Общ Чат!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

lyv

Re: Общ Чат!

Мнениеот lyv » 26 мар 2011 00:51

Франкфурт не съм sporting, а ти нали имаше бенефис във форума, след като безбермия некадърник Торесченко ти скъса нервите и беше казал, че няма да пишеш повече във форума

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 26 мар 2011 23:20

lyv написа:Франкфурт не съм sporting, а ти нали имаше бенефис във форума, след като безбермия некадърник Торесченко ти скъса нервите и беше казал, че няма да пишеш повече във форума

Май заради теб ме баннаха за един месец,и сега се налага да пиша с този акаунт ;)
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 28 мар 2011 00:44

Как е бе хора , как е алвата , алвата , расте ли :geek:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2011 10:37

STAMFORD написа:Май заради теб ме баннаха за един месец,и сега се налага да пиша с този акаунт ;)

А ти кой си ... предишният ти ник де ? ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 03 апр 2011 18:19

Във един от сайтовете намерих уникалната тениска на Дрогба , за жалост до момента не съм я виждал във нито един Мегастор

Изображение

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 03 апр 2011 21:03

Не е зле макар ,че бая ще се изръшиш :?

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Мнениеот STAMFORD » 03 апр 2011 22:55

THE G.A.M.E написа:
STAMFORD написа:Май заради теб ме баннаха за един месец,и сега се налага да пиша с този акаунт ;)

А ти кой си ... предишният ти ник де ? ... :?

СТАНКО,ама не е точно заради "lyv"де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бях се прибрал леко наквасен една сутрин :) точно преди мача на България с Швейцария и май " lyv "беше тоя дето пускаше във форумите на всички български отбори "Българи юнаци" :) :) :) и аз да не остана по-назад,оспамих всичко и ми баннаха ника и адреса до 23 април пфууу :)
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2011 12:23

STAMFORD написа:СТАНКО,ама не е точно заради "lyv"де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Бях се прибрал леко наквасен една сутрин :) точно преди мача на България с Швейцария и май " lyv "беше тоя дето пускаше във форумите на всички български отбори "Българи юнаци" :) :) :) и аз да не остана по-назад,оспамих всичко и ми баннаха ника и адреса до 23 април пфууу :)

ааа, ясно ... :lol:
То и аз съм писал наквасен мнения, ама само веднъж ... повече едвали ще го направя ... :lol:

П.п.

Те пък за един спам, 2 месеца ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 апр 2011 22:33

ivo_gf написа:
Enravota написа:Получовеците надигнаха глави от подземията...

В еволюционната стълбичка получовека е над говедото, защото притежава някаква разумна мисъл...

Четохте ли това :lol: :lol: :lol:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 04 апр 2011 23:13

Гарет Бейл може и да напусне Тотнъм
Изображение
Полузащитникът на Тотнъм Гарет Бейл може и да напусне „шпорите”, ако се появи сериозна оферта, разкри самият футболист, цитиран от goal.com.
След изявите си срещу Интер в Шампионската лига спекулациите около евентуален трансфер преобладаваха в медийното пространство, но той подписа договор с лондонския договор, изтичащ през лятото на 2015.„Никога нищо не се знае, но не се страхувам да напусна страната. Ако се появи сериозна възможност пред теб, задължително трябва да я обмислиш”, обясни той.„Напуснах дома си на 15 години. Ако напусна английската Висша лига, ще трябва да учи нов език, ще се запозная с нови хора, ще посетя нова страна и ще израсна като човек. Няма толкова много британски футболист в чужбина, защото първенството е силно, но Ла Лига има Кристиано, Меси…”, каза той пред испанския вестник AS.На въпрос за интереса към него от Барселона и Реал (Мадрид) той отвърна, че се опитва да не мисли затова. „Съотборниците ми много се шегуват с това, но се старая да не им обръщам особено внимание”.
Бейл изрази и надеждите си да може да играе срещу Реал в Шампионската лига. „Напълно сме концентрирани за предстоящия мач. Вярвам, че можем да преодолеем именития си съперник. Те са фантастичен клуб. Обичам испанското първенство и следя мачовете всяка седмица. Все пак мисля, че ще ги бием”, допълни уелският национал.

Днес на тази новина се замислих как ли би изглеждала лявата страна на Челси със Гарет Бейл вместо с Коул. Ашли е на години и определено няма да става по-добър та се замислих дали Абрамович вместо да дава пари за Пирло , Кака и тем подобни да не се ориентира към Гарет !

Върни се в “Челси”