Проблемите на Челси идват от скамейката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Проблемите на Челси идват от скамейката

Мнениеот Frankie Lampard » 15 ное 2010 23:04

waranty написа:
Frankie Lampard написа:По един нов играч в всяка линия и сме бомба.

Един такъв вариант не би бил лош(пиша играчи само,за които има слухове.)

Резервен вратар-Бегович
Защитник-Давид Луис
Креативен Халф-Пасторе
Нападаел-Торес

Според мен това би ни излязло около 90 милиона,а ние тия пари ги имаме,защото не сме копували сериозно име вече 4 години и доколкото знам само от миналата година сме на печалба с 65 милиона.

Криви са ти сметките с тези изчисления,само за Пасторе отказаха на Барса 60 млн.,Торес струва не по-малко от 50 млн. не зависимо в каква форма е,защото се пак това е Торес и сега сметни колко пари ще ти излезнат останалите.

Тва за Пасторе са клюки,ако им предложат 60 милиона с картичка ще им го пратят до Барселона :lol: :lol: :lol: Доколкото знам Торес е поискал в договора му да се вмъкне специална клауза,че ако отбора не върви може да си тръгне през зимата и съм убеден,че е под 50 млн,така че долу горе толкова излиза.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 15 ное 2010 23:10

JackPackage написа:Хълк на мястото на Малуда или Нико ще пасне идеално и според мен..... страшен нападател, мощен, бърз, хубав удар с двата крака :roll:

Вагнер Лав от ЦСКА(Москва) е същия,само че е голяма лакомия,иначе е страшен,направо мачка всичко живо в Русия.А Иначе за Хълк се чува,че Съра го е договорил за след края на сезона.Представяте ли си нападателна двойка Хълк-Шрек :lol: ,Това в връга на шегата.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 16 ное 2010 00:40

Santiago Munezz написа:
Addler написа:

Резервен вратар-Бегович
Защитник-Давид Луис
Креативен Халф-Пасторе
Нападаел-Торес

Според мен това би ни излязло около 90 милиона,а ние тия пари ги имаме,защото не сме копували сериозно име вече 4 години и доколкото знам само от миналата година сме на печалба с 65 милиона.

Ша кайш, чи ти ги вадиш тия млиони. ПАЛЯЧОО!!

P.S.: За теб и всички, които пишат на език различен от българския: казва се: кУпувам, А не кОпувам. Петьо върви кОпи едно кило краставици. ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХА

И това го казва човек който вместо "ще кажиш" пише "ша кайш"....стига с тези забележки за правопис,че момчето е объркало една буква от бързане.И това не ти дава основание да го наричаш "палячо" защото от написаното от теб ясно се вижда кой е палячото !!!

В крайна сметка правилното е "ще кажЕш" Присмял се хърбел на щърбел :mrgreen:
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
chepondrev 1912
Контакти:

Мнениеот chepondrev 1912 » 16 ное 2010 13:50

Santiago Munezz написа:
Addler написа:

Резервен вратар-Бегович
Защитник-Давид Луис
Креативен Халф-Пасторе
Нападаел-Торес

Ша кайш, чи ти ги вадиш тия млиони. ПАЛЯЧОО!!

P.S.: За теб и всички, които пишат на език различен от българския: казва се: кУпувам, А не кОпувам. Петьо върви кОпи едно кило краставици. ХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХА

И това го казва човек който вместо "ще кажиш" пише "ша кайш"....стига с тези забележки за правопис,че момчето е объркало една буква от бързане.И това не ти дава основание да го наричаш "палячо" защото от написаното от теб ясно се вижда кой е палячото !!!

[offtopic]:) "ще кажЕш", а не "ще кажИш" :) - 90 % са неграмотни младите българи - това е.[/offtopic]
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 16 ное 2010 16:46

90 % са неграмотни младите българи - това е.

Неграмотни - факт! То те не искат да се научат ти ли ще ги научиш на граматика , правопис и пунктуация , айде моля ти се :!: :!:

Върни се в “Челси”