Арсенал - Челси 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Арсенал - Челси

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 дек 2010 11:25

Мача снощи си беше загубен съвсем резонно ...
Като, че ли ... психически не бяхме подготвени за тази битка !
Надиграни по всички показатели, но най ме боли, че остъпихме там, където по принцип Челси си е N 1 на острова - в желанието, агресията и непримиримоста !
Направо не ми се анализира мача ... то и няма какво толкова да се анализира, просто Арсенал надигра Челси !
Това е за мача ....

Незнам, какво да си мисля вече ....
За мен, този отбор на "Сините" в този си вид - Е ИЗЧЕРПАН !
Не толкова физически, колкото психически и игрово ...

Миналата година им беше "час пик" на тези момчета ... жалко, че срещнаха машината на Моуриньо и неможаха да завършат - по наистина блестящ начин, един прекрасен сезон !

Просто е крещяща нуждата от освежаване на състава и то във всяка линия !
Можеби, трябва и нов поглед върху играта ... ( разбирай - нов мениджър ) ... щото ние си играем, или поне, се опитваме да играем печелившият стил от миналата година, но нещо не се получава.
Отбора е истискан отвсякъде, дори и, НЕ я караме и на мускули !
В момента продължаваме по една много лежерна инерция, на която не и се вижда края.
Обичам да съм оптимист, но в момента немога ....

Нещата неможе да продължават така ...
Ако Абрамович си мисли, че може .... то този сезон ще е е една абсолютна > 0 !
А следващия .... можеби и дори - по зле !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 28 дек 2010 13:23

Не очаквах такъв резултат признавам...
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 дек 2010 18:35

Ballancee написа:
Ми защо трябва биват линчувани играчи , който напрактика миналият сезон ставаха а този изведнъж вече не , Калу миналата година реализира много важен хеттрик срещу Стоук ако си спомняш , Ферейра замести Иванович миналата година доста добре , като направи много силен мач срещу Юнайтед на ''Олд Трафорд''. За Рамирес немога да си кажа мнението но засега определено не оправдава всички очаквания едвали не го чакаха като месия и да замени с лекота едвали не 1 не 2 а цели 3-ма играчи (Балак, Деко , Джо Коул).

Калу вчера имаше ли правилно отиграване....ами колко пропуски във важни моменти е правил...А Ферейра беше разпилян вчера,както и срещу Тотнъм миналия сезон.Рамирес-има ли какво да го коментирам?Да дадеш 18 милиона за такъв футболист.....Трябва наистина да си за разстрел.Иванович-БОГ!А мислиш ли,че всеки друг на мястото на Калу също щеше да реализира хеттрик.Благодаря на Ферейра за всичко,което е направил,но вече мястото му не е на "Моста"...Калу също...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 19:10

0007 написа:
Ballancee написа:
Ми защо трябва биват линчувани играчи , който напрактика миналият сезон ставаха а този изведнъж вече не , Калу миналата година реализира много важен хеттрик срещу Стоук ако си спомняш , Ферейра замести Иванович миналата година доста добре , като направи много силен мач срещу Юнайтед на ''Олд Трафорд''. За Рамирес немога да си кажа мнението но засега определено не оправдава всички очаквания едвали не го чакаха като месия и да замени с лекота едвали не 1 не 2 а цели 3-ма играчи (Балак, Деко , Джо Коул).

Калу вчера имаше ли правилно отиграване....ами колко пропуски във важни моменти е правил...А Ферейра беше разпилян вчера,както и срещу Тотнъм миналия сезон.Рамирес-има ли какво да го коментирам?Да дадеш 18 милиона за такъв футболист.....Трябва наистина да си за разстрел.Иванович-БОГ!А мислиш ли,че всеки друг на мястото на Калу също щеше да реализира хеттрик.Благодаря на Ферейра за всичко,което е направил,но вече мястото му не е на "Моста"...Калу също...

Казвал съм го не веднъж, Калу би бил идеалната резерва , да влезе при 2:0 и даде широчина в състава. Но когато няма качествени играчи , и такива който да заместат напусналите ще играят играчи като Калу , Анелка и т.н. Калу не е лош играч просто не е човека от който да очакваш ,че би могъл да промени развоя на даден мач. Рамирес незнам какво да кажа за него , при него сякаш проблем е адаптацията. За Иванович не мога да кажа ''Бог'' защото и него го видяхме срещу Съндърланд. За Ферейра също си мисля, че е добър играч но просто вече не става за титуляр или да играе във големите мачове. Сега вече какво ще стане немога да прорукувам , но си мисля ,че без нови попълнения нещата няма как да станат.

Tqnata
Контакти:

Мнениеот Tqnata » 28 дек 2010 23:41

Рамирес е много добър играч, но просто на Бразилците мястото не им е във Англия. Соломон играе много по добре отляво като има кой да му помага зад него :) един Малуда би бил страхотен да застане зад него, мисля че ще се получи много добра комбинация. Доколкото Анелка смятам, че той няма място във титулярният състав предпочитам Челси да купят От Нюкасъл Един Карол или Ренгер единия ще сваля добри топки за Дрогба :) а другия е идентичен със Дрогба много мощен във битките тяло в тяло :). Халфовата линия не смятам, че трябва да се променя Малуда от ляво Лампард по средата и Есиен от дясно :) ще е много ефективно според мен :), но Анчелоти се скъса да пуска Малуда като нападател, а той там е голяма дупка :)

Върни се в “Челси”