МАЙК РАЙЛИ: СБЪРКАХ ЗА ЛАМПАРД
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: МАЙК РАЙЛИ: СБЪРКАХ ЗА ЛАМПАРД
От федерацията даже опрощават картона на Лампард и няма да му наложат наказание. Следователно ако са истински ръководители трябва да пенсионират Райли!!! И да не го допускат да пристъпва по футболните терени в Англия и Европа 

Не само да го пенсионират,а дори и да не му дават пенсия,защото пенсия се дава на такива дето си вършат работата добре.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Тоя е голям *******.Само като му видиш физиономията и разбираш,че е олигофрен.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
На тоя Райли съм му гледал доста мачове във Premier League и съм се убедил , че е абсолютен некадърник.В 90% от мачовете му има доста спорни отсъждания и някакви тъпи картони!!! Много ми е чудно как му повериха такъв важен мач за титлата ........Тоя не заслужава и в конференциите да свири. Не съм от Челси но определо мога да кажа : This British homosexual broke the game

- love_hurts
Некадърни дечица, кажете ми само как Майк Райли е помогнал на Ман Юн като е изгонил Лампарт. Чакай да помисля може би, защото Ливърпул имат пряк мач с Ман Юнайтед и ако ги бият може да излезат на първо място, а да също и защото мача вървеше към твърд Х и така Ман Юн ставаше с 4 точки разлика и 1 мач по-малко. Ако беше поръчков съдията едва ли щеше да позволи Ливърпул да бият. То не става само с ядене трябва и малко акъл. Челси е ясно, че няма са шампион просто са некадърни нямат този дух и хъс, който Мауринио създаде в тях. Не случайно и той сам си каза това не е моя Челси .... Ливърпул след 2 месеца ще са тоталното гроги като почне ШЛ. Ман Юн са почри 100% сигурен шампион, ако не се насерат самички нещо 

batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
a la batkov
love_hurts написа:Некадърни дечица, кажете ми само как Майк Райли е помогнал на Ман Юн като е изгонил Лампарт. Чакай да помисля може би, защото Ливърпул имат пряк мач с Ман Юнайтед и ако ги бият може да излезат на първо място, а да също и защото мача вървеше към твърд Х и така Ман Юн ставаше с 4 точки разлика и 1 мач по-малко. Ако беше поръчков съдията едва ли щеше да позволи Ливърпул да бият. То не става само с ядене трябва и малко акъл. Челси е ясно, че няма са шампион просто са некадърни нямат този дух и хъс, който Мауринио създаде в тях. Не случайно и той сам си каза това не е моя Челси .... Ливърпул след 2 месеца ще са тоталното гроги като почне ШЛ. Ман Юн са почри 100% сигурен шампион, ако не се насерат самички нещо
едва ли ти можеш да кажеш, че са некадърни. за много голям футболен анализатор се мислиш? подкрепяй си всяка година фаворитите и им се радвай.

"This British Homosexual Broke the Game" - познато ?!
А червен картон и за единия отбор и съответно победа за другия не е ли познато ? А поредния слаб мач на тоя лешояд Riley...също е да ви е познато ?! Аз се чудя тоя как води мачове още ?!
Извинението му е тип "След дъжд - качулка !" Няма да се лъжем,че Chelsea в мачовете си срещу United и Liverpool игра слабо и почти нямаха положение,но също и червеният картон на Лампард оказа влияние върху крайния резултат ! Контузийте на ключови играчи като Есиен,Карвальо и Коул играят роля за слабото представяне на тима в последно време ! Има време,нищо не е загубено,но все пак,за сините от Лондон,за мое съжаление,ще е трудно да се борят за титлата в Англия тази година !За Шампионската Лига има някви надежди,но с оглед на играта на отбора - трудно ! По-добре е да се започне стратегия за развитие на клуба в персепктива ! С много милиони бързите резултати са краткотрайни...после идва крах !Този сезон е момента да се направят равносметки в Chelsea и да се започне изграждането на един млад отбор,като едновременно с това се използват и опитните играчи ! Scollari е човекът за Chelsea,но просто трябва да се ориентира в обстановката в Англия,иначе това,че пуска млади играчи е добре,просто му трябва време според мен !
П.П. Извинявам се за оффф - топика

П.П. Извинявам се за оффф - топика

love_hurts написа:Некадърни дечица, кажете ми само как Майк Райли е помогнал на Ман Юн като е изгонил Лампарт. Чакай да помисля може би, защото Ливърпул имат пряк мач с Ман Юнайтед и ако ги бият може да излезат на първо място, а да също и защото мача вървеше към твърд Х и така Ман Юн ставаше с 4 точки разлика и 1 мач по-малко. Ако беше поръчков съдията едва ли щеше да позволи Ливърпул да бият. То не става само с ядене трябва и малко акъл. Челси е ясно, че няма са шампион просто са некадърни нямат този дух и хъс, който Мауринио създаде в тях. Не случайно и той сам си каза това не е моя Челси .... Ливърпул след 2 месеца ще са тоталното гроги като почне ШЛ. Ман Юн са почри 100% сигурен шампион, ако не се насерат самички нещо
Като ти гледам изказването, май ти си някое 18-годишно пуберче, което гледа само "големите". Сега се чудех дали да ти отговарям, защото няма да ме разбереш, ама айде...
Първо - цяла Англия знае, че Майк Райли минава за човек на сър Алекс и отбора му
Второ - направи си извода, защо реже Челси, а не Ливърпул... просто и за децата е ясно, че Ливърпул и с 10 т. да водят в момента пак няма да станат шампиони... просто такъв им е манталитета
Трето - на Юнайтед им е пресен примера от миналия сезон, когато Челси ги настигнаха и благодарение на няколко щастливи гола в последните секунди и обратното - допуснати голове от Челси в добавеното време направиха изключително късметлиййски шампион в лицето на Юнайтед
ИНАЧЕ НЯМА СПОР, ЧЕ В МОМЕНТА ТЕ СА В НАЙ-ДОБРА ФОРМА И ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ, НЯМАТ НУЖДА ОТ ПОБУТВАНИЯ ОТ ТЕХНИТЕ СЪДИИ
-
- Контакти:
Mislq,4e propuskate i edin drug ne po-malovajen fakt-kolko duspi sa otsadeni v na6a polza ot na4aloto na parvenstvoto +2te kupi?Otgovorat e 1,koqto be otsadena o6te 1q krag s/u pompi,a ma4a togava moje6e da mine i bez neq
E ne mi kazvaite,4e za nad 20 ma4a ne e imalo povod da bade svirena druga takava v na6a polza!!!No pak kakvo ot tova,ku4etata si laqt,a Man. ure pak gi izbutaha do titlata