ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Hiddink
Контакти:

Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)

Мнениеот Hiddink » 07 апр 2011 21:08

Santiago, прав си ! :!: Не целият отбор е изхабен, но има някой единици, които са !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 апр 2011 21:09

Hiddink написа:Santiago, прав си ! :!: Не целият отбор е изхабен, но има някой единици, които са !

Е не съм казал,че целия отбор визирам 5-6 човека и вие всички ги знаете кои са ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

milka

Мнениеот milka » 07 апр 2011 21:13

Гледайки отбора снощи съм на мнение ,че има едно 7,8 човека който вече нямат място в този отбор. Просто няма какво да дадат. Най-лошото е ,че и пречат на развитието на останалите .
Като почнем от крайният защитник Босингва , минем през Малуда , Ашли Коул , Анелка , Дрогба , Оби Микел , Есиен дори .
Челси има много силна школа която спечели ФА миналият сезон .
Тези младоци сигурно ,ако ги пуснеш в такъв важен мач ще изиграят сто -пъти по-силен мач макар ,че нямат опит от изброените по-горе . Ами Стъридж ?!
Този играч прави зашеметяващ полусезон във Болтън . Сигурно има 4 гола в 5,6 мача . Не виждам с какво един Малуда го превъзхожда примерно .

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 апр 2011 21:15

Е да аз ако съм на мястото на Анчелоти до края ще налагам Макекрън и още 2-3 юноши така и така всичко свърши...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 07 апр 2011 21:29

Видя се колко ви липсва Давид Луиз . Защитник който умело изнася топката и гради атаката , гол може да направи , феноменален защитник . За месец и нещо стана основна фигура в отбора . Жалко ,че няма право да играе иначе Юнайтед отиваше на разлика с него .

Awakening
Контакти:

Мнениеот Awakening » 07 апр 2011 23:33

Без да правя обширен анализ на мача, ще кажа само, че Челси игра под възможностите си и резултата е нереален дори с оглед на не добрата игра на сините. Не искам да коментирам съперника, само ще кажа, че гледах мача в солидна компания фенове на МЮ, които даваха определния за своя отбор от рода на "опълченците на Шипка", "късметлии" и т.н. Казвайки фенове трябва да поясня, че става дума за хора които разбират от футбол и са на сериозна възраст, а не олигофрени с психически проблеми като един тука в този форум. Резултат 0-1 е много коварен в такива турнирни мачове, а Челси има много големи шансове да продължи с една концентрирана и решителна игра, постигайки резултат от рода на 1-2, 2-3 и т.н.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 08 апр 2011 00:16

milka написа:Гледайки отбора снощи съм на мнение ,че има едно 7,8 човека който вече нямат място в този отбор. Просто няма какво да дадат. Най-лошото е ,че и пречат на развитието на останалите .
Като почнем от крайният защитник Босингва , минем през Малуда , Ашли Коул , Анелка , Дрогба , Оби Микел , Есиен дори .
Челси има много силна школа която спечели ФА миналият сезон .
Тези младоци сигурно ,ако ги пуснеш в такъв важен мач ще изиграят сто -пъти по-силен мач макар ,че нямат опит от изброените по-горе . Ами Стъридж ?!
Този играч прави зашеметяващ полусезон във Болтън . Сигурно има 4 гола в 5,6 мача . Не виждам с какво един Малуда го превъзхожда примерно .

Абсолютно съм на същото мнение като теб, но имаш една голяма грешка! Дрогба има място в отбора на Челси за разликата от най-голямото недоразумение в трансферната история, Торес. Дрогба беше най-добрият играч в целия мач. Виж за другите изброени от теб съм съгласен.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 08 апр 2011 01:02

