Съндърланд-Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд-Челси
ТЕМАТА ЗА МАЧА С ЛИВЪРПУЛ Я ПУСНЕТЕ НЕ ПО-РАНО ОТ СЪБОТА СЛЕДОБЕД !
Чакаме с нетърпение мача с Ливърпул , бием ли ''мърсисайдци'' титлата е напълно реална.
zaqwsxd написа:ТЕМАТА ЗА МАЧА С ЛИВЪРПУЛ Я ПУСНЕТЕ НЕ ПО-РАНО ОТ СЪБОТА СЛЕДОБЕД !
даже след мача,ако питате мен

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- liverpool-4ever
- Контакти:
Highlander написа:След днешният мач Челси няма да има спирка. Очаквам категорична победа над Ливърпул с най-малко два гола на Торес. След вчерашният ден съм оптимист, добрите дни за Челси тепърва предстоят.
Аз съм реалист и ти казвам, че Торес няма да вкара. Тоя човек го познавам как и кога вкарва по-добре от него самия.
И утре Ман сити и Тотнъм като се издънят и въпроса с титлата остава отворен 

- boools@abv.bg
- Контакти:
e kво искате повече тва е челси все пак-шампионите

liverpool-4ever написа:Highlander написа:След днешният мач Челси няма да има спирка. Очаквам категорична победа над Ливърпул с най-малко два гола на Торес. След вчерашният ден съм оптимист, добрите дни за Челси тепърва предстоят.
Аз съм реалист и ти казвам, че Торес няма да вкара. Тоя човек го познавам как и кога вкарва по-добре от него самия.
Иска ти се
Наистина Анелка беше номер 1 днес.Човека оркестър.Винаги съм го харесвал как играе (когато играе).Ако всички са на това ниво мисля,че няма да имат проблеми с поол , но не знам какво ама нещо за тоя мач ме стряска.Прекалено са ни големи очакванията.
Дано не съм прав.
Дано не съм прав.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
от където и да го погледнеш,напрежението при тях е в пъти повече отколкото при нас
Честито на всички фенове,голяма победа Съндърланд този сезон са сериозен отбор,това им е едва втората загуба вкъщи,Ман Юн и Арсенал не успяха да ги бият като гости,освен това нямаха загуба след като поведат 1:0.Очевидно трансферите от вчера донесоха на отбора необходимото настроение и тонус,колкото до титлата смятам че и в момента сме най сериозния конкурент на Ман Юн,Арсенал и Ман Сити засега нямат необходимото постоянство.Само малко сметки ако ги бием и в двата мача/като миналата година/ разликата ще е 4 т ,а Манчестър гостуват на Ливърпул,Уест Х,Нюкасъл,Арсенал и Блекбърн,домакини да на Сити и Евертън,първенството ще бъде интересно до края,убеден съм че ще сме минимум втори.