Челси се нуждае от вдъхновение!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси се нуждае от вдъхновение!
Е то малко или много и до играча зависи дали ще стане основен футболист или не.Примерно ако сравним Тери с Карлтън Коул спомените са ми че Тери почти не го налагаха като по-млад.Въпреки че май трети капитан беше.Карлтън Коул въпреки налагането не стана кой знае какво.
styopa написа:Е то малко или много и до играча зависи дали ще стане основен футболист или не.Примерно ако сравним Тери с Карлтън Коул спомените са ми че Тери почти не го налагаха като по-млад.Въпреки че май трети капитан беше.Карлтън Коул въпреки налагането не стана кой знае какво.
Карлтън Коул не стана ''кой знае какво'' понеже не му се даде поле за развитие при Моуриньо. Даже и за Карлинг Къп и ФА не играеше. Беше преодстъпван на редица отбори и в крайна сметка не успя да разкрие пълният си потенциал на време ,ако мога така да кажа. Трябва да знаеш точно в кой момент да наложиш даден играч , изпуснеш ли точният момент няма да се получи , примерите са много конкретно в Челси :
-Пиджли
-Коул
-Сахар
-Райт Филипс
-Ласана Диара
-Хут
-Форсел
-Паркър
-Дала Бона
-Глен Джонсън
Имаше и един португалец на времето на име Фелипе Оливейра на който също не бе дадеш шанс и си остана просто ''таланта''.
Мисълта ми е дето викат старите хора "от всяко дърво свирка не става".Примерно Коул има близо 75 мача(25 за Челси) професионален футбол до 23 години(когато го продавате).Малко или много това си добър старт за кариерата.А в крайна сметка се получи що годе добър нападател де,но до там.Обратния пример е Тери.В ранния си етап в кариерата почти мач не виждаше.Ако не се лъжа имаше един сезон Раниери го беше набелязал за продажба(такива спекулации имаше де).В крайна сметка Тери се получи футболист дето и северно корейците го знаят.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Явно алкохола се отразява зле на някой хора.Карлтън Коул е едно дърво,което дори не заслужаваше да бъде поливано.Не искам да гледам такива футболисти в Челси,не мерси.Добре,че го продадохме.За Глен,Бен Сахар,Миро Щох,че дори и Робин Худ 100 пъти повече съжелявам.
Frankie Lampard написа:Явно алкохола се отразява зле на някой хора.Карлтън Коул е едно дърво,което дори не заслужаваше да бъде поливано.Не искам да гледам такива футболисти в Челси,не мерси.Добре,че го продадохме.За Глен,Бен Сахар,Миро Щох,че дори и Робин Худ 100 пъти повече съжелявам.
А пак да те попитам "дървета" като Калу искаш ли да гледаш

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Frankie Lampard
- Контакти:
0007 написа:Frankie Lampard написа:Явно алкохола се отразява зле на някой хора.Карлтън Коул е едно дърво,което дори не заслужаваше да бъде поливано.Не искам да гледам такива футболисти в Челси,не мерси.Добре,че го продадохме.За Глен,Бен Сахар,Миро Щох,че дори и Робин Худ 100 пъти повече съжелявам.
А пак да те попитам "дървета" като Калу искаш ли да гледаш
И него не го понасям,но той поне не е дърво.Той просто осира положения и не може да вкара на празна врата от 2 метра.
- JackPackage
- Контакти:
Калу се моля вече 4та година да го махнем, един от най-антипатичните ми футболисти в световен мащаб, да не говоря за Челси.... пълен некадърник, всеки голям мач играе малко или много и нищо не е направил досега, вкарва на някакви отборчета като Уигън при 2:0 и това е 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Калу се моля вече 4та година да го махнем, един от най-антипатичните ми футболисти в световен мащаб, да не говоря за Челси.... пълен некадърник, всеки голям мач играе малко или много и нищо не е направил досега, вкарва на някакви отборчета като Уигън при 2:0 и това е
За момента трябва да бъде търпян
Ballancee написа:JackPackage написа:Калу се моля вече 4та година да го махнем, един от най-антипатичните ми футболисти в световен мащаб, да не говоря за Челси.... пълен некадърник, всеки голям мач играе малко или много и нищо не е направил досега, вкарва на някакви отборчета като Уигън при 2:0 и това е
За момента трябва да бъде търпян
Точно това е жалкото...Щом търпим такъв играч вече толкова време в състава(често титулярния).

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.