10.11.2010 г., Сряда, 21:45 ч., Челси-Фулъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: 10.11.2010 г., Сряда, 21:45 ч., Челси-Фулъм

Мнениеот Ballancee » 11 ное 2010 01:39

Ако ФА не отменят картона не знам как ще играем 3 мача с недоразумението Рамиреш...

Не бъди чак толкова краен , все пак предстоят мачове у дома със Съндърланд и на вън със Бирмингам и Нюкасъл. Рамирес и Микел мисля ,че ще се справят отделно от това се очаква най-сетне Лампард да е готов за мача със ,черните котки' във събота така ,че въпреки безумния и супер нереален и нелогичен картон на Есиен мисля ,че ще се справим, а и не се и съмнявам ,че клуба ще обжалва от 3 на 1 мач наказание .А и сега казаха ,че червеният картон е главно заради начина по-който Есиен е влезнал във единоборството със Демпси а ,иначе реален контакт между двамата е нямало.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 11 ное 2010 09:08

Frankie Lampard написа:Няма да се откажат докато МЮ не спечели 19 титла,това вече минава всякакви граници...

Ти си психично болен! :evil: Мислиш ли, че когато съдията е бъркал в джобчето, си е мислил, че по този начин помага на Юнайтед? :shock: Разбирам да е директен двубой между двата тима, можеш да твърдиш подобно нещо, ама тука направо се оля! :evil: Моля ви учтиво, да спрете най-сетне с вашите глупости!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 11 ное 2010 10:05

Пресилен червен картон ! Първо си помислих , че е 2ри жълт , което беше по-справедливо от директен червен. Но за такова нарушение... според мен вчера Фабрегас трябваше да го изгонят в мача на Арсенал , а Есиен трябваше да приключи мача с 1 жълт картон за опасната игра в края на мача , в началото Майкъл не заслужаваше жълт картон.Но е ТВЪРДЕ НЕПРИСТОЙНО ДА СЕ ГОВОРИ , ЧЕ СЪДИИТЕ ПОМАГАТ НА ЮНАЙТЕД , моля да не се връщаме назад във времето , когато това наистина ставаше...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 ное 2010 17:43

zaqwsxd написа:Пресилен червен картон ! Първо си помислих , че е 2ри жълт , което беше по-справедливо от директен червен. Но за такова нарушение... според мен вачера Фабрегас трябваше да го изгонят в мача на Арсенивал , а Есиен трябваше да приключи мача с 1 жълт картон за опасната игра в края на мача , в началото Майкъл не заслужаваше жълт картон.Но е ТВЪРДЕ НЕПРИСТОЙНО ДА СЕ ГОВОРИ , ЧЕ СЪДИИТЕ ПОМАГАТ НА ЮНАЙТЕД , моля да не се връщаме назад във времето , когато това наистина ставаше...

И продължава да става,на мача с Ливърпул 3 минути продължение,а имаше много бавене на играта,а за МЮ 4 минути аз няма нищо.Винаги,когато МЮ пада или се дъни срещу слабаци се се играе до гол.

Върни се в “Челси”