Кой играч искате да облече фланелката на Челси?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

ChelseaTheBest
Контакти:

Re: Кой играч искате да облече фланелката на Челси?

Мнениеот ChelseaTheBest » 23 мар 2011 16:35

Hiddink написа:Изображение

Toва беше най-голямата глупост писана някога !

Най-голямата!
StoqNKO като не ти харесва Торес,що си изразяваш идиотското мнение.Като не ти изнася,ходи в катуна от който си изпълзял и така!Живота продължава! ;)

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 23 мар 2011 17:20

сладур не си интересен , тва че нямаш собствено мнение говори лошо за теб. Колко от вас преди да се разбере, че Торес ще дойде в Челси се надяваха това да стане и много му се кефиха ? казвам само ,че вие го изкарвате някакъв супер луд още малко ще земете лентата от Тери и ще му я дадете вместо да защитавате старите играчи ,вие ги забравяте

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 мар 2011 17:23

Лятото искам някой измежду Алексис Санчез,Хълк,Бейл,Азар,Фелайни,Ван Дер Вийл,Хамшик,Модрич,Неймар,Швайнщайгер.
Ако това лято вземем 3-ма от по-горе изброените футболисти ще съм изключително доволен!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 23 мар 2011 17:24

Кой кого е забравил не ми е ясно. Не си наред, пиленце...

Давид Луиз да сядал на пейката, щото видиш ли Алекс бил в отбора от 3 години.

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 23 мар 2011 17:54

не съм казал да сяда на пейката и то мн ясно , че няма да седне ама щото имаше едно изказване Давид Луиз го няма във ШЛ край ко ще праим и се издразних, че Алекс се едно е никой

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 23 мар 2011 18:00

Ще видим на 6 април какво ще бъде без него. До тогава всичко е само чешене на езиците.

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 23 мар 2011 18:23

ест. дано се получи :) да откажем манчестър още в първият мач

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 23 мар 2011 21:33

Аз ще съм доволен на Агуеро и Азар. Така ще имаме нужната скорост. Много искам Торес да започне да вкарва голове, защото така изглежда, че повече пречи. Откакто дойде, са се изиграли 6 мача, а в тях двамата нападателите на Челси Дрогба и Торес имат един единствен точен удар във вратата, заедно на терена. Все повече започвам да мисля, че Агуеро щеше да е по-добра покупка, но все още Торес има време да ме опровергае

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 24 мар 2011 01:13

Това, че Торес е силно надценен всеки го знае. Той е манекен, продават му се фланелките, но нищо повече. Не вярвах да се повтори случаят, Шевченко и все си мисля , че ще се отпуши...но уви. Още на световното като го гледах каква е мърда и как всички испански вестници призоваваха да не се пуска, защото само пречи, контузийте му и изключително слабата му форма си помислих, че вземем ли го ще имаме проблем. Дано започне да вкарва, колкото се може по-скоро. Там е работата ,че можехме да вземем по-добър нападател...за по-малко пари, който до сега да е започнал да бележи.

Върни се в “Челси”