Фернандо Торес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Торес на практика е футболист на Челси!

Мнениеот fireblood » 31 яну 2011 23:33

Голяма злоба, голямо нещо.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 31 яну 2011 23:34

Аз немога да ви разбера , вместо да му пожелаете успех и за напред , вие го хулите сякаш е убил човек братче ми в крайна сметка замислете се Торес нямаше да бъде в Ливърпул 100 години , всичко в този живот е преходно , а и след като самият той вече няма желание да играе за Ливърпул не виждам какво може да се направи по-въпроса. Спрете да го хулите и продължете на пред.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 31 яну 2011 23:35

fireblood написа:Голяма злоба, голямо нещо.

Еми за мен е нормална тая реакция-разбираш че те напуска най-добрия ти и класен играч и на негово място взимаш Андрю Каръл :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 31 яну 2011 23:36

Не за тях Торес е свещен, а те за него са нищо от началото на сезона. :shock:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2011 23:39

Ама то са плюнки по него ... все едно не е вкарал над 50-на гола за тях, а си е бележел автоголове ...
Нестига, че човека остана при тях година повече от колкото беше нужно, но и неблагодарни ..
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 яну 2011 23:41

Ballancee написа:Аз немога да ви разбера , вместо да му пожелаете успех и за напред , вие го хулите сякаш е убил човек братче ми в крайна сметка замислете се Торес нямаше да бъде в Ливърпул 100 години , всичко в този живот е преходно , а и след като самият той вече няма желание да играе за Ливърпул не виждам какво може да се направи по-въпроса. Спрете да го хулите и продължете на пред.

Да си тръгне ок.Но не по този начин и това време.Не и когато само 2 3 седмици преди това е обяснявал колко е отдаден на клуба.Абсурдно е хората да не се чувстват предадени.Аз лично все още нямам реално обяснение защо си тръгна.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 31 яну 2011 23:42

THE G.A.M.E написа:Ама то са плюнки по него ... все едно не е вкарал над 50-на гола за тях, а си е бележел автоголове ...
Нестига, че човека остана при тях година повече от колкото беше нужно, но и неблагодарни ..

+1 Да ни е честит и още с Съндерланд и Ливърпул да докаже класата си ! :)

Малко неуместен пример с головете и автоголовете ама нищо (фенове сме и 2та на Левски,та заради това :) ) :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 31 яну 2011 23:42

styopa написа:
Ballancee написа:Аз немога да ви разбера , вместо да му пожелаете успех и за напред , вие го хулите сякаш е убил човек братче ми в крайна сметка замислете се Торес нямаше да бъде в Ливърпул 100 години , всичко в този живот е преходно , а и след като самият той вече няма желание да играе за Ливърпул не виждам какво може да се направи по-въпроса. Спрете да го хулите и продължете на пред.

Да си тръгне ок.Но не по този начин и това време.Не и когато само 2 3 седмици преди това е обяснявал колко е отдаден на клуба.Абсурдно е хората да не се чувстват предадени.Аз лично все още нямам реално обяснение защо си тръгна.

Торес е пожелал да напусне Ливърпул защото е бил излъган от ръководството и във частност Рой Ходжсън ,за голяма селекция през лятото. ( Не ,че Ходжън има вина де)
Последна промяна от Ballancee на 31 яну 2011 23:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kiro_liverpool
Контакти:

Мнениеот kiro_liverpool » 31 яну 2011 23:43

Аз лично му пожелавам късмет и да реализира много,но само срещу Ливърпул не :) :mrgreen: ,но поне едно благодаря мисля,че трябва да каже на феновете,заради тази подкрепа,която те му дадоха.Аз съм фен на Ливърпул и може да звучи пристрастно,но си мисля,че ако не беше Ливърпул Торес нямаше да стигне дотук.А относно отношението му към Ливърпул нямам думи.Даже намерих и една песничка.
He told us all he's still a red, Torres, Torres
Then stabbed us in the back the twat, Torres, Torres
From Kop hero to leaving in shame
What Owen done, he's done the same
Fernando Torres, Chelsea's new no. 9
LIVERPOOL FOREVER!!!!YNWA

dondeko
Контакти:

Мнениеот dondeko » 31 яну 2011 23:44

Феновете на Манчо-то да се готват да слизат от първото място... ще бъдат убити след 1 месец :!: :!: :!:

Върни се в “Челси”