Челси - Ипсуйч Таун 7:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

パルマラット
Контакти:

Re: Преди Челси - Ипсуйч Таун

Мнениеот パルマラット » 08 яну 2011 00:59

Highlander написа:Еми аз не знаех, че Катар е третата по богатство на природен газ в светът и четвърта по нефт с 1.5 млн души население :roll: Тук става въпрос за трилиони. За трилиони става въпрос и в Емирствата и в Саудитска Арабия. На тея араби парите никой не им ги знае, а какви количества злато притежават, не е истина - тонове. Тея ако решат ще купят Меси, Шави и Иниеста без да им мигне окото . Еми нали на някакъв саудитски шейх, който го даваха по телевизията само яхтите, който има струват 2.3 милиарда. Смятайте за какво става въпрос.

Иначе знаете ли че стадионите след световното в Катар ше бъдат разглобени и раздадени на бедни страни.Дайте да подадем молба за едно стадионче. :lol:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 08 яну 2011 00:59

CTAHKO написа:Я бързо да лягате всички да спите :) :)

ААА НЕ !!! :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 08 яну 2011 01:01

パルマラット написа:
Highlander написа:Еми аз не знаех, че Катар е третата по богатство на природен газ в светът и четвърта по нефт с 1.5 млн души население :roll: Тук става въпрос за трилиони. За трилиони става въпрос и в Емирствата и в Саудитска Арабия. На тея араби парите никой не им ги знае, а какви количества злато притежават, не е истина - тонове. Тея ако решат ще купят Меси, Шави и Иниеста без да им мигне окото . Еми нали на някакъв саудитски шейх, който го даваха по телевизията само яхтите, който има струват 2.3 милиарда. Смятайте за какво става въпрос.

Иначе знаете ли че стадионите след световното в Катар ше бъдат разглобени и раздадени на бедни страни.Дайте да подадем молба за едно стадионче. :lol:

Да това го разбрах,но ми е много чудно как по-точно ще ги зглобят :? Все ми се струва,че технологиите не са достатъчно напреднали и не е съвсем сигурно,че ще напреднат толкова.А иначе тея стадиони не им и трябват,просто няма кой да ги пълни.Роман да подаде молба и да ни дадат единия :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2011 01:02

パルマラット написа:

След тази информация ,наще казаха 4е ще строят национален стадион,така 4е май пак сме пуснали връзките :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 08 яну 2011 01:06

Ще ги раздават стадионите, като два от тях няма да ги разглобяват, а направо ще ги разрушат :shock: Еми хора, които могат да построят стадиони за организиране на световно, които да не им трябват, а след това да ги бутнат е върхът. Иначе в Катар лятото нормалната температура е 40 градуса. Как се играе футбол при такава температура и след невероятно тежкият сезон преди това. Това ще е най слабото световно.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 яну 2011 01:06

Темата май беше за Челси и Ипсуич,ние с много усилия и изнурителен труд стигнахме до стадионите в Катар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: нямат граници човешките възможности :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 08 яну 2011 01:08

Highlander написа:Ще ги раздават стадионите, като два от тях няма да ги разглобяват, а направо ще ги разрушат :shock: Еми хора, които могат да построят стадиони за организиране на световно, които да не им трябват, а след това да ги бутнат е върхът. Иначе в Катар лятото нормалната температура е 40 градуса. Как се играе футбол при такава температура и след невероятно тежкият сезон преди това. Това ще е най слабото световно.

45 на сянка даже,но те самите катарци казаха,че са готови да сложат специална климатична система,която да охлажда стадионите до 23 градуса или някъде толкова беше,не помня,а и Мишел Платини (Аз му казвам ПлатиМи) е излязал с идея за зимно световно.

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 08 яну 2011 01:12

Frankie Lampard написа:Да това го разбрах,но ми е много чудно как по-точно ще ги зглобят :? Все ми се струва,че технологиите не са достатъчно напреднали и не е съвсем сигурно,че ще напреднат толкова.А иначе тея стадиони не им и трябват,просто няма кой да ги пълни.Роман да подаде молба и да ни дадат единия :lol: :lol:

Ами Катар са милион и половина население ще имат 14 стадиона като най-големия е над 80 000 а 9 са над 45 000-ни аз си харесах вече едно стадионче като черупка на мида е :arrow:
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZsDS6WauIA[/youtube][/center]
Изображение

Него искам капацитет 45,330

Иначе до 2022 технологите ще са много напред и няма да е пробем за стадионите.Дори стадиона на Германсия Алемания Ахен ббеше построен за около 1 година и е над 40 000.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 08 яну 2011 01:13

Ограничете се малко ,де мача не е започнал токувиж съберем над 100 мнения е толкова интерес не съм очаквал към мача :lol: :lol:

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 08 яну 2011 01:15

Ballancee написа:Ограничете се малко ,де мача не е започнал токувиж съберем над 100 мнения е толкова интерес не съм очаквал към мача :lol: :lol:

Влязах и темата ви живна :lol: :mrgreen:

Върни се в “Челси”