ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Torres90
Контакти:

Re: ШЛ:1/4 Челси - Манчестър Ю

Мнениеот Torres90 » 19 мар 2011 01:04

Е това не го очаквах!Меси е казал,че Манчестър Юнайтед нямат никакъв шанс срещу Челси и е сигурен,че "сините" ще продължат напред,а и също нареди Челси сред фаворитите,който според него са Челси,Реал Мадрид и Барселона.Направо съм шокиран! :o :twisted:

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 19 мар 2011 02:14

Според мен, Анчелоти още от сега трябва да обяви за приоритет ШЛ и да не хвърля много сили във ВЛ! Не ме интересува титлата, а мисля с оглед на програмата ни, ще сме в тройката. Историята ни е показала, че тези които се бият на два фронта, колкото и могъщи да са...накрая губят всичко. Тук идва въпросът, че Челси прави ужасяващ сезон...подобно на Милан 2007 и Ливърпул 2005...дори по-лош, но имаме правилния човек, който може да отстрани Мначестър и с малко късмет да ни донесе титлата. Мисля, че приоритет за Ман Юн и САФ е рекордната 19-та титла...няма да искат да се изложат и на полуфинал със Сити и ще са разтроени. Една грешка срещу Болтън и напрежението ще ги унищожи! Това, което ни трябва е чиста победа, защото ако допуснем гол можем и да отпаднем. Мисля, че Мана ще дойдат за Х и ако може да вкарат гол, което ако стане ще намали драстично шансовете ни. Идеалният резултат за мен е 2-0 първият мач. Срещу Стоук трябва да излезнем с повече резевни играчи....като титулярите, които играят трябва да мислят повече за 1/4 финала....не е лоша да играе в тоя мач Джошуа МакЕкран примерно :roll: С Уигън състава трябва да е нещо от рода: Чех, Босингва, Алекс, Луис, Коул, Оби Микел, Рамиреш, Бенаюн ( Джошуа МакЕкран ), Жирков, Анелка и Калу....дано Торес се е отпушил и да го вкарат да запише някой гол в мача. Манчестър имат огромни проблеми...не знам някой дали има информация дали, Рио Фърдинанд ще е готов скоро...да не говорим, че имат много проблеми в защита и не само там с контузени играчи, а нашия лазарет се изпразва! Няма да могат да подценят мачовете във ВЛ, защото са трудни и ще излязат с най-добрите си играчи, които ще хвърлят много сили. Уест Хем се борят за оцеляване и са в добра форма...с Фулъм винаги могат да имат проблеми, а се надявам и на малко вероятна грешка срещу Болтън. Ние не сме обремени от страна първенство и купа. Говори се за гръмка селекция лятото и всички ще се хвърлят да се доказват срещу Манчестър....мотивацията ще е огромна...ще се играе на живот и смърт. Представете си каква възможност ни се открива...да си отмъстим и да изхвърлим от турнира всички отбори ,които ни отстраняваха...Ман Юн след финала 2008, Интер след миналата година и накрая черешката на сладоледа...да си отмъстим и да вземе купата в собствения си дом срещу отбора, който ни закла с помощта на Йовребо... На всички отбори им дължим по нещо и мисля, че тази година ще си го получат!!!

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 19 мар 2011 09:38

По ирония на съдбата се изправят два английски отбора. Челси този път може да продължи напред.
Изображение

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 19 мар 2011 11:03

Не мога да си представя как бих се чувстал, ако кошмарът от 2008г., в Москва се повтори. Надявам се Джон Тери да е пределно амбициран и да поведе Сините напред. Go, go Chelsea !!

Потребителски аватар
vanko09
Контакти:

Мнениеот vanko09 » 19 мар 2011 11:27

Мечтаех си да ни се паднат Ман Ю. Сега ще си проличи доколко сме дорасли за ШЛ. Крайно време е да е наша.
човек се учи, докато е тъп

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 19 мар 2011 11:52

Сега гледам програмата за Април и имаме 5 мача за 14 дена, което означава мач през 3 дена. Дано Анчелоти разпредели по подобаващ начин играчите, които да играят в отделните мачове. Очаква Бенаюн да влезе във форма на време и да покаже защо е в отбора.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 19 мар 2011 12:12

Очаквам Челси да играят на финала.На САФ не му върви срещу Анчелоти, а и за него е по важна титлата в Англия. След това нито Шалке, нито Интер могат да ги спрат. Но на финала ще ги чака или Барса, или Реал, така че шансът да го спечелят не е голям. Но във футбола всичко се случва, да не забравяме, че финалът е в Лондон, а може късмета този път да върне на Челси това което му отнемаше до сега. А и силата на Анчелоти е точно в този турнир.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 19 мар 2011 12:22

