Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: Преди Челси-Манчестър Сити 2:0 (FT)

Мнениеот daredevil » 20 мар 2011 21:34

Определено няма по-подпиран отбор и всички са подпирани, просто Юнайтед заради класата си не се вижда винаги, пример имаше дузпа за УБА мача и за двата отбора, Юнайтед бие и се говори само за дузпата на УБА.
Юнайтед бие Вила с 3:1, чиста дузпа срещу Нани, по-чиста от тази вчера, никой нищо не говори за нея след спечелен мач.
Вчера, дузпа в 25-тата минута гол, мача завършва 11-12 : 0 и без драми накрая.

Юнайтед е един от малкото да не кажем единствения във ВЛ който не се влияе толкова от реферските решения НО идва едно голямо НО, не може за трета поредна година да надиграваш тотално съперника и си винаги ВСИЧКИ 50/50 решения да са за него, не може във такива големи мачове да не окаже никакво значение реферски грешки на резултата, тва не е Болтън все пак. Като цяло имаме поне 5-6 дузпи само във ВЛ неотсъдени, единствено 1 на Бербатов, която не беше във ВЛ.
Примерно ако Арсенал не им отсъдят една засада правилно (Съндерланд) те поради липсата си на храктер и манталитет загубят точки в тоя мач, всички се надигат срещу рефера.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 мар 2011 21:39

Тук си прав, и аз се дразня много така..същото се случи и при Барса Арсенал, понеже Барса се класираха, милярди антифенове на каталунците започнаха да говорят за червения картон на РВП, но НИКОЙ не каза нищо защо отмениха повече от редовния гол на Меси в първия мач и защо не изгониха РВП още първата част след умишления му шамар, да не говорим и за недадената дуспа срещу Меси...просто подпиранията срещу фаворитите са ВИДНИ, за разлика от случаите в които са ощетявани
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 мар 2011 21:43

От толкова много говорене за съдии и т.н забравихме да кажем и нещо за ''Нандо''. Днес неможе да се отрече ,че игра добре, единствено гола му липсва. Има самочувствие движи се добре, но невъзможността или лакомията в отделни играчи му попречи. Дори когато Лампард остана във засада вместо да му подаде реши да стреля. Мисля ,че със всеки следващ мач Торес има все по-голямо самочувствие пък и както Анчелоти каза ''не искам от нападателите си да вкарват'' е засега определено не се случва и отбора печели.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 20 мар 2011 22:12

Ballancee написа:От толкова много говорене за съдии и т.н забравихме да кажем и нещо за ''Нандо''. Днес неможе да се отрече ,че игра добре, единствено гола му липсва. Има самочувствие движи се добре, но невъзможността или лакомията в отделни играчи му попречи. Дори когато Лампард остана във засада вместо да му подаде реши да стреля. Мисля ,че със всеки следващ мач Торес има все по-голямо самочувствие пък и както Анчелоти каза ''не искам от нападателите си да вкарват'' е засега определено не се случва и отбора печели.

Не може да вкара гол, но върши доста работа! Не съм много съгласен, че играят егоистично играчите ни. На мача в Копенхаген, Лампард имаше идеална възможност да се разпиша, а предпочете да търси, Торес който не беше в много добра позиция, а Лампард 99 % вкарваше! Върши работа, но не прави това, което всички очакват. Физиономията на Абрамович, когато Торес излизаше казваше - Малее, как се минах с тоя играч... Все пак очаквам скоро време да отбележи и нещата да тръгнат. Когато го привлякохме всички говорихме за атомно нападение, Дрогба-Торес...сега не ги виждаме заедно, което лично мен ме учудва и дори дразни!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 20 мар 2011 22:15

Awesome написа:Изображение
Всичко може да се случи...

Именно ... ако приемем ,че Челси победи Бирмингам в отложеният мач разликата до първият пада при равни мачове на 6 точки. Юнайтед има мачове със Арсенал и Челси. В допълнение Юнайтед има гостуване на коварни места където по-презумция може да се чака издънка - ''Ъптън Парк'' и ''Сейт Джеймсис Парк''. При Арсенал ситуацията е малко по-особена заради факта ,че в момента може да се чака издънка от тяхна страна къде ли не. Така ,че следващите седмици ще са показател за това как ще се развие сезона. Битката за 4-тото място между Сити и Тотнъм също не е ясна.

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 20 мар 2011 22:16

С всеки изминал мач си връщаме формата от миналата година,сега бием ли Бирмингам в което не се и съмнявам ставаме на 6 точки зад Юнайтед + директен двубой с тях тоест шанса ни за титла е реален.
Давид Луиз отново на висота невероятни качества показва това момче до 2-3 години ще е най-добрия защитник в света,само губим като неможе да го ползваме в ШЛ.
Рамиреш беше адски критикуван през първите няколко месеца в Челси,но в момента е сред основните ни футболисти а ще израства и още това момче и той както Луиз със всеки изминал мач ми харесва все повече.
До мачовете с Манчестър ще сме в още по-добра форма сигурен съм 8-)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 20 мар 2011 22:19

Страхотен мач....Само Малуда не ми се вписаше много,но другите компенсираха.... ЛУИЗ-ГОЛЯМ!!!ДРОГБА-СЪЩО!!! Въобще браво на отбора и на Карлето....Шанс има,и то реален,но ако вчера не бяха били Болтрън,щеше да е съвсем друго....
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 20 мар 2011 22:21

Ако завършим с еднакъв брой точки с Манчестър, кой показатели се гледат?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 20 мар 2011 22:23

Gateca написа:Ако завършим с еднакъв брой точки с Манчестър, кой показатели се гледат?

Директните двубои!

Върни се в “Челси”