Изчетох доста мнения и честно казано недоумявам как все още има хора, които защитават и оправдават трансфера на Торес. Това е най-голямата грешка в историята на футбола. Тъжно е, гадно е, но е факт. И Роналдиньо беше играч, какъв играч само, но се озова там от където тръгна, така че не трябва да ви учудва, че феноменален играч в близкото минало се е превърнал в едно голямо нищо. Това, че Торес няма спечелено абсолютно нищо на клубно нево не прави ли впечетление на някой. Нито Атлетико Мадрид спечели нещо с него, а от както се махна им тръгна, Ливърпул и един Карлинг Къп не успяха да вземат! Точно той е изключителен егоист, а и доказан симулант, често страда от контузии. Не е лидер, не може да поведе отбора в труден момент, той е просто един консуматор. Не е важно какво е правил някога, а какво прави в момента. Е колкото и да го критикувам ако го върнат да играе десен бек на мястото на Босингва ще ни се вижда перфектен, като знаем какво представлява португалското недоразумение. Мисля, че го дадох като пример назад в темата, но ще се повторя. Когато играхме със Сити, бяхме по-добрият отбор, както когато играхме с Юнайтед, но имаше нещо, което ни разтройва играта, пречеше ни! Изведнъж, Анчелоти преодоля страхът си и извади 50 милионното попълнение и Сити бяха пометени, направо унищожени, играта ни тръгна и отборът ни показа какво може, показа най-доброто. Когато играехме със Стоук след грешка на най-слабия десен бек в светта ( бек за когото искаме 10 млн паунда на Ювентус :o :shock:, вместо да им го дадем без пари) ги натиснахме, изравнихме и победният гол, който ни оставяше в борбата за титлата се печеше. В този момент, Анчелоти реши да пусне " великият" ни нападетел и "голмайстор" Торес, играта ни зацикли, атаката на Челси отслабна, отборът ни заприлича на отбор от някоя аматьорска девизия и само късметът присъщ на един отбор от предградията на Манчестър, но не и на нас ни помогна да не загубим. Тези два мача нагледно показват, какво е Челси с Торес и какво е без него. Торес и Босингва въобще не трябва да са в групата за реванша, иначе ще берем ядове!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 апр 2011 01:22

Изчетох доста мнения и честно казано недоумявам как все още има хора, които защитават и оправдават трансфера на Торес. Това е най-голямата грешка в историята на футбола. Тъжно е, гадно е, но е факт. И Роналдиньо беше играч, какъв играч само, но се озова там от където тръгна, така че не трябва да ви учудва, че феноменален играч в близкото минало се е превърнал в едно голямо нищо. Това, че Торес няма спечелено абсолютно нищо на клубно нево не прави ли впечетление на някой. Нито Атлетико Мадрид спечели нещо с него, а от както се махна им тръгна, Ливърпул и един Карлинг Къп не успяха да вземат! Точно той е изключителен егоист, а и доказан симулант, често страда от контузии. Не е лидер, не може да поведе отбора в труден момент, той е просто един консуматор. Не е важно какво е правил някога, а какво прави в момента. Е колкото и да го критикувам ако го върнат да играе десен бек на мястото на Босингва ще ни се вижда перфектен, като знаем какво представлява португалското недоразумение. Мисля, че го дадох като пример назад в темата, но ще се повторя. Когато играхме със Сити, бяхме по-добрият отбор, както когато играхме с Юнайтед, но имаше нещо, което ни разтройва играта, пречеше ни! Изведнъж, Анчелоти преодоля страхът си и извади 50 милионното попълнение и Сити бяха пометени, направо унищожени, играта ни тръгна и отборът ни показа какво може, показа най-доброто. Когато играехме със Стоук след грешка на най-слабия десен бек в светта ( бек за когото искаме 10 млн паунда на Ювентус , вместо да им го дадем без пари) ги натиснахме, изравнихме и победният гол, който ни оставяше в борбата за титлата се печеше. В този момент, Анчелоти реши да пусне " великият" ни нападетел и "голмайстор" Торес, играта ни зацикли, атаката на Челси отслабна, отборът ни заприлича на отбор от някоя аматьорска девизия и само късметът присъщ на един отбор от предградията на Манчестър, но не и на нас ни помогна да не загубим. Тези два мача нагледно показват, какво е Челси с Торес и какво е без него. Торес и Босингва въобще не трябва да са в групата за реванша, иначе ще берем ядове!

Всеки фен на тима е във правото си да критикува и да възнегодува от привличането на Торес .Безпорен факт е ,че не играе по-начина по-който го правеше в Ливърпул , и аз така от скоро имам една простичка теория защо се получава така ,че Торес се блести със синята фланелка . Отговора е изключително прост . Ще се опитам да го обясна. Във Ливърпул , Торес играеше сам на върха на атаката и всички играеха за него , Джерард, Каут , Макси и останалите им играчи. Във Ливърпул , Торес нямаше човек до себе си и всички играеха за него . Самият ти каза Торес е ''консуматор'' . Разликата след трансфера му е ,че във Челси отдавна се ползва схемата със крила чрез който се дава по-голяма широчина на атаката. Докато в Ливърпул крилата не са чак толкова изявени . Там головете главно се вкарваха от нападателите , докато в Челси не е точно така . Да продължа мисълта си .. тук няма как отбора да играе само и единствено за Торес ... заради една причина и тя се казва Дидие Дрогба.
В Челси от доста отдавна да не кажа никога играта на целият отбор не се е конкретизирала върху даден играч и всички да играят за него , тук всеки играе за другият . Друг факт който можем да отбележим е чисто психологическият момент. Защото и за теб да са платили подобна сума и ти ще си прекалено притеснен от очакванията и на медии и на фенове и на треньори ,та дори и на собствените ти съотборници. Вчера не ти ли направи впечатление ,че при всеки пропуск от негова страна не спираше да се извинява , нещо което говори ,че самият той все още не се чувства във собствени води и е притеснен . Пак казвам разбираемо е да има критици ,но неможе постоянно да има критика защо не бележи защо не играе и т.н . Този човек има нужда от спокойствие от подкрепа да усети ,че клуба е зад него , нужна му е аклиматизация , схемата на игра е различна за него защо тези детайли непрекъснато биват пропускани под един или друг аспект . Атлетико тръгна на горе след като Торес напусна ?!
Кога Торес напусна Испания ? 2007-а , Атлетико и след него не блестеше кой знае колко ,чак миналият сезон успя да спечели значим трофей и то не със кой знае каква игра .
Това са неща който са за журналистите според мен , статистика която на терена въобще няма почти никакво значение . А допускаш ли ,че лошата игра на Торес се дължи от това пренатрупване на нападатели ?
Какво би станало ,ако Дрогба и Анелка евентуално си заминат и Торес покаже лицето който показваше в Ливърпул в първите си 2-а сезона ?!
Ако тези два трансфера на Дрогба и Анелка му се отразят конкретно на него положително , допускаш ли подобен момент ?!
Пък и е некоректно един играч да бъде винен за неуспеха или лошата игра на целият тим . Торес не е единственият играч в този тим и съм далеч от мнението ,че именно заради него отбора не играе. Спомни си периода Ноември - Януари и начина на игра на целият отбор и пак кажи ,че Торес пречи на отбора . Отделно да не говорим ,че силните години на Дрогба пък и на Анелка са зад гърба така ,че щем не щем Торес ще е тук в следващите 5 години .
Иначе съм напълно съгласен ,че Босингва не е за тима . Първият сезон ( не целият) , но първите 3,4 месеца определено се включи много силно но след онази контузия която получи преди около година просто не е същият защитник . Каквато и оферта да бъде пратена от Ювентус трябва да бъде приета независимо дали тима ще е на загуба в зависимост от покупката на Босингва и продажбата му . Има достатъчно силни бегове в Европа .

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 08 апр 2011 02:16

По-принцип си прав, но когато даваш огромни средства за нещо, искаш резултат сега на момента. Ако не ги получиш започваш да усещаш, че си направил грешка. Аз също съм се замислям, че се различаваме по стил на игра от Ливърпул, че напрежението му идва в повече и т.н. Проблема е, че последната година и в Ливърпул не правеше почти нищо, като имаше моментни проблясъци, но като цяло беше в много слаба форма. В скоро време може да се стигне дотам изобще да не играе мачове за национала на Испания...дори ще спрат да го пускат като резерва, защото и там по скоро пречи, а това не беше така в не толкова далечно минало. Самият футболист не е перде, разбира че търпението към него се изчерпва, че на феновете им омръза да го чакат да покаже нещо и това му влияе изключително зле. Според мен, Челси никога няма да играе за един човек. Самият, Торес би трябвало да го е знаел, а и Анчелоти също. Заради това смятам, че този трансфер може да е бил някаква приумица на Абрамович, който има пари за пилеене. Нима не можеше да купим нападател подходящ за нашата схема, свикнал да играе в подобна формация? Или да купим нападател, който може да се адаптира към всякакъв стил на игра?!? Можеше, но купихме Торес на нереална цена. Това е ясно, че ще остане, почти съм сигурен, че играта ще му тръгне. Това, което обаче искам да кажа е, че той вреди на отбора в последните мачове. Искам да кажа, че срещу Манчестър имаме нужда от хора, които са свикнали да играят в тази схема...доказани бойци, а не от хора, които не могат да осъзнаят къде се намират и въобще не могат да се адаптират. Може да играе 45 минути, но в никакъв случай не трябва да играе цял мач! Според мен дори е по-добре да не играе въобще. Бъдещето е пред него, но в момента трябва да се прецени, че няма да ни е полезен. Играем най-важният си мач от два сезона насам, мач който ни отваря вратите към финала в дом ни, Лондон и ние трябва да направим каквото е нужно за да спечелим, независимо на каква цена!

Върни се в “Челси”