Кой играч искате да облече фланелката на Челси?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Кой играч искате да облече фланелката на Челси?
Хълк според мен би паснал на Челси идеално 

Който вземе Санчес от Удинезе, ще направи големият удар! Това пишлеме има всички данни да надмине Роналдо! 

Re: Кой играч искате да облече синята фланелка.
StoqNKO написа:как така Дрогба ще се продава бе ей шшш как така и със тоя палячо Торес в нападение ли ко ? искате да ми кажете , че лятото ще има ново нападениене си вярвайте много Дрогба остава !!!

Не си прав да наричаш Торес така ! Той играе от мач на мач все по-добре. Това, че не вкарва голове не е болка за умиране щом другите вкарват.
Понякога ролята на един добър нападател е да увлича защитниците и да освобождава пространства за съотборниците си.
Мисля, че до смяната му срещу Сити, Фернандо беше най-активния ни нападател. А, той има и още по-голям потенциал и убеден съм, скоро ще го разкрие.
Всички се радваме на Луиз, но да не забравяме, че той няма право да играе в ШЛ. Там пак ще разчитаме на Торес и мисля, че той няма вече да ни разочарова !

По темата - мисля, че Карло Анчелоти си знае работата. Важно е Абрамович да продължава да дава така ...

Все пак си мисля, че средната ни линия се нуждае от 1-2 качествени попълнения, защото Франки и Есиен вече изнемогват.
Не познавам футболистите, които изброява колегата, но латино имената им са гаранция за добро качество.
Що се отнася до Робен - мисля, че вече навлиза във възраст, с която ще е стар за нас ...
Всъщност Робен не е на много години - 27, но играе много отдавна в големия футбол и амортизацията му започва да си оказва влияние. Все по-често е контузен. А, че е класа - спор няма !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- iCeFan-Chelsea
- Контакти:
Санчез,Снайдер,Еден Азар и един десен бек 

-
- Контакти:
Санчез и Хълк.Тия двамата са уникални.Вземем ли ги , няма да имаме спиране

- julian_kondrad
- Контакти:
Съвсем сериозно мисля ,че един Бербатов зад нападател като Гара Дембеле ще си паснат
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.
LSFC 1914 написа:Лионел Меси, Гарра Дембеле, Серхио Рамос, Иниеста, Фабрегас, Джерард, Пике, Шави... мисля че са достатъчни !!!
+ Буфон/Нойер