Кой играч искате да облече фланелката на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ChElSeA_FaN
Контакти:

Re: Кой играч искате да облече фланелката на Челси?

Мнениеот ChElSeA_FaN » 24 мар 2011 13:07

Highlander написа:Това, че Торес е силно надценен всеки го знае. Той е манекен, продават му се фланелките, но нищо повече. Не вярвах да се повтори случаят, Шевченко и все си мисля , че ще се отпуши...но уви. Още на световното като го гледах каква е мърда и как всички испански вестници призоваваха да не се пуска, защото само пречи, контузийте му и изключително слабата му форма си помислих, че вземем ли го ще имаме проблем. Дано започне да вкарва, колкото се може по-скоро. Там е работата ,че можехме да вземем по-добър нападател...за по-малко пари, който до сега да е започнал да бележи.

Хахахахах Торес бил надценен,че и всеки го знаел. :lol: Абе момче,ти от колко време гледаш футбол ? Когато Фернандо е във форма са малко нападателите,които могат да се конкурират с него,да не кажа,че са 2-3.Виждал ли си му статистиката мачове/голове за Ливърпул ? 142 мача,81 гола :!: Малко ли ти се струват :?: :evil:
[wrapimg=]http://chelsea-blues.ru/0000news/lampschampion.jpg[/wrapimg]

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 24 мар 2011 15:19

ChElSeA_FaN написа:
Highlander написа:Това, че Торес е силно надценен всеки го знае. Той е манекен, продават му се фланелките, но нищо повече. Не вярвах да се повтори случаят, Шевченко и все си мисля , че ще се отпуши...но уви. Още на световното като го гледах каква е мърда и как всички испански вестници призоваваха да не се пуска, защото само пречи, контузийте му и изключително слабата му форма си помислих, че вземем ли го ще имаме проблем. Дано започне да вкарва, колкото се може по-скоро. Там е работата ,че можехме да вземем по-добър нападател...за по-малко пари, който до сега да е започнал да бележи.

Хахахахах Торес бил надценен,че и всеки го знаел. :lol: Абе момче,ти от колко време гледаш футбол ? Когато Фернандо е във форма са малко нападателите,които могат да се конкурират с него,да не кажа,че са 2-3.Виждал ли си му статистиката мачове/голове за Ливърпул ? 142 мача,81 гола :!: Малко ли ти се струват :?: :evil:

За това, че е силно надценен нямах предвид потенциала му, а трансферната сума за която беше привлечен. Много добре знам, когато е във форма за какво става въпрос, но от тази му форма няма и помен...вече около година. Представянето му на световното, а и после в Ливърпул говорят сами за състоянието му. Мислех си, че иска да се махне от Ливърпул и, че като дойде ще започне да си възвръща формата, но вече толкова мачове не може да отбележи и един гол, а тези пари бяха платени именно затова. Заради посочената от теб статистика, защото все пак като толкова скъп нападател, това което се иска от него е да бележи! Статистиката на Шевченко в Милан беше 208 мача, 139 гола...70 % от мачовете в които е играл е вкарвал и с головете си носеше титли...спечели и златната топка, а като дойде при нас не се получи.Така, че това със статистика не трябва да е критерии, все пак всеки може да се контузи и да изгуби форма. Един Рамирес му трябваше доста време за адптация и сега е един от най-добрите ни играчи...надявам се и с Торес да е така, въпреки че идва от отбор от ВЛ.
Надявам се да започне да вкарва и още срещу Стоук Сити да се отпуши и да му тръгне. Ако стане ще съм много радостен. Ако вкара на Манчестър на 1/4 финала съм сигурен, че ще започне да прави това за което дойде. Засега обаче съм скептичен!

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 24 мар 2011 19:38

Пасторе явно няма да ходи никъде.. поне така е казал президентът.
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

would
Контакти:

Мнениеот would » 24 мар 2011 20:22

Кака и Ашли Йънг.Струва ми се, че ще дадат свежест в офанзивен план и двамата са нестандартни играчи.

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 25 мар 2011 14:50

vaseto69levski-1 написа:Ronaldino,Eto'o,Gerrard :)

Тоз пък още пенсии :shock:

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 25 мар 2011 19:25

как можеш да кажеш на такива футболисти пенсии , значи за теб и Лампард и Тери са пенсии, така ли ? дай да ги гоним от клуба като са стари :? това са глупости нейстина не ни трябват Ето'о , Стиван , но те и няма да дойдат и не е редно някой като е над 30 да му викате пенсия !!!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 26 мар 2011 18:31

StoqNKO написа:как можеш да кажеш на такива футболисти пенсии , значи за теб и Лампард и Тери са пенсии, така ли ? дай да ги гоним от клуба като са стари :? това са глупости нейстина не ни трябват Ето'о , Стиван , но те и няма да дойдат и не е редно някой като е над 30 да му викате пенсия !!!

Ами виж сега ще ти ги сравня кой къде играе и сам разбери дали залязва или не.
Роналдиньо-Отбор Фламенго
Номер 10
Договор до 5 Септември 2011 г.
Лампс-Отбор ФК Челси
Номер 8
Единият се е скрил в Бразилия,а другият прави невероятни мачове за Челси,макар че е по-възрастен от Рони ;)
Айде със здраве :)

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 03 апр 2011 18:56

Трябват ни Ван Дер Вийл , Таарабт или Пасторе , Неймар , Агуеро или Пато.Като имаме предвид , че неймар може да играе и , като крило.Абрамович трябва да се бръкне с около 50-70 млн. за лятна селекция. 8-) И няма кой да ни спре !

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 04 апр 2011 17:34

аз най вече искам да се махне Анелка (че тоя ми е трън в очите) задължителен е един Агуеро може да искам още много като:Меси, А.Санчес, Г.Бейл и още много други

КАТО ТОЛКОВА ИСКАТЕ ДЕСЕН БЕГ ВЗИМАЙТЕ ВАН ДЕР ВИЛ ПРОДАЙТЕ БОСИНГВА И ИВАНОВИЧ И ЕТО И ПАРИ МАХНЕТЕ И ДЪРТАГ КАТО ИЛАРИО СМЕШНИК КАТО БЕНАЮН И ЖИРКОВ МИНА МУ ВРЕМЕТО ИМА ТОЛКОВА ПАРИ КОИТО СЕ КРИЯТ ТАКА ЧЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ
Let's go CHELSEA Let's GO

Върни се в “Челси”