Highlander написа:Според мен, Анчелоти още от сега трябва да обяви за приоритет ШЛ и да не хвърля много сили във ВЛ! Не ме интересува титлата, а мисля с оглед на програмата ни, ще сме в тройката. Историята ни е показала, че тези които се бият на два фронта, колкото и могъщи да са...накрая губят всичко. Тук идва въпросът, че Челси прави ужасяващ сезон...подобно на Милан 2007 и Ливърпул 2005...дори по-лош, но имаме правилния човек, който може да отстрани Мначестър и с малко късмет да ни донесе титлата. Мисля, че приоритет за Ман Юн и САФ е рекордната 19-та титла...няма да искат да се изложат и на полуфинал със Сити и ще са разтроени. Една грешка срещу Болтън и напрежението ще ги унищожи! Това, което ни трябва е чиста победа, защото ако допуснем гол можем и да отпаднем. Мисля, че Мана ще дойдат за Х и ако може да вкарат гол, което ако стане ще намали драстично шансовете ни. Идеалният резултат за мен е 2-0 първият мач. Срещу Стоук трябва да излезнем с повече резевни играчи....като титулярите, които играят трябва да мислят повече за 1/4 финала....не е лоша да играе в тоя мач Джошуа МакЕкран примерно :roll: С Уигън състава трябва да е нещо от рода: Чех, Босингва, Алекс, Луис, Коул, Оби Микел, Рамиреш, Бенаюн ( Джошуа МакЕкран ), Жирков, Анелка и Калу....дано Торес се е отпушил и да го вкарат да запише някой гол в мача. Манчестър имат огромни проблеми...не знам някой дали има информация дали, Рио Фърдинанд ще е готов скоро...да не говорим, че имат много проблеми в защита и не само там с контузени играчи, а нашия лазарет се изпразва! Няма да могат да подценят мачовете във ВЛ, защото са трудни и ще излязат с най-добрите си играчи, които ще хвърлят много сили. Уест Хем се борят за оцеляване и са в добра форма...с Фулъм винаги могат да имат проблеми, а се надявам и на малко вероятна грешка срещу Болтън. Ние не сме обремени от страна първенство и купа. Говори се за гръмка селекция лятото и всички ще се хвърлят да се доказват срещу Манчестър....мотивацията ще е огромна...ще се играе на живот и смърт. Представете си каква възможност ни се открива...да си отмъстим и да изхвърлим от турнира всички отбори ,които ни отстраняваха...Ман Юн след финала 2008, Интер след миналата година и накрая черешката на сладоледа...да си отмъстим и да вземе купата в собствения си дом срещу отбора, който ни закла с помощта на Йовребо... На всички отбори им дължим по нещо и мисля, че тази година ще си го получат!!!

Едно голямо БРАВО за коментара ти от мен.Изключителен коментар.Аз също смятам,че ще отмъстим на всички тази година.Сега ни следват мачове със Сити,а след това,Стоук,МЮ,Уигън,МЮ,Уест Бромич,ако не се лъжа,така че в тези мачове от Висшата лига можем да излезнем с повечето резерви и да запазим основните си футболисти свежи.А МЮ нямат право на грешка в лигата,защото Арсенал ги дебне,а защо не и ние?!Техния лазарет е претъпкан,а нашия чист,нямат много играчи в момента и ще трябва да играят наличните футболисти и в лигата и в ШЛ,просто няма как да издържат.Трябва да повярваме в себе си!!!

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 19 мар 2011 12:34

Torres90 написа:Да не забравяме също,че и Анчелоти печели ШЛ на всеки 4 години. ;) 2003 - Милан,2007 - Милан,2011 - Челси???А и след като миналата година взехме ФА Къп и титлата,дори самия Лампард(не нашия Франки де :mrgreen: )каза преди 1 месец,че на Челси вече им е минал интереса да печелят ФА Къп и титлата и най-после искат да вземат ШЛ,така че смятам,че мотивацията ще им е ОГРОМНА!

Интересен елемент който бих добавил е ,че Анчелоти винаги печели Шампионската Лига когато отстрани Манчестър Ю. През 2003г. ги отстрани и спечели ШЛ на финала със Ювентус на ''Олд Трафорд''. През 2007г. отстрани Ман.Ю и спечели трофея във Атина срещу Ливърпул.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 мар 2011 12:47

Най хубавото е, че контузените ни играчи един - по един се връщат в редиците !
Това с възвръщането на хубавата форма и игра от началото на сезона, предвещва много проблеми за всичките ни съперници !

Защо ли си мисля, че тази година е годината на Челси ?
Въпреки кошмарните моменти които бяха в средата на сезона ...
Мисля, че ще завършем подобващо годината ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”