23.11.2010 г., Вторник, 21:45 ч., Челси-Жилина

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: 23.11.2010 г., Вторник, 21:45 ч., Челси-Жилина

Мнениеот Frankie Lampard » 23 ное 2010 23:37

zaqwsxd написа:Ехе Рамиреш е минал 12 км : :)

Kaкто казват феновете на Арсенал-житен бегач.бяга като луд,но нищо не прави...

Потребителски аватар
boools@abv.bg
Контакти:

Мнениеот boools@abv.bg » 23 ное 2010 23:45

1-Малуда
2-Стъридж
3-Макекран

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 00:04

Отново постна продукция , но като се има в предвид ,че излязоха 4-ма юноши е нормално. Не успях да проследя целият двубой заради некачествения ''стрийм'' който постоянно спираше. Това да гледаш мач по-интернет не си е работа въобще. С оглед на положенята , отново много пропуски + греда. Днес всякаква победа си мисля ,че щеше да бъде добре приета с оглед негативните резултати последните две седмици. Аз лично от играта до известна степен съм доволен. Най-важна е победата ,независимо каква е била играта , е затвърдихме си класирането в следващата фаза 5 мача 5 победи. Честита победа на всички привърженици , вече спокойно можем да чакаме жребия за 1/8 финалите. Изображение Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 24 ное 2010 00:25

Ballancee написа:Отново постна продукция , но като се има в предвид ,че излязоха 4-ма юноши е нормално. Не успях да проследя целият двубой заради некачествения ''стрийм'' който постоянно спираше. Това да гледаш мач по-интернет не си е работа въобще. С оглед на положенята , отново много пропуски + греда. Днес всякаква победа си мисля ,че щеше да бъде добре приета с оглед негативните резултати последните две седмици. Аз лично от играта до известна степен съм доволен. Най-важна е победата ,независимо каква е била играта , е затвърдихме си класирането в следващата фаза 5 мача 5 победи. Честита победа на всички привърженици , вече спокойно можем да чакаме жребия за 1/8 финалите. Изображение Изображение

Абе колко ще е спокойно незнам,като гледам всеки мач вървим стремоглаво надолу и зимата без 2-3 качествени попълнения ще сме за никъде
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 ное 2010 00:37

Santiago Munezz написа:
Ballancee написа:Отново постна продукция , но като се има в предвид ,че излязоха 4-ма юноши е нормално. Не успях да проследя целият двубой заради некачествения ''стрийм'' който постоянно спираше. Това да гледаш мач по-интернет не си е работа въобще. С оглед на положенята , отново много пропуски + греда. Днес всякаква победа си мисля ,че щеше да бъде добре приета с оглед негативните резултати последните две седмици. Аз лично от играта до известна степен съм доволен. Най-важна е победата ,независимо каква е била играта , е затвърдихме си класирането в следващата фаза 5 мача 5 победи. Честита победа на всички привърженици , вече спокойно можем да чакаме жребия за 1/8 финалите. Изображение Изображение

Абе колко ще е спокойно незнам,като гледам всеки мач вървим стремоглаво надолу и зимата без 2-3 качествени попълнения ще сме за никъде

Аз се опитвам да гледам по-глобално на нещата. През пролетта ще изглеждаме по-съвсем различен начин дори и без нови попълнения стига настоящите играчи да са здрави и тези който в момента са извън игра да са здрави до края на сезона.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2010 09:42

Тъй като нямам физическа възможност да следя мачовете на Челси от началото на този сезон,а и не съм гледал вчерашния двубой,мога само да кажа "ЧЕСТИТА ПОБЕДА" ;)
Изображение

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 24 ное 2010 11:24

Абе играте беше добра. Джош (Макерън) има много добър пас и демараж. Много ми хареса . Наистина много бързо обработва топката.От другите младежи най-много съм доволен от Патрик Ван Анхолт.Добър мач и за него. Като цяло Какута и Брума не се представиха на обичайното за тях ниво. Но като се има в предвид , че Какута е ляв полузащитник , а Анчелоти го пусна от дясно , е съвсем нормално и по-слабата му игра. Джефри нямаше работа този мач , само при гола можеше да е по-добре позициониран , но от грешките се учи. Доволен съм от Дрогба и от Стъридж. Доволен съм и от Калу ,Малуда , Рамиреш и Търнбул.Единствените от които не съм доволен са Иванович и Ферейра. Първия почти не игра и ми се губеше по терена , но това е нормално с оглед , че Жилина играха с 10 човека в защита. А от Ферейра не съм доволен , защото още ме е яд на него от мача със Съндерланд.

Върни се в “Челси”