Фернандо Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Торес на практика е футболист на Челси!

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 яну 2011 23:45

Честито! Дебютният му мач ще е точно срещу Ливърпул. Защитниците на Пул ще се погрижат още в първия си мач за Челси да получи контузия.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 яну 2011 23:45

Ballancee написа:Торес е пожелал да напусне Ливърпул защото е бил излъган от ръководството и във частност Рой Ходжсън ,за голяма селекция през лятото.

Тогава защо не подаде молба още на първи януари?Защо приказва как иска да се вземат добри играчи,а в деня на трансфера на Суарез подава молба?
Пак ти казвам честно абсолютно никаква реална идея нямам защо се получиха така нещата.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 31 яну 2011 23:47

styopa написа:
Ballancee написа:Торес е пожелал да напусне Ливърпул защото е бил излъган от ръководството и във частност Рой Ходжсън ,за голяма селекция през лятото.

Тогава защо не подаде молба още на първи януари?Защо приказва как иска да се вземат добри играчи,а в деня на трансфера на Суарез подава молба?
Пак ти казвам честно абсолютно никаква реална идея нямам защо се получиха така нещата.

А дали ,ако беше подал молба за трансфер на 1-ви нещата щяха да са различни ? Пак щяхте да го обвинявате ,че е предател също както и Майкъл Оуен едно време.

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 31 яну 2011 23:49

styopa написа:
Ballancee написа:Аз немога да ви разбера , вместо да му пожелаете успех и за напред , вие го хулите сякаш е убил човек братче ми в крайна сметка замислете се Торес нямаше да бъде в Ливърпул 100 години , всичко в този живот е преходно , а и след като самият той вече няма желание да играе за Ливърпул не виждам какво може да се направи по-въпроса. Спрете да го хулите и продължете на пред.

Да си тръгне ок.Но не по този начин и това време.Не и когато само 2 3 седмици преди това е обяснявал колко е отдаден на клуба.Абсурдно е хората да не се чувстват предадени.Аз лично все още нямам реално обяснение защо си тръгна.

Абсолютно прав си!И аз не виждам причина... искаше нов треньор и го получи, то не беше рев, че иска класен партньор в атаката до него И ТВА ГО ПОЛУЧИ, лятото искаше повече пари и му дигнаха заплатата и накрая КАКВО... нещастен бил в клуба! Той се превърна от ЛЮБИМИЯ МИ В НАЙ-ОМРАЗНИЯ ФУТБОЛИСТ!!! Успех...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 яну 2011 23:52

Ballancee написа:А дали ,ако беше подал молба за трансфер на 1-ви нещата щяха да са различни ? Пак щяхте да го обвинявате ,че е предател също както и Майкъл Оуен едно време.

Различно е.Все пак оставя клуба в позиция спокойно да му намери заместник.От друга страна в момента Ходжсън/бившите собственици ги няма.Тогава тази причина малко ми се губи логиката.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 31 яну 2011 23:57

styopa написа:
Ballancee написа:А дали ,ако беше подал молба за трансфер на 1-ви нещата щяха да са различни ? Пак щяхте да го обвинявате ,че е предател също както и Майкъл Оуен едно време.

Различно е.Все пак оставя клуба в позиция спокойно да му намери заместник.От друга страна в момента Ходжсън/бившите собственици ги няма.Тогава тази причина малко ми се губи логиката.

Ами ето в момента Суарез и Керъл се явяват страхотни заместници. Иначе да Ходжсън Хикс и Джилет ги няма но може би Торес е взел решението да напусне много преди началото на този сезон. Да не забравяме ,че той беше пред трансфер в Челси по-време на Мондиала в ЮАР , но реши да остане поради това ,че са му били дадени лично на него обещания за силна селекция и борба за трофей. След като е видял ,че това няма да се случи вече е нямало какво да го накара да остане в Ливърпул , може би заради това този сезон играе слабо заради липсата на мотивация .

BuRn_Spider
Контакти:

Мнениеот BuRn_Spider » 01 фев 2011 00:02

В саита на eurosport.com пише че торес ще може да играе за шампионска лига явно вече го няма това правило за евротурнирите смисъл ако си играл с друг отбор в шампионска лига не можеш ама ако е в лига европа можеш

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 фев 2011 00:02

styopa написа:

Абре , откаде мислиш , че идват парите за Суарез , Керъл и евентуално Адамс ? От трансфера на ТОРЕС ! Тази вечер , много ме разочароваха феновете на Ливърпул . То не бяха кълнения да се контузи , то не беше омраза , във Ливърпул пък му горят фланелката . А после нека си пеят YNWA . Празни думи без покритие !

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 01 фев 2011 00:03

Момчета , направете си труда да проверите колко гола има Торес от 01.02.2010 до 01.02 2011 , и си отговорете на въпроса дали тези голове заслужават тези пари!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 фев 2011 00:04

BuRn_Spider написа:В саита на eurosport.com пише че торес ще може да играе за шампионска лига явно вече го няма това правило за евротурнирите смисъл ако си играл с друг отбор в шампионска лига не можеш ама ако е в лига европа можеш

Че то това правило не е от този сезон! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Челси”