Челси-Уигън

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

finnan
Контакти:

Re: Челси-Уигън

Мнениеот finnan » 09 апр 2011 19:36

Не изключвам възможността Торес да вкара на инак любимият си ''Олд Трафърд '' .
Той ще вкара тогава когато най-малко очаквате ;)
И ,ако сред някой Челси няма шанс там , то нещата могат и да се попроменят

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 09 апр 2011 19:58

Тотална дупка сме!Отново повторение на мачовете от кризата!Създадеме 20 положения и не вкараме нито едно!Е днес вкарахме 1 гол но да не се лъжем трябваше да има фал срещу вратаря от страна на Торес.Не си мислете че имаме някакви шансове срещу Юнайтед.Това че бихме най-умрелия отбор с родилни мъки да не вземете да си помислите нещо.Освен ако Анчелоти не ги мотивира страшно много за сблъсъка което няма да стане тогава имаме шансове.Ама МЮ добре загряха днес с Фулъм с 7-8 резерви и ще ни чакат на ОТ добре подготвени.То стига само дето Фърдинанд,Гигс и Рууни ще се върнат и сме туш.Вкарват ни 1 гол в началото на мача и интригата приключва окончателно.Ние не си взехме мача на нашия стадион та на чуждите ли ще взимаме.Както каза и Santiago Munezz шансовете са ни нулеви.Левия полузащитник яко куца нито Жирков нито трагедията Малуда могат да играят свясно.Там сме колкото да не играем с 10 души.Ако Лампард направи силен мач което ще е най-голямото чудо в световния футбол имаме някви шансове ама ако това леке ми направи пропуските в първия мач по-добре да не излиза да се излага.ШЛ ни е последен шанс за трофей този сезон а да преминем понататък е почти невъзможно.Тази година на сухо догодина ще видим!

Murmur
Контакти:

Мнениеот Murmur » 09 апр 2011 20:00

СТРАХОТЕН ТОРЕС!!! Истински кеф ми е като го гледам. Жалко че другите около него са в такава лоша форма и егоисти без мотивация. Йосито беше страхотен също. Той трябва да е титуляр заедно с Торес и Алекс във вторник !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 апр 2011 20:20

Резонна победа ...
Можеше и да е по убедителна, но можеше и да ни изравнят към края !

Иначе, много добри включвания на Бенаюн и Торес.
Междудругото, ясно се видя разликата, когато се подава на Фернандо бързо и без колeбания, как се првръща веднага в заплаха за съперника !
За съжеление, това ( да му подава бързо, веднага щом е свободен ) ... го правше почти само - Бенаюн !

Иначе Торес се включи на скорост ...цепеше отбраната на съперника с демаражите си.
Личи му обаче, че ги прави нещата с неимоверно големи усилия ...
А обикновено нещата които умее, ги прави с лекота.

1 гол .... само това му трябва !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 апр 2011 21:14

8-)

Честита победа на истинските фенове на Челси ! ;)
Няма да я честитя на тези, които са такива, откакто Абрамович ги взе, защото като чета написаното от вас си мисля, че вие винаги сте с победителите ... Докато бием сте от Челси, а като не върви играта започвате да плюете.
Колкото и неприятно да ми е да го кажа - вземете пример от феновете на Ливърпул и Манчестър Юн., които въпреки, че отборите им не са в добра форма и редуват слаб със силен мач, пак не ги плюят !
За мен надеждата умира последна. Имаме уникални футболисти, доказан треньор и супер богат собственик, който не жали пари за отбора ...
Въпрос на време е нещата да тръгнат !
Изображение

"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"

kovato
Контакти:

Мнениеот kovato » 09 апр 2011 21:21

Последните две мнения са най-точни, за което само комплименти. Относно "недоразумението" според някои си мисля, че точно той ще отбележи гола, който ще ни класира за полуфиналите на ШЛ. И тогава барбуранковцитв да не се покрият, както го правят винаги като паднат. Завинаги син каквото и да се случи. Само Челси и дгд Мангалчестър !!!!!
П.С. Фен съм на Челси от 1995 :)

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 09 апр 2011 21:53

Абе даже и да паднем в мача с МЮ,светът не свършва с това ;) Днес особено през второто полувреме се видя,че имаме добър отбор и можем да играем и нападателно ,а не само с разигравания по ширината на терена с включване на крилата или крайните защитници и центрирания.Да при гола може и да имаше нарушение,но това не прави победата на Челси незаслужена :!: Видяхме и този Торес,който всички ние искаме да виждаме(нищо че и днес не успя да се разпише).Дано Анчелоти си направи необходимите изводи и анализи от този мач и да успее да изненада САФ в предстоящият ни мач с МЮ.Но въпреки всичко аз си оставам оптимист и смятам,че ни е напълно по силите да отстраним МЮ.
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 09 апр 2011 22:00

Победата си е победа, без значение дали е с 1 или 8 гола. Пак се взимат 3 точки и нито повече, нито по-малко. На терена беше очевадно, че всички мислеха за мача с Юнайтед във вторник, най-важният мач за Челси от началото на сезона. Точно в него трябва да се покаже характер от играчите и от треньора. Дай боже Фернандо Торес да се е пазел именно за този мач и след него всички да скандират името му. :!:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 09 апр 2011 22:30

Победа,макар и измъчена...Доволен съм от мача,като цяло нямаше голямо раздаване от играчите,но този сезон това е видимо във всеки мач :mrgreen: Малуда нещо ми се виждаше като муха без глава(нищо,че вкара гол),Йосито ме израдва на Макс...Лампард-далеч от най-добротом,ама много далеч...Напред към Манчо и 1/2-финала!!! COME ON CHELSEAAAAA
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

would
Контакти:

Мнениеот would » 10 апр 2011 01:35

Трудна, но заслужена победа.Най-важното е че поддържаме дистанцията от 5 точки пред Тотнъм.Струва ми се, че Торес трябва да играе за първенството, а на реванша срещу Ман Юн, трябва да се заложи на Дрогба и Анелка като титуляри.

Върни се в “Челси”