Преди Челси - Манчестър Юнайтед 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Awakening
Контакти:

Re: Челси - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Awakening » 18 дек 2010 14:43

Rofles написа:Колко тъпи коментари прочетох от сорта 4:2 за Челси , Челси няма да загуби този мач,Челси бият Челси тва онова.Хора гледахте ли последните мачове на Челси повечето от вас (ГОЛЯМИТЕ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА)само гледат резултатите и пишат после.А добре, който е гледал последните мачове на сините може да каже как ще завърши двубоя(имам впредвид по-голямите фенове на Челси Ballancee и Frankie Lampard).Не го казвам понеже съм заклет фен на Манчестър Юнайтед, но тоя мач завършва при резултат - Челси 0:2 Манчестър Юнайтед

А ти гледал ли си въобще гостуванията на твоя отбор? Само една случайна победа срещу Стоук Сити в края на мача с 2 гола на момчето с многото имена (да не ги изброяваме).

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 дек 2010 14:49

Кой е тоя с многото имена,Парк ли ? :lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 дек 2010 14:50

Добре бе добре това, че Юнайтед нямат победа от 8 години в Западен Лондон нищо не ни пречи да прекратим това нали.Какво искате да кажа ами да Челси ще бият, защото Анчелоти искал повече победата бъдещето на карта му било.Продай си апартамента хаха добре бе добре.Ето казвам, че Челси ще бият щом вие искате това ама не ми пишете некви невъзможни резултати в неделя всичко ще се види.Франки Лампард я хвани ти си смени дилара. ;)

[offtopic]разбирачи сте всички ейй..[/offtopic]
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 дек 2010 14:55

Абе Рофлес кой ти казва какво да прогнозираш,бре ? Ти пръв започна да ми казваш как едва ли не да не прогнозирам победа за Челси,а аз дори не съм го направил,та какво искаш да ти кажа,че Юнайтед ще бие ли ? Аз пиша каквото мисля,а не се влияя от пристрастия като теб ;)

След мача ще коментираме.Дано по-добрият победи и това да е Челси,иначе казваме дежа вю на титлата.Нищо лично,ама ти почна да си измисляш какво съм казал,което е доооостаа тъпо...

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 18 дек 2010 16:22

Frankie Lampard написа:Абе Рофлес кой ти казва какво да прогнозираш,бре ? Ти пръв започна да ми казваш как едва ли не да не прогнозирам победа за Челси,а аз дори не съм го направил,та какво искаш да ти кажа,че Юнайтед ще бие ли ? Аз пиша каквото мисля,а не се влияя от пристрастия като теб ;)

След мача ще коментираме.Дано по-добрият победи и това да е Челси,иначе казваме дежа вю на титлата.Нищо лично,ама ти почна да си измисляш какво съм казал,което е доооостаа тъпо...

Ок да спрем със спора доттук.Искам само да ти кажа, че аз пиша каквото мисля също като тебе, така че тук не си прав.Но нека да не го превръщаме в скандал ;)
Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2010 16:28

И, к'во сега .... утре няма да има дерби, така ли ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 18 дек 2010 16:56

THE G.A.M.E написа:И, к'во сега .... утре няма да има дерби, така ли ?

Да,което не е толкова зле.Босингва и Лампард ще са напълно въстановени,а и вероятно ще си върнем формата.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 18 дек 2010 17:34

Сняг затрупа Англия, отложиха неделното дерби Челси - Юнайтед
Изображение

Ситуацията с атмосферните условия в Англия стана плачебна и се наложи да бъдат отложени четири от днешните мачове от Висшата лига. Освен това голямото неделно дерби между Челси и Манчестър Юнайтед също няма да се играе, заради снега, който е затрупал цяла Англия. Мачът между Блекпул и Тотнъм също бе отложен.
Срещите Уигън - Астън Вила, Арсенал - Стоук, Бирмингам - Нюкасъл, Ливърпул - Фулъм, Челси - Манчестър Юнайтед и Блекпул - Тотнъм няма да могат да се играят, заради неблагоприятни атмосферни условия.Това определено е доста неприятен момент за феновете на английския футбол, тъй като днес те няма да могат да гледат мачовете на техните любимци.Единствените две срещи от кръга, които ще се играят днес, са Съндърланд - Болтън и Блекбърн - Уест Хем."Официалните лица се срещнаха днес с полицията, за да бъдат обсъдени метеорологичните условия", обяви говорителят на Ливърпул."Безопасността на феновете е на първо място за нас и въпреки, че теренът е годен за игра, то условията извън стадиона ни принуждават да вземем това решение", казаха още от "Мърсисайдския" клуб.От Ливърпул уточниха също, че продадените билети за двубоя ще бъдат валидни за неговото преиграване. Двубоят между Уигън и Астън Вила бе отложен също заради тежките условия в града. Теренът на "Латикс" се намира в отлично състояние, но снежната покривка в целия град, която е 25 сантиметра, ще затрудни доста феновете.Срещите Арсенал - Стоук Сити и Бирмингам - Нюкасъл също са отложени, заради многото снегове, които се изсипаха на Острова.Голямото неделно дерби между Челси и Манчестър Юнайтед за съжаление трябваше да стане поредният мач, който няма да се играе, което е много сериозен удар за феновете на футбола.От утрешните мачове няма да се проведе и двубоят между Блекпул и Тотнъм, но това бе донякъде очаквано, предвид липсата на отопление на "Блумфийлд Роуд". Срещата няма да се играе заради замръзнал терен.Тепърва ще се преценява кога да бъдат преиграни петте двубоя, но датите едва ли ще бъдат насрочени за по-рано от края на януари.

Потребителски аватар
boools@abv.bg
Контакти:

Мнениеот boools@abv.bg » 18 дек 2010 19:11

''4ydesno napravo syper'' macha nema da se igrae to4no na rd-to mi 6e go otmenqt mislex 4e 6te ima dosta pobar podarak za tozi den,no mai sega kazva NE na moite nadejdi :x :x :evil:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 дек 2010 22:01

Frankie Lampard написа:
THE G.A.M.E написа:И, к'во сега .... утре няма да има дерби, така ли ?

Да,което не е толкова зле.Босингва и Лампард ще са напълно въстановени,а и вероятно ще си върнем формата.

Е, ама то зависи за кога е насрочен мача ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Челси”