Челси се нуждае от вдъхновение!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Re: Челси се нуждае от вдъхновение!

Мнениеот c0mba » 28 дек 2010 11:40

marmi52 написа:8-)

Тая година Челси ще вземат Шампионска лига ! ;)
А и за титлата в Англия не се знае като треснат Манчестър в отложения мач ... :lol:

Еми що не ?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

vdm
Контакти:

Мнениеот vdm » 28 дек 2010 11:42

Всичко беше ясно още през август... Даже съм го написал!!! Не може с лека ръка да се разделиш с играчи като Балак, Белети, Джо Коул и Карвальо и... да не вземеш никой да ги смени!?! Защото недоразумението Рамиреш и не по-младия от освободените и непрекъснато контузен Бенаюн не могат да се сравняват с Балак, Джо Коул и Белети!!! А за Карвальо - нямам думи... Несменяем титуляр и почти безпогрешен в "белия балет" на Моу... Подарък за 5 млн.!?!?! Възмутително!!! И сега, когато Алекс е опериран, Тери не е това, което беше от световното насам (с епизодични проблясъци...) остава само Иванович - и бек, и център халф и... голмайстор!?!? Ашли се мъчи, Босингва е пълна дупка, а Ферейра - толкова си може! И когато "централната ос", която мачкаше миналата година (Чех, Тери, Есиен, Лампард и Дрогба) в голямата си част е контузена и/или разколебана (Тери, Есиен и Лампард), остават само Чех и Дрогба и това явно не е достатъчно!!!!! Калу за 5 години я е изиграл 5 мача като хората, я не... Малуда - половин сезон (тази пролет) и... толкова!!! Анелка - силен, слаб, ама не може да го оставиш извън групата (особено като го няма и Стъридж) в много важния мач с Арсенал и по този начин да разчиташ само и единствено на Дрогба... Та стигнахме и до Анчелоти... За мен поне миналогодишното му представяне е повече изненада, отколкото сегашното! Омръзнало ми е едни и същи треньори да ги изхвърлят от един отбор за слаби резултати и... веднага ги взима друг с космически надежди и... заплати!!! Примери - колкото щеш (Раниери, Бенитес, Анчелоти, Дзекарони...)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 12:20

Не бяха взети необходимите заметници на Карвальо , Балак и Джо Коул + качествен нападател.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 12:31

Днес погледнах към статистиката и видях ,че Дрогба играе силно срещу Арсенал най-вече когато има партньор до себе си , през годините това бяха в различни периоди Гудионсен , Креспо , Шевченко , Анелка , снощи централните защитници на АРсенал си го препредаваха , и след безидейната игра на Калу и Малуда , как да очакваме Дрогба отново да направи това което си може в такива мачове срещу Арсенал. Поредна грешка на Анчелоти , ако Анелка е бил здрав и умишлено го е оставил извън групата , точно в този мач Нико щеше да свърши страхотна работа , той играе на ръба на засадата и щеше да създаде двойно повече главоболия от Калу и Малуда взето заедно. Лампард е във много слаба форма , ние очаквахме ,че след като се върне отново ще дойдат победите но ето ,че действителността е друга. Искам и още веднъж да се върна на летните трансфери. Най-вече съдя Анчелоти ,че изгони може би ( за мен лично най-добрият централен защитник в света Рикардо Карвальо ) . Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света и просто недумявам как и защо Анчелоти можа да се лиши от него , при положение ,че остава с един заместник като Алекс. ( Иванович си е типичен бек и колкото и да е добър се вижда ,че в някой ситуаций просто там не му е мястото.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 28 дек 2010 12:51

Ballancee написа: . Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света .

Без ненужни изхвърляния, всички са наясно че в най-добрата си форма Видич и Рио са с класа над тях (особенно срещу Карвальо в частност), подобно и със защитниците на Интер.
След Мауриньо Челси не е имал по-добра защита от Юнайтед, включително миналия сезон.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 дек 2010 12:54

daredevil написа:

Без ненужни изхвърляния, всички са наясно че в най-добрата си форма Видич и Рио са с класа над тях (особенно срещу Карвальо в частност), подобно и със защитниците на Интер.
След Мауриньо Челси не е имал по-добра защита от Юнайтед, включително миналия сезон.

Съгласен съм с теб :) Тери и Видич са на едно ниво,но Карвальо отстъпва на Рио,стига да е в форма.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 дек 2010 12:55

Madridist написа:
0007 написа:Пък и има и друго нещо-ние изживяваме теи най-хубави моменти,а дали някой тук е изживявал великите години на РМ и 5-те поредни КЕШ-а?

[offtopic]На Реал Мадрид единствените велики години не са само 5-те поредни КЕШ. Просто тогава отборът се легитимира като първия европейски гранд. Във всяко едно десетилетие, отборът е имал своите славни моменти. Относно изживяването,ако под велик момент се разбират победите и титлите, аз съм на 24 години и съм видял отбора си три пъти да е ставал шампион на Европа, световен клубен шампион,Примера дивисион и т.н. Аз лично съм фен на РМ не толкова заради постигнатите успехи(те са следствие и резултат),колкото заради цялостната футболна философия(стил на игра, преследване на победата във всеки мач),заради всички големи футболисти носили бялата фланелка и т.н. 8-)[/offtopic]

Мадридист,просо дадох един пример,защото има индивиди,твърдящи,че Челси е "изкуствено създаден отбор".А има и фенове на РМ,които са фенове само заради титлите и славата ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 28 дек 2010 13:12

Притеснява ме факта, че на полусезона имаме 5 загуби, а за целия минал сезон имахме 6. :shock:

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 дек 2010 13:20

daredevil написа:

Не не се изхвърлям Тери и Карвальо бяха най-добрата централна двойка в света , в първата си година заедно отбора беше допуснал 11 гола за целия сезон. Видич и Фърдинанд се нареждат след тях.

Потребителски аватар
c0mba
Контакти:

Мнениеот c0mba » 28 дек 2010 13:25

daredevil написа:

Ако обичаш иди във форума на твоя клубен отбор и недей да ми се превъзнасяш със смешните си необразовани мнения ! ;) :?
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!

Върни се в “Челси”