zaqwsxd написа:Ехе Рамиреш е минал 12 км :
Kaкто казват феновете на Арсенал-житен бегач.бяга като луд,но нищо не прави...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
zaqwsxd написа:Ехе Рамиреш е минал 12 км :
Ballancee написа:Отново постна продукция , но като се има в предвид ,че излязоха 4-ма юноши е нормално. Не успях да проследя целият двубой заради некачествения ''стрийм'' който постоянно спираше. Това да гледаш мач по-интернет не си е работа въобще. С оглед на положенята , отново много пропуски + греда. Днес всякаква победа си мисля ,че щеше да бъде добре приета с оглед негативните резултати последните две седмици. Аз лично от играта до известна степен съм доволен. Най-важна е победата ,независимо каква е била играта , е затвърдихме си класирането в следващата фаза 5 мача 5 победи. Честита победа на всички привърженици , вече спокойно можем да чакаме жребия за 1/8 финалите.![]()
Santiago Munezz написа:Ballancee написа:Отново постна продукция , но като се има в предвид ,че излязоха 4-ма юноши е нормално. Не успях да проследя целият двубой заради некачествения ''стрийм'' който постоянно спираше. Това да гледаш мач по-интернет не си е работа въобще. С оглед на положенята , отново много пропуски + греда. Днес всякаква победа си мисля ,че щеше да бъде добре приета с оглед негативните резултати последните две седмици. Аз лично от играта до известна степен съм доволен. Най-важна е победата ,независимо каква е била играта , е затвърдихме си класирането в следващата фаза 5 мача 5 победи. Честита победа на всички привърженици , вече спокойно можем да чакаме жребия за 1/8 финалите.![]()
Абе колко ще е спокойно незнам,като гледам всеки мач вървим стремоглаво надолу и зимата без 2-3 качествени попълнения ще сме за никъде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта