ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Колко плати Юнайтед за Майенко ?

Мнениеот daredevil » 06 апр 2011 23:58

Tommi написа:
daredevil написа:дузпа нямаше защото целта на футболиста беше дузпата и точка по въпроса

Важно е дали има нарушение, а не какви са целите на футболистите. ;)

за мен е важно точно обратното.
едно от нещата на модерния футбол.
6-те спорни решения ВСИЧКИ за Челси не се коментираха сигурно.
Справедливостта възтържествува.
Последна промяна от daredevil на 06 апр 2011 23:59, променено общо 2 пъти.

Асо_пика
Контакти:

Мнениеот Асо_пика » 06 апр 2011 23:58

Аз лично му дадох 20 лева, за да даде 2 измислени жълти картона! Просто го бях играл 4,5+ картони! :lol:

daniel875
Контакти:

Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю

Мнениеот daniel875 » 06 апр 2011 23:58

clever_ написа:GLORY GLORY MANCHESTER UNITED 8-)
ето за т'ва ги обичам .

Ще ви е за последно. Имате трудна програма до края на сезона и трябва да палите свещи, да давате подкуп на Арсенал отново да не ви гони, защото ако те решат да ви догонят, ще ви минат сто процента.
Челси ще спечели реванша с толкова, колкото е необходимо. Интересно как трайно контузените Рафаел и Фърдинанд изведнъж оздравяваха, но има съдба. И тя ще промени изхода в правилната посока. Прогнозата ми за реванша е твърда 2. За днешния мач обективно беше хикс или минимална победа за Челси с обрат. Тоест очаквах, че Рууни или който и да е ще вкара.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Didier Drogba
Контакти:

Мнениеот Didier Drogba » 06 апр 2011 23:58

clever_ написа:Поклон пред Великия Рууни , гордейте се че сте родени в днешно време , и имате честта да го наблюдавате 8-)

Мда, грозната кранта на Шрек е привилегия да се наблюдава. :lol:
[center][wrapimg=]http://i30.tinypic.com/ivwdjo.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 апр 2011 23:58

Дузпа, дузпа, колко да е дузпа :lol: Няма всеки път с дузпички да ви спасяват.

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 06 апр 2011 23:58

По-добрият отбор загуби и това не се случва за първи път....все пак има реванш. Каквото и да става обаче Босингва не трябва да играе, а и Торес също! Дадоха 50 млн за него, но когато той играе, Челси не е способен на подвизи. Като, че ли внася дискомфорт и разконцентрира играта на отбора. Ето два примера : Излезе, когато играехме със Сити и се превърнахме в невероятна машина, която разпиля и унищожи Сити за 20 минути, а до преди това нищо. Влезна по време на мача със Стоук, когато ги бяхме натиснали и победния гол се печеше и просто машината Челси се разтрой и спря да работи. Торес досега е само във вреда на Челси...това показват фактите! Някога Жирков играеше ляв бек и не се справяше никак зле. Тоя Босингва е виновен за целия дисбаланс в защитата и гола на Ман е 90 % негов, всеки втори пас му беше грешен! Тея двамата извън групата за реванша или шансовете отиват към 0!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 06 апр 2011 23:58

Стига сте ревали бе ... цял сезон сте колебливи като уй на пенсионер и сега сте тръгнали да се репчите с номер 1 в Англия и то за Шампионската лига ... айде всяка жаба да си знае гьола. Фен съм на Юнайтед. Признавам - дузпа за мен имаше. И какво от това? Заслужавахте ли го този гол? Дори и при 1-1 мислите ли, че с тази игра имате шанс на ОЛД ТРАФОРД ? Или устите ви просто са много големи и трябва да има оправдание за загубата ... в този случай Майенко :)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 апр 2011 00:00

daredevil написа:
Tommi написа:
daredevil написа:дузпа нямаше защото целта на футболиста беше дузпата и точка по въпроса

Важно е дали има нарушение, а не какви са целите на футболистите. ;)

за мен е важно точно обратното.
едно от нещата на модерния футбол.

Тогава официално приемаме, че няма дузпа :!: :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

the_hornet
Контакти:

Мнениеот the_hornet » 07 апр 2011 00:00

Господи господи, като си прибра грешните, защо не си прибра и смешните!!! Е загуихте, никой не печели всеки път, поне паднете с чест. ... о забравих с такива псевдофенове, няма смисъл, злобеи те си, и кажете на Абрамович, че Купите не се купуват, а се печелят. Айде до реванша и нека по-добрия да победи и продължи!

Асо_пика
Контакти:

Мнениеот Асо_пика » 07 апр 2011 00:00

Един град-един отбор написа:Стига сте ревали бе ... цял сезон сте колебливи като уй на пенсионер и сега сте тръгнали да се репчите с номер 1 в Англия и то за Шампионската лига ... айде всяка жаба да си знае гьола. Фен съм на Юнайтед. Признавам - дузпа за мен имаше. И какво от това? Заслужавахте ли го този гол? Дори и при 1-1 мислите ли, че с тази игра имате шанс на ОЛД ТРАФОРД ? Или устите ви просто са много големи и трябва да има оправдание за загубата ... в този случай Майенко :)

Мач с мач не си прилича. Да си беше станал резултата 1:1, пък на Олд-а Челси щяха да му мислят. ;)

Върни се в “Челси”