Сколари-Уволнен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

orlando
Контакти:

Re: Сколари-Уволнен

Мнениеот orlando » 09 фев 2009 21:50

mike28 написа:Да, така е, ама и Фергюсън са искали да го гонят от Юнайтед 86-та. Мисълта ми е, че трябва да се дава време на един треньор да развие потенциала на отбора си. Нещо повече- това което направи Грант е невероятно, защото обратното на това,което ти каза, целия отбор го мразеше вначалото. Мисля, че накрая си спечели уважението им, включително и моето. Аз също не го харесвах в началото, и като гледах как се цупят Дрогба и компания, се замислям какво му е коствало да постигне тези резултати.

............................................................................................................................................................
За времето което трябва да се дава на тренорите си абсолутно прав,трябва време ако някои о4аква от тебе успехи.С много тренери него правят.Виж в на6ето първенство и дори националния.Вси4ки големи отбори дават 6анс на тренерите в дългосро4ен план и успехите рано или късно идват.А за това кои кого мрази това няма зна4ение защото те са професионалисти.Играят за много пари а като им се плаща редовно какво мислят те няма особенно зна4ение.Може и да е спе4елил уважение ,но тои го спе4ели с това 4е несе провали тотално,все пак воде6е 4елси но и ненаправи пробива със спе4елването на неяо.Големите тренери когато им се даде 6анс непропускат. ;) Може и да е добър тренер но не е за 4елси

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2009 21:56

mike28 написа:Да, така е, ама и Фергюсън са искали да го гонят от Юнайтед 86-та. Мисълта ми е, че трябва да се дава време на един треньор да развие потенциала на отбора си. Нещо повече- това което направи Грант е невероятно, защото обратното на това,което ти каза, целия отбор го мразеше вначалото. Мисля, че накрая си спечели уважението им, включително и моето. Аз също не го харесвах в началото, и като гледах как се цупят Дрогба и компания, се замислям какво му е коствало да постигне тези резултати.

Е как ще гонят Фъргюсън през 86-а, като той тогава става треньор.Виж, 3 години по-късно-да.Но, като знаеш какъв треньор е Сър Алекс и все пак печели първи трофей няколко години след като поема отбора......А и това постоянство оттогава насам-най-лошо класиране -едно трето място и едно отпадане в групите на ШЛ, но пък за сметка на това-без пропуск да участва в турнира от основаването му в този формат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 09 фев 2009 22:01

Добре, може да греша, просто някъде четох нещо, че е искал да се маха, защото феновете не са го искали, а и май резултатите на отбора не са били много добри. В случая говоря по памет, завиждам на хора, които са подвижни енциклопедии и помнят огромно количество факти. То може да се провери де, просто не ми се играе да се ровя в нета- предполагам запознати с историята на червените дяволи имат по-точна информация.
Както и да е, отклонихме се- мисля, че схванахте мисълта ми в предния пост.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 фев 2009 01:48

:twisted:
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

headhunter-79
Контакти:

Мнениеот headhunter-79 » 10 фев 2009 15:35

"Според източници на „Скай Спортс”, новият мениджър на Челси ще стане ясен в следващите 24 часа. Медията споменава, че кандидатурите за наследник на Луиш Фелипе Сколари са сведени до две.

Първата е на националния селекционер на Русия Гуус Хидинк, а втората на бившият мениджър на „сините” Авраам Грант.
"kolkoto i da mi e nepriqtno da go kaja,mislq 4e e po-dobre za momenta onq 4ifut Grant da stane vremenno,za6toto na noviq trener 6te mu trqbva vreme za da svikne s obstanovkata,a takova nqma...

Върни се в “Челси”