Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Highlander написа:Според мен, Анчелоти още от сега трябва да обяви за приоритет ШЛ и да не хвърля много сили във ВЛ! Не ме интересува титлата, а мисля с оглед на програмата ни, ще сме в тройката. Историята ни е показала, че тези които се бият на два фронта, колкото и могъщи да са...накрая губят всичко. Тук идва въпросът, че Челси прави ужасяващ сезон...подобно на Милан 2007 и Ливърпул 2005...дори по-лош, но имаме правилния човек, който може да отстрани Мначестър и с малко късмет да ни донесе титлата. Мисля, че приоритет за Ман Юн и САФ е рекордната 19-та титла...няма да искат да се изложат и на полуфинал със Сити и ще са разтроени. Една грешка срещу Болтън и напрежението ще ги унищожи! Това, което ни трябва е чиста победа, защото ако допуснем гол можем и да отпаднем. Мисля, че Мана ще дойдат за Х и ако може да вкарат гол, което ако стане ще намали драстично шансовете ни. Идеалният резултат за мен е 2-0 първият мач. Срещу Стоук трябва да излезнем с повече резевни играчи....като титулярите, които играят трябва да мислят повече за 1/4 финала....не е лоша да играе в тоя мач Джошуа МакЕкран примерноС Уигън състава трябва да е нещо от рода: Чех, Босингва, Алекс, Луис, Коул, Оби Микел, Рамиреш, Бенаюн ( Джошуа МакЕкран ), Жирков, Анелка и Калу....дано Торес се е отпушил и да го вкарат да запише някой гол в мача. Манчестър имат огромни проблеми...не знам някой дали има информация дали, Рио Фърдинанд ще е готов скоро...да не говорим, че имат много проблеми в защита и не само там с контузени играчи, а нашия лазарет се изпразва! Няма да могат да подценят мачовете във ВЛ, защото са трудни и ще излязат с най-добрите си играчи, които ще хвърлят много сили. Уест Хем се борят за оцеляване и са в добра форма...с Фулъм винаги могат да имат проблеми, а се надявам и на малко вероятна грешка срещу Болтън. Ние не сме обремени от страна първенство и купа. Говори се за гръмка селекция лятото и всички ще се хвърлят да се доказват срещу Манчестър....мотивацията ще е огромна...ще се играе на живот и смърт. Представете си каква възможност ни се открива...да си отмъстим и да изхвърлим от турнира всички отбори ,които ни отстраняваха...Ман Юн след финала 2008, Интер след миналата година и накрая черешката на сладоледа...да си отмъстим и да вземе купата в собствения си дом срещу отбора, който ни закла с помощта на Йовребо... На всички отбори им дължим по нещо и мисля, че тази година ще си го получат!!!
Torres90 написа:Да не забравяме също,че и Анчелоти печели ШЛ на всеки 4 години.2003 - Милан,2007 - Милан,2011 - Челси???А и след като миналата година взехме ФА Къп и титлата,дори самия Лампард(не нашия Франки де
)каза преди 1 месец,че на Челси вече им е минал интереса да печелят ФА Къп и титлата и най-после искат да вземат ШЛ,така че смятам,че мотивацията ще им е ОГРОМНА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта