Liverpool FC - Chelsea FC 2:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Ливърпул - Челси LIVE
Дано Анчелоти осъзнае,че с отбор от 11 човека няма как да спечелим нищо,дано това му е за урок.
Темата си я направил със цел гаврене и провокиране ! Винаги уважавай съперника си независимо кой е той ! И да бием Челси пак си остават пред нас или ? 

- POPCORN
- Контакти:
liany написа:Не се гавря бе. Челси е един от отборите който диктуват модата във футбола. Просто днес Ливърпул е страхотен
А на Торез му пожелавам хеттрик
ако Челси обърнат мача няма да ти е толкова весело.... подчертвам не съм фен на нито един от двата отбора

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Колко теми още ще пускате- http://forum.gong.bg/liverpool/viewtopic.php?f=24&t=65429. Във форумът на Челси има даже две за този мач 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Това можеше и да го напишеш в някоя от темите за мача,иначе днес Ливърпул прави страшен мач а Торес направи ни разби,много посредствен Челси ама с футболисти като Жирков,Рамирес,Алекс,Калу,Микел трудно дори титлата във Премиершим ще дублираме да не говорим за Шампионската лига 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Питам се как изборените от теб играчи миналият сезон бяха страхотни .. визирам и Алекс и Микел , Жирков последнияят месец има страхотен прогрес изведнъж тези играчи не стават ? Как така стана би ли дал някакво адекватно обяснение на мен ми е интересно ? Аз лично немога да си обясня защо Дрогба остана резерва , кога Анчелоти ще разбере и проуме ,че Анелка сам на върха на атаката далеч не е толкова ефективен ? Липсата на креативен играч в средата на терена си даде своето отраженние , Микел и Рамирес са дефанзивни играчи докато Жирков е ляво крило (бек) и неможе да се разчита на него да гради играта във средата на терена. Есиен би могъл да се нагърби с подобна роля но и него го няма .... липсата на Лампард се усеща със всеки един мач все повече , и повече .... особено в подобни големи мачове. Всеки сезон играчи като Торес и Тевез продължават да си ни наказват и всичко това се повтаря тези двама играчи конкретно просто обичат да играят срещу Челси и всеки път си ни вкарват голове ... правим едни и същи грешки в защита.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: 07.11 Liverpool FC - Chelsea FC
Благодарности на Уеб, че Алекс ще може да играе в следващите 3 мача .. защото трябваше да ги изпусне.
Колкото до загубата, за мен очаквана,За мен не е станало нищо толкова страшно, загуба на Анфийлд е нещо нормално за всеки отбор. Важно е сега да вземем следващите 2 срещи.Лошото не е загубата в случая, а играта която през първото полувреме и отчасти през второто беше трагична, тоя Лукас ги разцепи всички в центъра.
Колкото до загубата, за мен очаквана,За мен не е станало нищо толкова страшно, загуба на Анфийлд е нещо нормално за всеки отбор. Важно е сега да вземем следващите 2 срещи.Лошото не е загубата в случая, а играта която през първото полувреме и отчасти през второто беше трагична, тоя Лукас ги разцепи всички в центъра.
При положение ,че си без основни единици като Есиен и Лампард , при положение ,че оставяш Дрогба резерва и разчиташ на Анелка като централен нападател при положение ,че знаеш ,че той не е толкова ефективен колкото е зад Дрогба , как може да очакваш друго освен достойна загуба ? То това днешното даже не беше и достойна , Ливърпул можеше да победят и със 4:0 , второто полувреме имаше някакво събуждане и дотам ...... Поне да беше пуснал Макекран понеже Рамирес и Микел са еднотипни футболисти. Малуда и Калу напълно неузнаваеми ..... трябва да се молим завръщането на Лампард да бъде колкото се може по-скоро защото без Лампард и Есиен сме напълно посредствени да си го признаем , всъщност дори не съм и ядосан и нервиран .. защото няма за какво тоест заслужавахме да загубим бяхме прекалено слаби и пак казвам липсата на Есиен и Лампард се оказа прекалено голям фактор и от там Ливърпул владееха инициативата и логично стигнаха до двата гола друг е въпроса ,че при първия гол на Торес Рамирес и Алекс можеха да се намесат далеч по-добре и да спрат набеза на Ливърпул. Все пак нека останем спокойни предстой ни мач във средата на седмицата и да се надяваме на по-добър резултат от днешният , първенството тепърва започва!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Незнам ако Ман Ю победят и Сити шансовете ни намаляват дратично.Вижда се,че Жирков няма и 30 % от уменията на Лампард,а Рамиреш е като дете в детската градина сравнение с Есиен.Дано спечелим местното дерби с Фулъм,че иначе незнам...Следващите два мача са абсолютно задължителни ако искаме да останем в пол-позишън за титлата и зимата трябва да вземем дясно крило и нападател,вижда се че така не става...