ChElSeA_FaN написа:Highlander написа:Това, че Торес е силно надценен всеки го знае. Той е манекен, продават му се фланелките, но нищо повече. Не вярвах да се повтори случаят, Шевченко и все си мисля , че ще се отпуши...но уви. Още на световното като го гледах каква е мърда и как всички испански вестници призоваваха да не се пуска, защото само пречи, контузийте му и изключително слабата му форма си помислих, че вземем ли го ще имаме проблем. Дано започне да вкарва, колкото се може по-скоро. Там е работата ,че можехме да вземем по-добър нападател...за по-малко пари, който до сега да е започнал да бележи.
Хахахахах Торес бил надценен,че и всеки го знаел.

Абе момче,ти от колко време гледаш футбол ? Когато Фернандо е във форма са малко нападателите,които могат да се конкурират с него,да не кажа,че са 2-3.Виждал ли си му статистиката мачове/голове за Ливърпул ? 142 мача,81 гола

Малко ли ти се струват

За това, че е силно надценен нямах предвид потенциала му, а трансферната сума за която беше привлечен. Много добре знам, когато е във форма за какво става въпрос, но от тази му форма няма и помен...вече около година. Представянето му на световното, а и после в Ливърпул говорят сами за състоянието му. Мислех си, че иска да се махне от Ливърпул и, че като дойде ще започне да си възвръща формата, но вече толкова мачове не може да отбележи и един гол, а тези пари бяха платени именно затова. Заради посочената от теб статистика, защото все пак като толкова скъп нападател, това което се иска от него е да бележи! Статистиката на Шевченко в Милан беше 208 мача, 139 гола...70 % от мачовете в които е играл е вкарвал и с головете си носеше титли...спечели и златната топка, а като дойде при нас не се получи.Така, че това със статистика не трябва да е критерии, все пак всеки може да се контузи и да изгуби форма. Един Рамирес му трябваше доста време за адптация и сега е един от най-добрите ни играчи...надявам се и с Торес да е така, въпреки че идва от отбор от ВЛ.
Надявам се да започне да вкарва и още срещу Стоук Сити да се отпуши и да му тръгне. Ако стане ще съм много радостен. Ако вкара на Манчестър на 1/4 финала съм сигурен, че ще започне да прави това за което дойде. Засега обаче съм скептичен!