Готов ли e Челси за европостижения?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Готов ли e Челси за европостижения?

Мнениеот Frankie Lampard » 16 сеп 2010 23:15

Cukyens написа:Ооо извинете господа интелектуалци , фенове на най-отрепания отбор ! Хиляди извинения , че не ви казах направо колко жалко ви е отборчето ... от 10 години слушам как Абрамович купува по 92340724 футболисти на трансфера и накрая пак същото :lol: Както и да е ! Държавата ни няма да се оправи - ДА , заради такива келеменца като вас , дето се занимавате по цял ден с глупости и простотии ! Вместо да идете на мач , вие пишете в някакви малоумни теми :lol: Аз ли съм ви виновен за това ? :lol: Деца , разберете , че допкато сте фенове на 1000 отбора , ще продължавате да бъдете жалки :lol:

П.С. Не съм оперативно интересен на модераторите , ПОНЕЖЕ не съм нарушил правилата , както фенЪТ на ЧелсиЛивърпулМанРеалМадридЦскаМалешМикрево и т.н.

А ти що не отидеш на мач бе измекяр ? Май това,което пишеш за нас се отнася с пълна сила и за теб.Една дума те описва най-добре-двуличник.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 16 сеп 2010 23:17

Frankie Lampard написа:
Cukyens написа:Ооо извинете господа интелектуалци , фенове на най-отрепания отбор ! Хиляди извинения , че не ви казах направо колко жалко ви е отборчето ... от 10 години слушам как Абрамович купува по 92340724 футболисти на трансфера и накрая пак същото :lol: Както и да е ! Държавата ни няма да се оправи - ДА , заради такива келеменца като вас , дето се занимавате по цял ден с глупости и простотии ! Вместо да идете на мач , вие пишете в някакви малоумни теми :lol: Аз ли съм ви виновен за това ? :lol: Деца , разберете , че допкато сте фенове на 1000 отбора , ще продължавате да бъдете жалки :lol:

П.С. Не съм оперативно интересен на модераторите , ПОНЕЖЕ не съм нарушил правилата , както фенЪТ на ЧелсиЛивърпулМанРеалМадридЦскаМалешМикрево и т.н.

А ти що не отидеш на мач бе измекяр ? Май това,което пишеш за нас се отнася с пълна сила и за теб.Една дума те описва най-добре-двуличник.

Такива твари загрозяват нашия подфорум :(
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 17 сеп 2010 00:37

Siegfried написа:
Frankie Lampard написа:

Такива твари загрозяват нашия подфорум :(

Абе Siegfried , така акто гледам как ме плашиш с админите , явно като малък голямата ти мечта е била да станеш админ , но естествено не се е сбъднала , защото пак да се повторя не ставаш за нищо ... Използвай български думи бе , курифей на мисълта ... "Измекяр" е дума използвана от всички добри зидаро-мазачи , музайкаджии и жители на повечето села в България ! ПроизходЪТ няма смисъл да го коментирам :idea: Писна ми от вас и жалкото ви отборче .. Айде заспивайте

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 17 сеп 2010 00:42

[offtopic]Човек , честно ти казвам - разкарай се !!! Много тъпанари се навъдиха в последно време, но ти обра точките. Темата какво общи има със скапаната Барселона бе !!!
Дали искам да съм админ ?Можеш сам да провериш дали някога съм искал. Чакам д-ва !!! Но най-добре се разкарай !!![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 сеп 2010 13:40

Разбира се, че Челси има огромен шанс за европостижения ( да вземе Шампионска лига ) !
Към момента, това е най силният тим в Европа !
Но, това е към момента .... за голямата цел, трябва да си ТОП, през пролетта.
Никой не знае, какво ще е състоянието на отбора след 5-6 месеца ! ?
Но, с тази игра и форма която показват "Сините", никой отбор не би бил особен проблем.
Въпроса е, дали тази форма, ще се запази ... или по скоро - да е в точното време !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 17 сеп 2010 15:02

Челси са си готови да спечелят трофея в Шампионска лига от поне 6-7 година назад. Доказателство са 5 полуфинала сред които и ужаса в Москва в последните 7 години. За съжаление обаче винаги малко не им стига... Дано тази година да е тяхната година, защото те фактически имат шанса да се борят за 4 големи трофея. Но бих бил доволен и само на Шампионска лига.

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 19 сеп 2010 20:31

В предишните години къде късмета не беше с Челси къде съдиите си свършиха работата просто нямаше шанс.Мисля че в близките години а защо не и още тази да не спечелят ШЛ.А феновете на Барса,Реал,Манчестър да не се заяждат и да ни оставят да подкрепяме "измисления" си отбор не виждам защо трябва само да провокират тука.
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Челси”