Манчестър Сити - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Flind
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Челси

Мнениеот Flind » 25 сеп 2010 20:19

Искам да започна с това ,че нищо нелогично не е станало поне за мен. Както и предположих който надделе във средата на терена той ще триумфира. И така и стана Сити бяха по-борбени в халфовата си линия и логично ни надиграха там. Много силен мач изнесоха и Туре и Бари и Де Йонг към тях като добавим и Силва който се връщаше . За мен лично Челси загуби най-вече защото не съумя да намери свободни пространства (но как да намерят като Сити бяха с 9 човека от зад )и да си подават топката достатъчно дълго за да бъде измислено нещо по-опасно пред врата на Харт. Само с някакви балонни центрирания ясно беше ,че няма как да се получи особено с тези гиганти като Туре, Компани ,Бойата и останалите ......... Манчини беше подредил така състава си ,че да има числено преймущество в халфовата линия ,хитро нали ? Той е знаел ,че Анчелоти ще излезе в система 4-3-3 и е бил наясно ,че Челси ще бъде със 3-ма халфа докато той пусна 5-ма. За пореден път неуспяваме да опазим Тевес който откакто е дошъл в Англия не спира да ни тормози. И преди докато беше в Уест Хям и във Ман.Ю сега и във Сити. Рамирес направи слаб мач като цяло не бих винил гола чисто негов понеже целия отбор е виновен за поражението. Неочаквано слаб мач и от Дрогба и от Анелка и от Малуда. Не бих могъл в този мач да отлича някой определен играч. Поне оптимистичното е ,че Анчелоти намери кураж да извади Дрогба в мач който му трябваше изравнително попадение. Липсваше ни типичния плеймейкър който да организира отбора в средата на терена, Есиен се представи на ниво но се видя ,че той е разбивач , не организатор та мисълта ми е ,че липсата на Франки Лампард започва да се усеща все по-ярко. Добро впечатление направи младока , Макичран (Макийран) който направи някой интересни неща макар ,че се появи в последните 5,6 минути в мача. Ще видим какво ще стане следващия ,уйкенд' срещу Арсенал.
[rimg]http://img198.imageshack.us/img198/7913/chelseafcu.png[/rimg]

[rimg]http://s55.radikal.ru/i147/0811/36/5ac2dea8b2d8.jpg[/rimg]
[rimg]http://s001.radikal.ru/i194/1009/15/ccdb35a71d7f.png[/rimg]

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Re: Ман.сити-Челси Обещание

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 25 сеп 2010 20:28

NeRaDzYrA написа:
Sofiazapadultrasa написа:Или такива като теб които станаха нерадзури след триумфа им в ШЛ...

Eйй пинко, не сравнявай велик клуб като Интер със средняка Челси ;)

Говоря за фенове бе,каун....за фенове като теб.Казваш че феновете на Челси са станали такива след като отбора почна да печели титли.А фенове на Интер като теб са станали из Интер след аферата "Калчополи" през 2006 защото ти едва ли помниш успехите на Интер преди това ;)

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 25 сеп 2010 20:28

UltraBlue написа:С треньор като Анчелоти, толкова... тая година пак нищо няма да направим в ШЛ :roll:

А Челси кога са правели нещо в ШЛ???? :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 25 сеп 2010 20:55

Sofiazapadultrasa написа:Говоря за фенове бе,каун....за фенове като теб.Казваш че феновете на Челси са станали такива след като отбора почна да печели титли.А фенове на Интер като теб са станали из Интер след аферата "Калчополи" през 2006 защото ти едва ли помниш успехите на Интер преди това ;)

Помня много добре и дългата суша без титла в италия помня и как съдиите подпираха Юве всеки мач, обаче не помня Челси да е играл в ШЛ лига тогава.Помня Дзола играеше и ви докарваше до 8-9-10 място и толкова и нямаше глорихънтъри като тебе.Айде преживей загубата от сити и върви да си лягаш че слънцето те е напекло май..
пс: не съм каун, шмиргел смотан :?
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 25 сеп 2010 21:05

NeRaDzYrA написа:
Sofiazapadultrasa написа:Говоря за фенове бе,каун....за фенове като теб.Казваш че феновете на Челси са станали такива след като отбора почна да печели титли.А фенове на Интер като теб са станали из Интер след аферата "Калчополи" през 2006 защото ти едва ли помниш успехите на Интер преди това ;)

Помня много добре и дългата суша без титла в италия помня и как съдиите подпираха Юве всеки мач, обаче не помня Челси да е играл в ШЛ лига тогава.Помня Дзола играеше и ви докарваше до 8-9-10 място и толкова и нямаше глорихънтъри като тебе.Айде преживей загубата от сити и върви да си лягаш че слънцето те е напекло май..
пс: не съм каун, шмиргел смотан :?

Ей спрялл кой е казал че съм фен на Челси бе,плъх.....а и Интер рано или късно пак ще са в сянката на Юве и Милан и тогава фенове като теб ще забравят много бързо какви интеристи са :mrgreen: като не си каун бостанджия си

Потребителски аватар
NeRaDzYrA
Контакти:

Мнениеот NeRaDzYrA » 25 сеп 2010 21:11

Sofiazapadultrasa написа:Ей спрялл кой е казал че съм фен на Челси бе,плъх.....а и Интер рано или късно пак ще са в сянката на Юве и Милан и тогава фенове като теб ще забравят много бързо какви интеристи са :mrgreen: като не си каун бостанджия си

Mи от аватара виждам от кой отбор си то ми е достатъчно да си прая мнение за тебе ;)
Изображение
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,

Потребителски аватар
Sofiazapadultrasa
Контакти:

Мнениеот Sofiazapadultrasa » 25 сеп 2010 21:18

NeRaDzYrA написа:
Sofiazapadultrasa написа:Ей спрялл кой е казал че съм фен на Челси бе,плъх.....а и Интер рано или късно пак ще са в сянката на Юве и Милан и тогава фенове като теб ще забравят много бързо какви интеристи са :mrgreen: като не си каун бостанджия си

Mи от аватара виждам от кой отбор си то ми е достатъчно да си прая мнение за тебе ;)

Аз от скайпа ти си направих извод че си на не повече от 18 и си фен на служебния шампион на Италия от 2006.....а такива като теб които си правят погрешни изводи за Левски тук на Герена ги е.ем!!!

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 25 сеп 2010 21:29

Ман Сити може да бие отбори като тях само, създадени от пари, не от класа, и не, Ман Сити не може да ни бие дори да играе по-добре и го знае и е ясно че на моста вероятно ще ви врътнат един хикс и пак ще останат на 5-6 място щото с 3 топ мача в ШЛ не се влиза.
http://www.metacafe.com/watch/3429236/20_09_09_man_utd_4_3_man_city_michael_owen/

Потребителски аватар
Flind
Контакти:

Мнениеот Flind » 25 сеп 2010 21:31

Искам спецално да се обърна с потребителя с никнейм ,neradzyra' !
Ей човече струва ми се ,че от както Моуриньо ви пое много голямо ви стана самочувствието и се помислихте за най-титулувания клуб във Италия. Дори започнахте да критикувате и да се правите на някакви по-специални. Преди 5,10 години Интер е бил никой винаги е бил в сянката на Милан и Ювентус... малко се вдигнаха ,нерадзурите' благодарение на факта ,че изхвърлиха Юве преди години и нямате конкуренция от известно време но и това скоро ще свърши.Докато в Европа спомняш ли си как редовно отпадахте и от Милан и от Виляреал, и от Валенсия и от Юнайтед и от Ливърпул добре ,че Моуриньо ви пое да видите и вие нещо по-различно от ранно отпадане от ШЛ. А тази година триумфа ви се дължи на магията на Моуриньо и способностите му отколкото на класата на отбора ви понеже ей сега ще видиш какви ще ги сдроби Рафа Бенитес със същите играчи. ;) Така ,че крутувай си ,че рано или късно всеки си намира майстора.........
[rimg]http://img198.imageshack.us/img198/7913/chelseafcu.png[/rimg]

[rimg]http://s55.radikal.ru/i147/0811/36/5ac2dea8b2d8.jpg[/rimg]
[rimg]http://s001.radikal.ru/i194/1009/15/ccdb35a71d7f.png[/rimg]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 25 сеп 2010 21:59

Честита победа, граждино !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0