Челси напуска Стамфорд Бридж, строи нов стадион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

finnan
Контакти:

Re: Челси напуска Стамфорд Бридж, строи нов стадион

Мнениеот finnan » 02 дек 2010 13:53

MoNteSo написа:
finnan написа:
MoNteSo написа:На тоя стадион 99 на 100 от вас не са и няма да стъпят, но говорите за Челси от свое име ? Паляци..

:lol: :lol: :lol: Къде си бе , някфо тежко го играем ,а , обади се човека от СЕЛО перник :lol: Те , може и да го видят , ама ти скоро няма да излезеш от джунглата :roll:

А ти някъв хуморист ли си ? Може би се казваш Къци ?

Не! По-скоро мразя тежкарите , ти някакъв тежък го играеш показваме самочувствие без покритие май ! :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 дек 2010 14:35

MoNteSo написа:На тоя стадион 99 на 100 от вас не са и няма да стъпят, но говорите за Челси от свое име ? Паляци..

Орките идват.Скоро ще настъпи мрак :) :) :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 02 дек 2010 14:47

Аз съм стъпвал на тоя стадион,че даже и мач съм гледал колкото и налудничаво да ти изглежда.Това е за тоя който писа,че няма да има хора които да са стъпвали там,и пояснение за мач на Ман Юнайтед много по лесно можеш да намериш билет отколкото за тоя стадион.А и си мисля,че Челси ако се измести от Стамфорд Бридж,трябва да си смени името,нещо такова м и се върти във главата,някаде съм го чел.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 дек 2010 15:51

donpacko написа:Аз съм стъпвал на тоя стадион,че даже и мач съм гледал колкото и налудничаво да ти изглежда.Това е за тоя който писа,че няма да има хора които да са стъпвали там,и пояснение за мач на Ман Юнайтед много по лесно можеш да намериш билет отколкото за тоя стадион.А и си мисля,че Челси ако се измести от Стамфорд Бридж,трябва да си смени името,нещо такова м и се върти във главата,някаде съм го чел.

Аз лично оставам скептично настроен към евентуално ново съоръжение.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 02 дек 2010 17:12

Нормално е да не го искате,но трябва.Това са около 20-30 милиона годишно повече.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 02 дек 2010 19:04

Frankie Lampard написа:Нормално е да не го искате,но трябва.Това са около 20-30 милиона годишно повече.

Е , и какво от това ? Магничноста и историята на сегашния дом на клуба и всички преживени моменти независимо дали са добри или не , са незаменими за някакви си 20/30 милиона повече !!!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 16 дек 2010 16:05

Ballancee написа:
Frankie Lampard написа:Нормално е да не го искате,но трябва.Това са около 20-30 милиона годишно повече.

Е , и какво от това ? Магничноста и историята на сегашния дом на клуба и всички преживени моменти независимо дали са добри или не , са незаменими за някакви си 20/30 милиона повече !!!

В този глобален и така материално устроен свят се налага.....И на мен ми се щеше да се направи лек ремонт и да се добавят 10000 седалки като на ОТ но уви :(
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Челси”