Астън Вила - Челси 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Астън Вила - Челси

Мнениеот Ballancee » 16 окт 2010 22:02

Анелка според мен тази година ще му е последна в тима трябва да се налага Стъридж все по-осезнаемо до Дрогба.Анелка е пълна 0 днес нищо не направи ако беше Дрогба щеше поне да тормози ззащитниците на Вила.Не ви ли прави впечатление ,че винаги когато Анелка е сам на върха на атаката рядко блести . Добре де единствения пресен пример беше срещу Марсилия ама там добре ,че имаше дуспа да вкара иначе всяка една по-качествена защита може да го неутрализира. Сега открих и ,че Дрогба няма да играе във Вторник така ,че дано поне Калу и Стъридж да се възстановят ,че ако пак играем като днес не ми се мисли какво бихме могли да вземем от ''руснаците''.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 окт 2010 22:40

Днес Анелка много разочарова, такива пропуски направи :o и много грешки в атака. Вижда се, че Какута трябва още много хляб да изяде, за да играе в нападението на Челси. Личи си, че Жирков има място в титулярния състав и с оглед на контузени и наказани, следващия мач трябва да играе. А за защитата - справиха се горе долу, но Ферейра не беше много убедителен, както и Иванович. Вижда се, че в халфовата линия имаме нужда от Лампард, и то огромна. Дано скоро да се завърне, както и Алекс, Дрогба и Калу. Тогава, такива мачове ще си ги вземаме спокойно с по 2-3 на 0.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 16 окт 2010 22:51

Е приятел ти май си гледал друг мач .... Пауло Ферейра не даде на Ашли Иънг да гъгке по-левия фланг а и Рамирес го подмпомагаше. А Иванович беше стабиляга във защита дори можеше и гол да вкара цял мач се бореше по-терена ...... аз лично останах доволен от играта във отбрана освен положението в последната минута за Вила но то се дължи по-скоро на факта ,че всичко хвърлихме в нападение щом Тери , Коул и Босингва бяха в нападение. Резултата е по-скоро положителен от колкото отрицателен . Утре ако и Блекпуул извъртят някой Х със ''гражданите' то ние ще сме най-облагодетелствани в целият кръг.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 16 окт 2010 23:01

За полежението в края, виновник се оказа МакЕхран. А относно коментара ми към защитата - винаги съм критичен към хората от тази част на терена, защото попринцип Челси се дъни заради тях, но от както Анчелоти дойде се забелязва напредък. И да, ако го погледнем от положителната страна - аз греша, ти си прав ;)
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 16 окт 2010 23:20

Далеч съм от мисълта ,че грешиш просто не бъди толкова критичен към защитната четворка днес се справиха добре ...... очаквах Ферейра да има страшно проблеми но направи добър мач както и останалите... даже и Тери защото е играл със болки включително и Чех който за пореден път направи прекрасен мач. ;) Аз лично съм доволен просто трябваше да влезне гредата на Иванович и всичко щеше да е на 6.

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 17 окт 2010 15:19

Пичага, Иванович направи един от най-силните си мачове и беше доста ефективен не знам с какво те е разочаровал, но конкуренцията кой да бъде до Тери след завръщането на Алекс ще е много голяма. ;)

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 17 окт 2010 18:17

Справедливо равенство с оглед на показаното на терена и двете греди и двата отбора може да са доволни. :)

milka

Мнениеот milka » 17 окт 2010 19:34

Челси като чели заслужаваше повече победата защото имаше доста чисти положение а и второто полувреме премина изцяло под диктовката на гостите.Този сезон ще бъде много интересен като чели.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 17 окт 2010 19:38

Добре имали повече положение. И двата тима имаха по 2,3 чисти общо взето положение за гол. Просто липсваше късмет както на Рио Коукър така и на Иванович. Двубоя беше равностоен и равният е логичен. Също така и двата тима имаха късмет да не получат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2010 09:58

Съгласен с горното мнение - ремито което се получи, е най логичният резулат.
Иначе, не е станало кой знае какво .... с оглед на зачестилите проблеми с контузии и наказания при "Сините" от Лондон, нормално е, да не могат да вземат всички мачове.
Пък и както някои посочиха по нагоре, Вила е един от кофти-съперниците за Челси ... особенно на собствения си стадион.
То за Челси, май не останаха трудни мачове до коледния маратон ?
Останаха само Ман. Юн. и Тотнъм ... но "Червените" в тази си форма, не плашат никой !
Не мисля, че в крайна сметка Челси ще има проблем да понатрупа преднина преди "боксинг дей" по коледа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”