marmi52 написа:8-)
Тая година Челси ще вземат Шампионска лига !![]()
А и за титлата в Англия не се знае като треснат Манчестър в отложения мач ...
Еми що не ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
marmi52 написа:8-)
Тая година Челси ще вземат Шампионска лига !![]()
А и за титлата в Англия не се знае като треснат Манчестър в отложения мач ...
Ballancee написа: . Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света .
daredevil написа:Ballancee написа: . Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света .
Без ненужни изхвърляния, всички са наясно че в най-добрата си форма Видич и Рио са с класа над тях (особенно срещу Карвальо в частност), подобно и със защитниците на Интер.
След Мауриньо Челси не е имал по-добра защита от Юнайтед, включително миналия сезон.
Madridist написа:0007 написа:Пък и има и друго нещо-ние изживяваме теи най-хубави моменти,а дали някой тук е изживявал великите години на РМ и 5-те поредни КЕШ-а?
[offtopic]На Реал Мадрид единствените велики години не са само 5-те поредни КЕШ. Просто тогава отборът се легитимира като първия европейски гранд. Във всяко едно десетилетие, отборът е имал своите славни моменти. Относно изживяването,ако под велик момент се разбират победите и титлите, аз съм на 24 години и съм видял отбора си три пъти да е ставал шампион на Европа, световен клубен шампион,Примера дивисион и т.н. Аз лично съм фен на РМ не толкова заради постигнатите успехи(те са следствие и резултат),колкото заради цялостната футболна философия(стил на игра, преследване на победата във всеки мач),заради всички големи футболисти носили бялата фланелка и т.н.[/offtopic]
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
daredevil написа:Ballancee написа: . Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света .
Без ненужни изхвърляния, всички са наясно че в най-добрата си форма Видич и Рио са с класа над тях (особенно срещу Карвальо в частност), подобно и със защитниците на Интер.
След Мауриньо Челси не е имал по-добра защита от Юнайтед, включително миналия сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта