04.12.2010 г., Събота, 17:00 ч., Челси-Евертън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
Re: 04.12.2010 г., Събота, 17:00 ч., Челси-Евертън
Като нищо можеше и да паднат Челси , може да са благодарни на вратаря си и на некадърните нападатели на Евертън !
[center]
[/center]

- Santiago Munezz
- Контакти:
Ужаса продължава а сега приближават мачове с Тотнъм и Юнайтед даже и Лампард да се завърне в игра явно проблема на отбора не е в липсата на отделни единици има някакъв друг проблем,според мен е уволнението на Уилкинс но нещата стават все по-лоши.
Трябва някаква извънземна помощ за да излезем от кризата
Трябва някаква извънземна помощ за да излезем от кризата
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Бесен съм ! Честита титла на Арсенал или Манчестър.Абрамович руши отбора,който спаси 

- Leooo
- Контакти:
Срещи Тотнъм лично за мен мача ще бъде много по труден , от колкото с Ман Ю !!!
[center]
[/center]

- boools@abv.bg
- Контакти:
emi prosto nqmam dymi kakav chelsea nablydavaxme minaliq sezon kakav sega
prosto naistina problema ne e v kontyziite mn 6e mi e int dali 6e zemem to4ka pone ot sledva6tite machove prez dekemvri s (totnham,man united i arsenal) dori i lampard kato se zavarne prosto nz,no pak mislq 4e 6te e dobre da zemem macha s totnham mislq 4e 6te ni doide mn svejo i 6te ima pove4e jelanie i xas.I o6te ne6to kam vas fenove v tozi forym na chelsea vkly4itelno i az gledaite na pred ne opra6taite golqmo vnimanie na tezi rezyltati sly4va se na seki otbor da popadne v daden moment ot sezona v koito da ne e yveren i igrata da nemy varvi az vqrvam 4e 6te yspeem da se savzemem v sledva6tiq mach vs totnham

Искам да започна от там , днес допълнително се убеждавам ,че Карло Анчелоти няма да се справи във дългосрочен план във тима. Неочаквано защо , лично за мен през първото полувреме нямаше обикновенният домакински натиск , още повече след поредицата от лоши резултати. Човека ''градител'' се видя ,че и днес липсва , дори и завръщането на Есиен не спомогна във организирането на играта и нападението, Малуда вече за 2-ри , 3-ти мач се нагърбва със тази роля, но се вижда ,че и той не успява да замени пълноценно Франк Лампард. 100% , червен СПЕСТЕН картон на Флоран Малуда , независимо ,че беше провокиран , той няма право да ударя съперников играч без топка. След това по-хронологията на събитията , абсолютно никаква дуспа , за Анелка , той умишлено търсеше контакта със Хауърд мисля ,че Челси и днес не показа нищо впечатляващо във предни позиций и , ако я нямаше тази смехотворна дуспа и гол нямаше да вкараме. Това общо взето бяха интересните моменти през първото полувреме . Втората част започна отново както първата със натиска на Евертън който може би неразбираемо за мен защо през всички втори 45 минути. И тук останах озъдъчен ,че Челси ясно играе само във защита , пък на пред каквото стане. Смените също са доста как да кажа , може да ги направи само човек който незнае какво прави , подтикнат от уплахата ,а не толкова от трезви мисли. Как може след като виждаш ,че противника ти те напада и привидно е по-добър от теб чисто игрови ти да вкарваш 3- ти дефанзивен играч в лицето на Рамирес
най-добрият начин да противодействаш и да отблъснеш натиска на противника си е като го атакуваш , добър пример за тази моя теза е двубоя преди няколко месеца между същия този Евертън и Манчестър Ю когато , тима на Фъргюсън при 1:3 реши ,че мача му е във кърпа вързана и се върна да пази резултата. Едно от най-важните правила във Английският Футбол е ,никога не трябва да се пази резултата особено когато не си сигурен във защита ,или ,ако го правиш много малко успяваш да го опазиш този резултат. Имам чувството ,че Анчелоти вече втори сезон не успява да разбере и проумее ,че ''Висшата Лига'' , не е ''Калчото'' и никога няма да бъде. Честнно си признавам ,че след изравнителният гол на ''карамелите'' искренно се надявах , играчите на Дейвид Мойс да спечелят защото го заслужаваха много повече заради нападателният и открит футбол , през почти всички минути. Също така се надявах със з евентуалната загуба днес да блеснат всички проблеми във клуба , защото ясно се вижда , че проблемите не са само във липсващи играчи макар и те да са Лампард и Алекс. Има някакви вътрешни проблеми който за момента остават във сянка . И най-лошото от всичко е ,че няма игра , няма го онзи натиск при който при лош развой на мача да тръгнеш да печелиш мача , дори напротив при 1:1 , четата на Анчелоти продължи да брани резултата със мисълта ,че дори и 1:1 е добър резултат , само и само да покаже ,че Челси в момента не прилича на себе си а , по-скоро на някакъв объран и неорентиран тим от второто ниво на Английският Футбол. Играчите нямат необходимото самочувствие като ,чели във допълнение , вътрешните проблеми и цялата тази пародия която виждаме , нямам как всичко това да се дължи само на отцъстващи играчи. Ето днес Тери и Есиен се завърнаха , днес какво ще е оправданието ? Чакам със нетърпение отзивите на Анчелоти , да видя какво мнение ще даде , защото последните седмици чуваме само как , лошите резултати се дължат на липсващи играчи
. И за финал искам да кажа ,че настоящата ситуация , буквално ми прилич на онази през 2007г. при която отбора допусна 4 поредни равенства , и тази поредица коства главата на тогавашният мениджър Моуриньо. Анчелоти ще бъде подложен под огромно напрежение особено във предстоящите тежки мачове срещу Тотнъм , Юнайтед , и Арсенал и , ако и там се провали мисля ,че Анчелоти ще бъде уволнен , напрактика в момента си мисля ,че след Нова Година , отбора ще има нов мениджър (разбирасе , ако нещата продължат във същият дух).

Нямам обяснение

Ballancee написа:Искам да започна от там , днес допълнително се убеждавам ,че Карло Анчелоти няма да се справи във дългосрочен план във тима. Неочаквано защо , лично за мен през първото полувреме нямаше обикновенният домакински натиск , още повече след поредицата от лоши резултати. Човека ''градител'' се видя ,че и днес липсва , дори и завръщането на Есиен не спомогна във организирането на играта и нападението, Малуда вече за 2-ри , 3-ти мач се нагърбва със тази роля, но се вижда ,че и той не успява да замени пълноценно Франк Лампард. 100% , червен СПЕСТЕН картон на Флоран Малуда , независимо ,че беше провокиран , той няма право да ударя съперников играч без топка. След това по-хронологията на събитията , абсолютно никаква дуспа , за Анелка , той умишлено търсеше контакта със Хауърд мисля ,че Челси и днес не показа нищо впечатляващо във предни позиций и , ако я нямаше тази смехотворна дуспа и гол нямаше да вкараме. Това общо взето бяха интересните моменти през първото полувреме . Втората част започна отново както първата със натиска на Евертън който може би неразбираемо за мен защо през всички втори 45 минути. И тук останах озъдъчен ,че Челси ясно играе само във защита , пък на пред каквото стане. Смените също са доста как да кажа , може да ги направи само човек който незнае какво прави , подтикнат от уплахата ,а не толкова от трезви мисли. Как може след като виждаш ,че противника ти те напада и привидно е по-добър от теб чисто игрови ти да вкарваш 3- ти дефанзивен играч в лицето на Рамирес![]()
най-добрият начин да противодействаш и да отблъснеш натиска на противника си е като го атакуваш , добър пример за тази моя теза е двубоя преди няколко месеца между същия този Евертън и Манчестър Ю когато , тима на Фъргюсън при 1:3 реши ,че мача му е във кърпа вързана и се върна да пази резултата. Едно от най-важните правила във Английският Футбол е ,никога не трябва да се пази резултата особено когато не си сигурен във защита ,или ,ако го правиш много малко успяваш да го опазиш този резултат. Имам чувството ,че Анчелоти вече втори сезон не успява да разбере и проумее ,че ''Висшата Лига'' , не е ''Калчото'' и никога няма да бъде. Честнно си признавам ,че след изравнителният гол на ''карамелите'' искренно се надявах , играчите на Дейвид Мойс да спечелят защото го заслужаваха много повече заради нападателният и открит футбол , през почти всички минути. Също така се надявах със з евентуалната загуба днес да блеснат всички проблеми във клуба , защото ясно се вижда , че проблемите не са само във липсващи играчи макар и те да са Лампард и Алекс. Има някакви вътрешни проблеми който за момента остават във сянка . И най-лошото от всичко е ,че няма игра , няма го онзи натиск при който при лош развой на мача да тръгнеш да печелиш мача , дори напротив при 1:1 , четата на Анчелоти продължи да брани резултата със мисълта ,че дори и 1:1 е добър резултат , само и само да покаже ,че Челси в момента не прилича на себе си а , по-скоро на някакъв объран и неорентиран тим от второто ниво на Английският Футбол. Играчите нямат необходимото самочувствие като ,чели във допълнение , вътрешните проблеми и цялата тази пародия която виждаме , нямам как всичко това да се дължи само на отцъстващи играчи. Ето днес Тери и Есиен се завърнаха , днес какво ще е оправданието ? Чакам със нетърпение отзивите на Анчелоти , да видя какво мнение ще даде , защото последните седмици чуваме само как , лошите резултати се дължат на липсващи играчи
. И за финал искам да кажа ,че настоящата ситуация , буквално ми прилич на онази през 2007г. при която отбора допусна 4 поредни равенства , и тази поредица коства главата на тогавашният мениджър Моуриньо. Анчелоти ще бъде подложен под огромно напрежение особено във предстоящите тежки мачове срещу Тотнъм , Юнайтед , и Арсенал и , ако и там се провали мисля ,че Анчелоти ще бъде уволнен , напрактика в момента си мисля ,че след Нова Година , отбора ще има нов мениджър (разбирасе , ако нещата продължат във същият дух).
Искам да ти стисна ръката, но си много далече! Браво, каза истината, колкото и да ти е тежко след загубата! Адмирации!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
- blue avalanche
- Контакти:
Ballancee написа:Искам да започна от там , днес допълнително се убеждавам ,че Карло Анчелоти няма да се справи във дългосрочен план във тима. Неочаквано защо , лично за мен през първото полувреме нямаше обикновенният домакински натиск , още повече след поредицата от лоши резултати. Човека ''градител'' се видя ,че и днес липсва , дори и завръщането на Есиен не спомогна във организирането на играта и нападението, Малуда вече за 2-ри , 3-ти мач се нагърбва със тази роля, но се вижда ,че и той не успява да замени пълноценно Франк Лампард. 100% , червен СПЕСТЕН картон на Флоран Малуда , независимо ,че беше провокиран , той няма право да ударя съперников играч без топка. След това по-хронологията на събитията , абсолютно никаква дуспа , за Анелка , той умишлено търсеше контакта със Хауърд мисля ,че Челси и днес не показа нищо впечатляващо във предни позиций и , ако я нямаше тази смехотворна дуспа и гол нямаше да вкараме. Това общо взето бяха интересните моменти през първото полувреме . Втората част започна отново както първата със натиска на Евертън който може би неразбираемо за мен защо през всички втори 45 минути. И тук останах озъдъчен ,че Челси ясно играе само във защита , пък на пред каквото стане. Смените също са доста как да кажа , може да ги направи само човек който незнае какво прави , подтикнат от уплахата ,а не толкова от трезви мисли. Как може след като виждаш ,че противника ти те напада и привидно е по-добър от теб чисто игрови ти да вкарваш 3- ти дефанзивен играч в лицето на Рамирес![]()
" Карло Анчелоти няма да се справи във дългосрочен план."
Той,както гледам,и в късосрочен план не се справя.
Анчелоти доказа още във предстоя си във Милан ,че не е треньор който може да ръководи един отбор добре през всичките 8,9 месеца. Той е треньор за турнирен отбор , какъвто е Милан. Това той го доказа ,че за 7 години имаше 3 финала , 2 от който спечелени. Докато пък във ''Калчото'' показа ,че не се справя така добре както във Европа. И това го доказва единствената му титла с Милан във '' Калчото''. Да ,той направи Челси по-един безапелационен начин шампион макар и на моменти от миналият сезон да имаше спадове , все пак си мисля ,че до -голяма степен си заслужава да му бъде дадено време . Някой казват ,че Манчестър Ю след продажбата на Роналдо и Тевес беше слаб , но аз ще им отвърна със факта ,че Юнайтед все пак финишира на 1 точка , което за т.н слаб отбор си е направо подвиг. Все пак си мисля ,че Анчелоти би имал успех със Челси във Европа на пролет , но пък от друга страна не съм сигурен дали Абрамович би го оставил на работа особено ако ,той се провали през месец Декември. Признавам си ,че съм раздвоен дали , Анчелоти може да направи от Челси това което Абрамович иска. В Милан донесе това и то на цели два пъти което , Абрамович иска и тук да направи но тогава обстоятелствата бяха съвсем други и продължавам да не съм голям реалист относно шансовете на Челси както във '' Висшата Лига'' , така и във ""Турнира на Шампионите'' , защото и миналата година бяхме почти перфектни във груповата фаза , но когато дойдога преките елиминаций , лъсна голата истина. Целта е ясна на клуба поне във следващите години , внедряване на млада кръв , и то по-възможност не трябва да се губят позиции, както примерни се получава при Арсенал , правя тази съпоставка понеже виждаме какво отнема чисто като време едно подмладяване на отбора , ''артилеристите'' нямат трофей 5 години което несъмнено ще бъде огромен крах ,ако се случи и във Челси. И не съм сигурен ,че Анчелоти е правилният човек на който може да се разчита на днедри млади играчи като , Брума , Ван Аанхолт , Какута , Макекран , Борини понеже , той е от мениджърите който обичат сигурността , не обича да прави неща , който носят риск , тоест обича опитните играчи вместо младоци който са без такъв. Времената в Челси тепърва ще стават все по-любопитни и ми е много интересно какви ще се следващите ходове на ръководството в лицето на Абрамович и Юджийн Тененбаум , след като напълно безкомпромисно оставиха да си тръгнат хора като Уилкинс , и Франк Арнесен , хайде при Арнесен нещата са ясни търсил е ново предизвикателство , но при Уилкинс просто съм много озъдъчен как може да уволжиш човек който познава да болка състава и всеки малък детайл , просто съм много разочарован от последните действия на ръководството спрямо треньорският щаб.