачовете, ако нямат травми. Така ще са и свежи. При контузии Аанхолт ще ги замества.
Плеймейкъра може да се вземе за заместник на Лампард, а Лампард да играе опорен в някои мачове, а в друигте да се менка с Плеймейкъра, така няма да се губи влиянието му.
Желанията за крила съм ги казал вече - Азар и Неймар са ми първи желания, 3-то ми е Алексис Санчез. Това при схема 4-4-2.
Нещо от рода на Чех, Иванович, Луиз, Тери, Коул, Есиен, Лампард ( Пасторе, Хамшик ), Азар, Неймар, Торес, Дрогба. Това би ми харесало.
При 4-3-3 обаче ще трябва да се разделим с Торес или Дрогба. Едва ли някой от тях има мераци да е резерва. А аз не искам да се разделяме с никой от двамата, особено Дрогба.
Отборът ни през следващия сезон трябва да изглежда така:
Чех
Бране Луиз Тери Коул
Есиен
Азар Лампард Неймар
Торес Пато
Това е скамейката:
Бегович
Мансиен,Брума,Аанхолт,Вийл
Рамирес,Таарабт/Пасторе,Макекрън
Стъридж,Какута,Борини,Лалкович
Сигурно ще се изненадате от това , Стъридж е на мястото на Дрогба.. , но според мен така ще е по добре... Отбора трябва да свикне и без него все пак вече е на 33г.И трябва да се види ситуацията с Лампард трябва да се търси заместник тук съм дал примери като Пасторе/Таарабт... сега прочетох , че Насри ще напуска Арсенал... цената му е около 15 млн.
Чех
Бране Луиз Тери Коул
Есиен
Азар Лампард Неймар
Торес Пато
Това е скамейката:
Бегович
Мансиен,Брума,Аанхолт,Вийл
Рамирес,Таарабт/Пасторе,Макекрън
Стъридж,Какута,Борини,Лалкович
Сигурно ще се изненадате от това , Стъридж е на мястото на Дрогба.. , но според мен така ще е по добре... Отбора трябва да свикне и без него все пак вече е на 33г.И трябва да се види ситуацията с Лампард трябва да се търси заместник тук съм дал примери като Пасторе/Таарабт... сега прочетох , че Насри ще напуска Арсенал... цената му е около 15 млн.
Напускащи играчи:
Малуда,Анелка,Ферейра,Босингва,Калу,Жирков,Микел,Дрогба
Играчи , които трябва да бъдат привлечени:
Бегович,Вийл,Таарабт/Пасторе/Насри,Пато/Лукаку,Неймар,Азар...
Малуда,Анелка,Ферейра,Босингва,Калу,Жирков,Микел,Дрогба
Играчи , които трябва да бъдат привлечени:
Бегович,Вийл,Таарабт/Пасторе/Насри,Пато/Лукаку,Неймар,Азар...